Info z wieczorka. Na zdrowej Irysek mial brzydką kupe. Wydaje mi sie ,ze jak ma brudno w kuwecie to sika gdzie sie da. Dzis mial meksyk ,wiec nalał na drugie poslanko. Dałam mu drugą mała kuwete ,ciekawe jak teraz bedzie. Poza tym ok. Na kwar... Wiesia udaje ze jej nie ma ,ja na zawal padne z nią. Ona tak sztywnieje ze strachu ,ze wydaje sie ze nie oddycha. Bura ok- nudzi jej sie ,Benus ok- tez mu sie nudzi. Edi przefajny kotek.Miga miala napad szału na koniec ,latała po pułkach w stylu "zaraz komuś walne" zwisała z pułki i darła gumiora na mnie

. Karolek ok,Aminka wyszła ,ale uciekła przed złosnicą. Ogulnie ok. Na 3 ce .AGATKA była bardzo namolna z mizianiem. Szakira ma swój świat. Mami dzisiaj zachowywała sie jak skazaniec. Ale ok. Bede troszke musiała zwolnić tempa ,bo czeka mnie przeprowadzka ,dzisiaj podłączyli mi prąd. Bedzie trzeba jezdzic i sprzatać. Cieżko mi pogodzić prace ,psa , dwa mieszkania i kociaste. Zwłaszcza że nie mam obecnie auta. Krąże między Sielcem,Kazimierzem, Jagiellonska i Stawową. Jak na razie daje rade

.