AgaS1987 pisze:Dzis ma zostac wyslala karma i/d do Justy![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaS1987 pisze:Dzis ma zostac wyslala karma i/d do Justy![]()
AgaS1987 pisze:phantasmagori pisze:Dziewczyny zbieramy na urinary?![]()
Ja jak co miesiąc deklaruję 20zł
Zbieramy!ja tez dorzucam 20 zl:D
Mamy 40 zl![]()
Brakuje 100 zl, kto dorzuci?![]()
![]()
![]()
AgaS1987 pisze:Aha i jeszcze karma i/d ktora zamowilam kilka tygodni temu nie doszla, bo niee ma jej w krakvecie. zdecydowalysmy z Justa ze czekamy na karme do 25 -30 maja, ale Pani z krakvetu zadzwonila kilka dni teu ze powinna byc w tym tygodniu wiec postanowilam poczekac. gdyby sie okazalo ze zowu przedluza to powiem zeby oddali pieniazki i zamowie w zooplusie. strasznie nie w porzadku w krakvecie sie zachowuja bo jak zamawialam to karma byla w magazynie i jej poziom byl wysoki
Justa&Zwierzaki pisze:AgaS1987 pisze:phantasmagori pisze:Dziewczyny zbieramy na urinary?![]()
Ja jak co miesiąc deklaruję 20zł
Zbieramy!ja tez dorzucam 20 zl:D
Mamy 40 zl![]()
Brakuje 100 zl, kto dorzuci?![]()
![]()
![]()
Dziewczyny![]()
![]()
![]()
A już jadę na oparach
miko_bs pisze:mogę dorzucić 30zł, jeśli dane takie jak zawsze to wyślę od razu, bo niestety w mojej popieprzonej firmie w okolicach końca miesiąca nawet nie kiedy na d**ie usiąść:/
AgaS1987 pisze:miko_bs pisze:mogę dorzucić 30zł, jeśli dane takie jak zawsze to wyślę od razu, bo niestety w mojej popieprzonej firmie w okolicach końca miesiąca nawet nie kiedy na d**ie usiąść:/
![]()
![]()
![]()
Tak dane takie co zawsze:)
wiec mamy juz 70 zl![]()
![]()
Brakuje 70 zl. Kto chcialby dorzucic grosik?![]()
AgaS1987 pisze:miko_bs pisze:mogę dorzucić 30zł, jeśli dane takie jak zawsze to wyślę od razu, bo niestety w mojej popieprzonej firmie w okolicach końca miesiąca nawet nie kiedy na d**ie usiąść:/
![]()
![]()
![]()
Tak dane takie co zawsze:)
wiec mamy juz 70 zl![]()
![]()
Brakuje 70 zl. Kto chcialby dorzucic grosik?![]()
Pako pisze:Ode mnie 35 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 728 gości