Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:Agusia pisze:Piękne zdjęcie JoasiuAle co Twojemu kiciusiowi wystaje za łapką ?
Czwarta łapka mu wystaje, bo został pstryknięty w trakcie mycia się, dobrze myślę?
Fraszka pisze:Witaj Joasiu![]()
Jak już złamałaś (ja łamię nagminnie), to załóż z Feliksem oddzielny wątek i napisz czasem o tym przystojniaczku.
Joanna Kalisz pisze:Bystrym oczkom nic nie umknie![]()
Ale to chyba żaden wstyd
PumaIM pisze:Mayen pisze:uff wreszcie sie udalo z tym zdjeciem ale chba co do nastepnych musze troche zmienic rozmiar.
a jak wstawiacie obrazy do podpisów?
Ech, to już prosta sprawa, skoro umiesz już wstawić na upload. W górnej części ekranu masz Profil, w którym w polu "podpis" wstawiasz [img]i%20tu%20link%20z%20uploadu[/img]. Tylko musisz bardzo pomniejszyć fotkę jakimś programem do obróbki zdjęć, np. Photoshopem, żeby nie miała więcej jak parę KB.
Agia pisze:Miały zostać oddane do schroniska, a nasze schronisko to raczej ubojnia niż przyjazny dom zwierząt![]()
CAT EYE pisze:A co się stało z resztą kociaków-sierotek?
Agia pisze:Z tego co słyszałam wszystkie znalazły dom i żaden z nich nie musiał być oddany do schroniska
Agia pisze:Zdjęcie będzie jak nauczę się je wklejać...
Joanna Kalisz pisze:PumaIM pisze:Mayen pisze:uff wreszcie sie udalo z tym zdjeciem ale chba co do nastepnych musze troche zmienic rozmiar.
a jak wstawiacie obrazy do podpisów?
Ech, to już prosta sprawa, skoro umiesz już wstawić na upload. W górnej części ekranu masz Profil, w którym w polu "podpis" wstawiasz [img]i%20tu%20link%20z%20uploadu[/img]. Tylko musisz bardzo pomniejszyć fotkę jakimś programem do obróbki zdjęć, np. Photoshopem, żeby nie miała więcej jak parę KB.
A jak sie nie ma photoshopa to da sie inaczej zmniejszyć?
1 293 KB to chyba za dużo na zdjęcie do podpisu, no nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 95 gości