Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 27, 2013 11:40 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:o tym też rozmawiałyśmy ,ale Gucio jest właściwie niewidomy ,a to prawie że zaleta ,bo jest tam spokojny kotek ,pers niewidzący na jedno oko.
Nie jestem przekonana ,zwłaszcza do odległości :|
Chciała bym żeby Gucio został w wawie lub u kogoś znajomego .Tak jak Lenka.
Czas pokaże.

Rozumiem Cię Dorotko,
ale może znajdzie się ktoś zaufany stamtąd kto zrobi wizytę PA ?
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Śro lis 27, 2013 11:43 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

napisałam do dziewczyn ,ale ja już jestem na nie ... :oops:
tu blisko ,tu w wawie ,tu u znajomych poproszę o domek dla Gucinka .
nie pójdzie na poniewierkę :oops:
czyli nie czuje że to TEN domek.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lis 27, 2013 11:55 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

U nas w schronie tyle jest zwierzaków do adopcji. I w Sosnowcu w Kociej Chatce i w schronie też dziewczyny mają niedowidzące. A Wodzisław o rzut kamieniem.
Może podpowiedz.

Są na naszym schroniskowym wątku Niekochane
i choćby tu
https://www.facebook.com/pages/Niekochane/168688796858

A Mała1 jest niemal zawsze dostępna

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lis 27, 2013 11:59 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dziękuję :D
Gucio z tego co pamiętam też z Sosnowca jest :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 27, 2013 13:35 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Dorciu, a może to będzie bardzo dobry domek dla Gucia - to co że daleko, byle Guci byłby kochany, ale oczywiście Ty zdecydujesz, Twoja intuicja jest najlepsza :D
Wróciłam z Mamą z badań i ani ręką ani nogą, ta nasza służba zdrowia, te kolejki to jakaś masakra, nie wspominając o pielęgniarkach (odrabiają pańszczyznę, oczywiście nie wszystkie ale te które dzisiaj widziałam to tak :evil: )

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lis 27, 2013 13:51 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Oj służba zdrowia służbie zdrowia nie równa. :roll:
Byłam w poniedziałek u lekarza - oczywiście pierwsza wizyta prywatnie i 100 zł. poszło.
Pani w recepcji założyła mi kartę, spisała wszystkie dane i osobiście zaprowadziła przed gabinet i wskazała osobę za którą wchodzę. 8O
W gabinecie już u pani doktor spędziłam ponad 40 min. zostałam przebadana i wysłuchana i postawiono mi diagnozę.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lis 27, 2013 14:04 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Ewa L. pisze:Oj służba zdrowia służbie zdrowia nie równa. :roll:
Byłam w poniedziałek u lekarza - oczywiście pierwsza wizyta prywatnie i 100 zł. poszło.
Pani w recepcji założyła mi kartę, spisała wszystkie dane i osobiście zaprowadziła przed gabinet i wskazała osobę za którą wchodzę. 8O
W gabinecie już u pani doktor spędziłam ponad 40 min. zostałam przebadana i wysłuchana i postawiono mi diagnozę.

a następne na kasę czy nadal za kasę? :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lis 27, 2013 14:06 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

mir.ka pisze:

Pani doktor przejmie mnie do poradni przyszpitalnej czyli na kasę :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 27, 2013 14:12 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Pani doktor przejmie mnie do poradni przyszpitalnej czyli na kasę :D

to super :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lis 27, 2013 15:06 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

na rozweselenie :wink:
Samolot wystartował z lotniska. Po osiągnięciu wymaganego pułapu, kapitan odzywa się przez intercom:
- Panie i Panowie, witam na pokładzie samolotu.. Pogodę mamy dobrą, niebo czyste, więc zapowiada nam się przyjemny lot. Proszę wygodnie usiąść, zrelaksować się i... o kur...!
Po chwili ciszy intercom odzywa sie znowu:
- Panie i Panowie, najmocniej przepraszam jeśli przed chwilą państwa wystraszyłem, ale w trakcie mojej wypowiedzi drugi pilot wylał na mnie filiżankę gorącej kawy.. Powinniście państwo zobaczyć przód moich spodni.
Na to odzywa się jeden z pasażerów:
- To pewnie nic, w porównaniu z tyłem moich spodni.

Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 27, 2013 15:09 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

kaja888 pisze:Dorciu, a może to będzie bardzo dobry domek dla Gucia - to co że daleko, byle Guci byłby kochany, ale oczywiście Ty zdecydujesz, Twoja intuicja jest najlepsza :D
Wróciłam z Mamą z badań i ani ręką ani nogą, ta nasza służba zdrowia, te kolejki to jakaś masakra, nie wspominając o pielęgniarkach (odrabiają pańszczyznę, oczywiście nie wszystkie ale te które dzisiaj widziałam to tak :evil: )

niestety :?
rzadko zdarza się dobrze trafić :roll:

zrobiłam zakupy dla tych małych urwisów ,nam robię obiadek gryczana z sosem grzybowym ,już się nie mogę doczekać,dawno nic nie robiłam.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 27, 2013 15:37 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok:
dorcia44 pisze:na rozweselenie :wink:
Samolot wystartował z lotniska. Po osiągnięciu wymaganego pułapu, kapitan odzywa się przez intercom:
- Panie i Panowie, witam na pokładzie samolotu.. Pogodę mamy dobrą, niebo czyste, więc zapowiada nam się przyjemny lot. Proszę wygodnie usiąść, zrelaksować się i... o kur...!
Po chwili ciszy intercom odzywa sie znowu:
- Panie i Panowie, najmocniej przepraszam jeśli przed chwilą państwa wystraszyłem, ale w trakcie mojej wypowiedzi drugi pilot wylał na mnie filiżankę gorącej kawy.. Powinniście państwo zobaczyć przód moich spodni.
Na to odzywa się jeden z pasażerów:
- To pewnie nic, w porównaniu z tyłem moich spodni.

Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 27, 2013 16:16 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Założyłam moim maluchom wątasa ,proszę pięknie o podrzucanie .
viewtopic.php?f=13&t=158659
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 27, 2013 16:55 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

czas do pracy ,a tak fajnie mi się siedzi :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 27, 2013 16:56 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:czas do pracy ,a tak fajnie mi się siedzi :oops:

I do której w pracy?
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]