Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 03.02.-09.02.
03.02. pon. rano brak wiecz. Teresa
04.02. wtorek rano Beatka wiecz. brak
05.02. środa rano brak wiecz. Mara
06.02. czwartek rano Beatka wiecz. Teresa
07.02. piątek rano brak wiecz. brak
08.02. sobota rano brak wiecz. brak
09.02. niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:Drapak jutro zabiorę do domu i postaram się go wyprać porządnie. Szkoda go wyrzucać. A Czarusiowi mozna na tą chwilę wkłądać tylko jednorazowe posłanka - jest tego cała szafa i potem wyrzucać. A faktycznie najlepeij byłoby go zawieźć do szpitalika - bo tak nigdynie dojdziemy co z tym sikaniem.
Dorota Wojciechowska pisze:Jam w pracy niestety
masKotka? pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Jam w pracy niestety
Jam również.
Cookie1706 pisze:Już 8 lutego o godzinie 12.00 w najbardziej ruchliwych miejscach we wszystkich miastach organizowany jest flash mob- na dwie minuty ludzie zamierają z kartkami z wydrukowanym "1%" w rękach albo przyklejonych w jakiś widocznych miejscach - gazeta, torebka, parasol.
To również wydarzy się w SOSNOWCU!!
Serdecznie zapraszamy do Sosnowca na ul. Modrzejewską i Warszawską a tam w samo południe na wprost zegara słonecznego stanie człowiek który z Czerwonym Zegarem zatrzymanym na równej 12 i gwizdkiem da sygnał o zatrzymaniu czasu.
W tym czasie czas stanie w miejscu a my wszyscy pokażemy światu że ważne jest przekazywanie 1 % na organizacje pozarządowe bo często ten 1% ratuje życie!
PROPONUJE ZEBRAĆ SIĘ GRUPĄ WOLONTARIUSZY W FIRMOWYCH KOSZULKACH I POKAZAĆ ŚWIATU, ŻE 1% MOZNA PRZEKAZAĆ RÓWNIEŻ NAM, PRZY OKAZJI POROZDAWAĆ ULOTKI.
Ktoś chętny?
mir.ka pisze:rozmawiałam w Klubie osiedlowym na Kalinowej o zbiórce z okazji Dnia Kota, czy są jakieś gadżety z kotami? były takie fajne zakładki czy można je gdzieś dostać? wzięłabym też puszkę
może coś się uda zebrać
Dorota Wojciechowska pisze:mir.ka pisze:rozmawiałam w Klubie osiedlowym na Kalinowej o zbiórce z okazji Dnia Kota, czy są jakieś gadżety z kotami? były takie fajne zakładki czy można je gdzieś dostać? wzięłabym też puszkę
może coś się uda zebrać
Nie wiem czy są w chatce jeszcze zakładki, ale jak co to ja troszkę mam.
Zrobiłam tez trochę za swoje pieniążki przypinek i magnesów ( z myśla o akcjach) i tam też jest kociak - więc mogę trochę dać
Ulotki z 1 procentem można by dawać, i mam troche zdjęć wywolanych z kotkami- portreciki z logo nadziei i adresem schronu
Dorota Wojciechowska pisze:mam w domu - na jutro wezmę do pracy - pracuję od 11-tej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 442 gości