Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:wkleiłam prośbę o pomoc na moich wątkach :
Kochani bardzo potrzebne wsparcie finansowe na karmę dla 80 bezdomnych kotów Izy ze Szczecina:
jeśli Ktoś z Was chciałby pomóc kontaktujcie się proszę na tym wątku:
viewtopic.php?f=1&t=159681
lub na pw ze skarbonką
dziękuję
wklejajcie proszę na swoich wątkach (kopiujcie z cytatu - wtedy jest pełny link do wątku) - dziękujemy
tomek_k pisze:Jaką karmę suchą z tych tańszych przyjmujecie i na jaki adres wysyłać?
ewa_mrau pisze:zaznzczam
jak można pomóc?
jest gdzieś nr konta?
... mry!
skarbonka pisze:witaj![]()
pomóc można zakupem suchej karmy lub mokrej karmy, potrzebne są stare polary (z bluz, szlafroków, kocy) którymi Iza wykłada kocie budki, a jest ich sporo, można także wspomóc wpłatą bezpośrednio na jej konto, przy tak dużej liczbie podopiecznych każda pomoc na wagę złota![]()
ewa_mrau pisze:skarbonka pisze:witaj![]()
pomóc można zakupem suchej karmy lub mokrej karmy, potrzebne są stare polary (z bluz, szlafroków, kocy) którymi Iza wykłada kocie budki, a jest ich sporo, można także wspomóc wpłatą bezpośrednio na jej konto, przy tak dużej liczbie podopiecznych każda pomoc na wagę złota![]()
to ja wybieram konto
... mry!
Zosik pisze:No i doczytałam.![]()
Witam się więc nieco późno, ale to podobno lepiej, niż wcale.
Od ewy_mrau dowiedziałam się o wątku i Izie.
Ewa zaproponowała Izę z kociastymi na beneficjentów kolejnego bazarku RZDNNP (link do wątku organizacyjnego w moim podpisie), a więc kto ma odjechane fanty - można jeszcze przez chwilę (konkretnie do jutra) zgłosić na wątku i startujemy z bazarkiem.
skarbonka pisze:Niestety w tym rejonie właśnie podczas mrozów znowu pojawiły się dziki.[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, Rogersoimi i 48 gości