KOCIA CHATKA nie pisać koniec wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 02, 2014 23:04 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Łapek rozdrapał sobie miejsca nad okiem do ucha. Czy wiecie co to może być i czym to smarować, czy lepiej jechać do weta? Nie ma świerzba, bo sprawdzałam.

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Nie lut 02, 2014 23:29 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Duduś właśnie w ramach uczulenia na fypryst ma takie miejsca. Smarujemy gencjaną i pimafucortem.
Już się ładnie goi. Ale gencjana - znaczy fiolet ten na wodzie a nie na spirytusie. Bo was kot znienawidzi.

Duduś jeszcze dostaje normalne leki typu antybiotyk i troszkę sterydu bo coś go jeszcze innego gryzie. Przestał jeść i jakiś markotny się zrobił. Więc nie wiadomo co wtórne a co pierwotne.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lut 03, 2014 8:52 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 03.02.-09.02.
03.02. pon. rano brak wiecz. Teresa
04.02. wtorek rano Beatka wiecz. brak
05.02. środa rano brak wiecz. Mara
06.02. czwartek rano Beatka wiecz. Teresa
07.02. piątek rano brak wiecz. brak
08.02. sobota rano brak wiecz. brak
09.02. niedziela rano brak wiecz. brak

piątek wieczór

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lut 03, 2014 10:33 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Już 8 lutego o godzinie 12.00 w najbardziej ruchliwych miejscach we wszystkich miastach organizowany jest flash mob- na dwie minuty ludzie zamierają z kartkami z wydrukowanym "1%" w rękach albo przyklejonych w jakiś widocznych miejscach - gazeta, torebka, parasol.
To również wydarzy się w SOSNOWCU!!
Serdecznie zapraszamy do Sosnowca na ul. Modrzejewską i Warszawską a tam w samo południe na wprost zegara słonecznego stanie człowiek który z Czerwonym Zegarem zatrzymanym na równej 12 i gwizdkiem da sygnał o zatrzymaniu czasu.
W tym czasie czas stanie w miejscu a my wszyscy pokażemy światu że ważne jest przekazywanie 1 % na organizacje pozarządowe bo często ten 1% ratuje życie!

PROPONUJE ZEBRAĆ SIĘ GRUPĄ WOLONTARIUSZY W FIRMOWYCH KOSZULKACH I POKAZAĆ ŚWIATU, ŻE 1% MOZNA PRZEKAZAĆ RÓWNIEŻ NAM, PRZY OKAZJI POROZDAWAĆ ULOTKI.
Ktoś chętny?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon lut 03, 2014 11:23 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Jam w pracy niestety
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lut 03, 2014 11:25 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

terenia1 pisze:Drapak jutro zabiorę do domu i postaram się go wyprać porządnie. Szkoda go wyrzucać. A Czarusiowi mozna na tą chwilę wkłądać tylko jednorazowe posłanka - jest tego cała szafa i potem wyrzucać. A faktycznie najlepeij byłoby go zawieźć do szpitalika - bo tak nigdynie dojdziemy co z tym sikaniem.

Ja go zawiozę dziś do szpitalika - jedno miejsce wolne mają

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lut 03, 2014 12:37 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Dorota Wojciechowska pisze:Jam w pracy niestety

Jam również.

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Pon lut 03, 2014 13:41 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

masKotka? pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Jam w pracy niestety

Jam również.

Ale może uda mi się coś pozmieniać :)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lut 03, 2014 13:54 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

środa rano, niedziela rano :D

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon lut 03, 2014 13:57 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Cookie1706 pisze:Już 8 lutego o godzinie 12.00 w najbardziej ruchliwych miejscach we wszystkich miastach organizowany jest flash mob- na dwie minuty ludzie zamierają z kartkami z wydrukowanym "1%" w rękach albo przyklejonych w jakiś widocznych miejscach - gazeta, torebka, parasol.
To również wydarzy się w SOSNOWCU!!
Serdecznie zapraszamy do Sosnowca na ul. Modrzejewską i Warszawską a tam w samo południe na wprost zegara słonecznego stanie człowiek który z Czerwonym Zegarem zatrzymanym na równej 12 i gwizdkiem da sygnał o zatrzymaniu czasu.
W tym czasie czas stanie w miejscu a my wszyscy pokażemy światu że ważne jest przekazywanie 1 % na organizacje pozarządowe bo często ten 1% ratuje życie!

PROPONUJE ZEBRAĆ SIĘ GRUPĄ WOLONTARIUSZY W FIRMOWYCH KOSZULKACH I POKAZAĆ ŚWIATU, ŻE 1% MOZNA PRZEKAZAĆ RÓWNIEŻ NAM, PRZY OKAZJI POROZDAWAĆ ULOTKI.
Ktoś chętny?

Nie mam jeszcze firmowej koszulki, ale trochę zimno żeby stać w koszulce :mrgreen:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon lut 03, 2014 14:14 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

rozmawiałam w Klubie osiedlowym na Kalinowej o zbiórce z okazji Dnia Kota, czy są jakieś gadżety z kotami? były takie fajne zakładki czy można je gdzieś dostać? wzięłabym też puszkę
może coś się uda zebrać
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lut 03, 2014 14:23 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

mir.ka pisze:rozmawiałam w Klubie osiedlowym na Kalinowej o zbiórce z okazji Dnia Kota, czy są jakieś gadżety z kotami? były takie fajne zakładki czy można je gdzieś dostać? wzięłabym też puszkę
może coś się uda zebrać

Nie wiem czy są w chatce jeszcze zakładki, ale jak co to ja troszkę mam.
Zrobiłam tez trochę za swoje pieniążki przypinek i magnesów ( z myśla o akcjach) i tam też jest kociak - więc mogę trochę dać

Ulotki z 1 procentem można by dawać, i mam troche zdjęć wywolanych z kotkami- portreciki z logo nadziei i adresem schronu
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lut 03, 2014 14:37 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Dorota Wojciechowska pisze:
mir.ka pisze:rozmawiałam w Klubie osiedlowym na Kalinowej o zbiórce z okazji Dnia Kota, czy są jakieś gadżety z kotami? były takie fajne zakładki czy można je gdzieś dostać? wzięłabym też puszkę
może coś się uda zebrać

Nie wiem czy są w chatce jeszcze zakładki, ale jak co to ja troszkę mam.
Zrobiłam tez trochę za swoje pieniążki przypinek i magnesów ( z myśla o akcjach) i tam też jest kociak - więc mogę trochę dać

Ulotki z 1 procentem można by dawać, i mam troche zdjęć wywolanych z kotkami- portreciki z logo nadziei i adresem schronu

a masz to w domu czy w pracy? podjechałabym może jutro,
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lut 03, 2014 14:46 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

mam w domu - na jutro wezmę do pracy - pracuję od 11-tej
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lut 03, 2014 14:48 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Dorota Wojciechowska pisze:mam w domu - na jutro wezmę do pracy - pracuję od 11-tej

postaram się być, bo nie ma co odwlekać :D
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]