TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 19, 2013 20:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, klatka kennel potrze

Caragh pisze:Ojj zwierzaki... Zdrówka Wam wszystkim :ok: :ok: :ok:
Justa&Zwierzaki pisze:I to mam wielki problem bo nie mam aparatu i czy ktoś może pomóc

Bez tego ucieknie szansa dla Franka :cry:

Dziś do nowego domu pojechał Dekster , zamieszkał w Katowicach :1luvu:

Umówiłam tez na czwartek Bonę na usunięcie kamienia nazębnego , trzymajcie kciuki aby ta królewna nie miała focha i dała się grzecznie zapakować do transportera :roll:

Gaja mimo podanej prowery nadal sie marcoli :roll: , ale jak tylko przestanie to w podskokach lecę z nią na sterylke , tylko za co :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lut 19, 2013 21:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

przeciez sa zdjecia Franka na pewno na ostatniej/przedostatniej stronie poprzedniego watku, tu tez gdzies wrzucalam :roll:

Miki, co z Toba? 8O Czyzby Ciebie tez zlapal jakis paskudny wirus, ktory wsrod ludzi sie panoszy?

Wegielku, juz wkrotce bedziesz uszlachetniony :ok: Juz bedziesz doroslym kocurrem, nie malenkim kociatkiem, wiec nie wiem, czy wypada nadal zwracac sie do Ciebie per "Wegielku"... :oops: Wiesz, kotku... To moze troszke dziecinnie brzmiec.... :oops: Moze wiec powinnismy mowic "Panie Wegielku?" :wink: :mrgreen:

Gaja, :piwa: pierwsza rujka :piwa:
Wytrzymaj to, kochana, wiem, hormony buzuja, to meczy, ale na pewno to pierwszy i ostatni raz :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 19, 2013 21:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Kociara82 pisze:przeciez sa zdjecia Franka na pewno na ostatniej/przedostatniej stronie poprzedniego watku, tu tez gdzies wrzucalam :roll:

A mają te parametry o których pisałam wyżej ?, bo jeśli tak to wyślij mi je na maila ale bez tych upiększeń , do ogłoszeń , ok
I tylko zdjęcia Franka ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 19, 2013 22:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, klatka kennel potrze

Kociara82 pisze:i Mr.Franek, kolejny zalotnik, ktory ciagle wszystkim puszcza oczko ;)

Obrazek
Obrazek

tu masz fotki Franka

Kociara82

Post » Wto lut 19, 2013 22:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Kociara82 prosze na maila , na maila
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 19, 2013 22:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

I te foty sa zgodne z wymogiem stawianym przez Kocie Sprawy , tak ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 19, 2013 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Przed chwilka odebrałam tel w sprawie Sary , że pan chce psa ,bo mu ta jego suka sie puściła i juz chyba nie wróci a psa potrzebuje na łańcuch :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 19, 2013 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Przybyłam, poczytałam troszkę i zamierzam zaglądać :P :ok:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka odebrałam tel w sprawie Sary , że pan chce psa ,bo mu ta jego suka sie puściła i juz chyba nie wróci a psa potrzebuje na łańcuch :evil:
:?

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lut 19, 2013 23:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

dana.b pisze:Przybyłam, poczytałam troszkę i zamierzam zaglądać :P :ok:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka odebrałam tel w sprawie Sary , że pan chce psa ,bo mu ta jego suka sie puściła i juz chyba nie wróci a psa potrzebuje na łańcuch :evil:
:?

Witak na watku :1luvu:

Też sie wk #%^%& aś , co nie , mam nadzieje ze to może tylko jakiś debil który chciał mnie wkurzyć , tym bardziej że dzwonił z zastrzeżonego i ja juz chyba nigdy nie odbiorę tel zastrzeżonego :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 20, 2013 0:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Jasne, że tak Obrazek
Justyna, ja gdzieś tu na forum, czytałam, że dziewczyny nie odbierają telefonów z zastrzeżonego numeru i Tobie radzę to samo.
Za domek dla Sary :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lut 20, 2013 9:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

dana.b pisze:Jasne, że tak Obrazek
Justyna, ja gdzieś tu na forum, czytałam, że dziewczyny nie odbierają telefonów z zastrzeżonego numeru i Tobie radzę to samo.
Za domek dla Sary :ok: :ok: :ok:

Ba, ja nawet w sieci mam zablokowane. Gdy ktoś do mnie dzwoni z zastrzeżonego słyszy tylko: abonent nie przyjmuje rozmów z numeru zastrzeżonego :mrgreen:
Z drugiej strony ja sama też czasem ukrywam numer
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lut 20, 2013 15:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Kociaro, a mogłabyś zrobić nowe fotki? Bo te się chyba do gazety nie nadają. Muszą mieć odpowiednią rozdzielczość.
Kurcze, to naprawdę szansa dla tych futrzaków, szkoda ją stracić tylko dlatego, że... no właśnie, że co? Że ktoś ma za daleko, żeby do Justyny podejść? Bo nie wiem o co chodzi... Przecież to nie zajmie całego dnia, a kociaste mogą dostać szansę na całe życie! Nie wierzę, żeby nikogo z aparatem nie było, kto mógłby zrobić te zdjęcia... :roll:

Ja tymczasem wrzucam te, które Justa mi przesłała. Robione telefonem.

Eryk pierwszy dzień w swoim DS:
Obrazek

Noemi i Węgielek:
Obrazek

arystokratka Gaja:
Obrazek

Sara i Lara śpią. Rzadki widok :mrgreen:
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro lut 20, 2013 18:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Nowa_Sztno dzięki za wstawienie fotek tych gagatków :twisted:

Obawiam sie że czas juz mija co do wysyłania zdjęć Franka , prosiłi aby to było na początku tego tyg wysłane , przykre to że nikomu nie zależy na jego losie, tyko tobie ... tylko ze Ty mieszkasz kilkaset km odemnie :|

Dziś w nocy miałam przymusowy spacer o 4,15 rano , bo Fibiemu sie zachciało a Sara z Larą nie odpuściły i też szły , a spacer z cała 3 do łatwych nie należy :twisted:

Rudolf znów mi znaczy :evil: , wczoraj nalał mi na lekarstwa - zasypki które używam przy pampersowcach a rano nasikał mi na stół na którym stał laptop i wiele innych rzeczy :evil: , znów jest potrzebna obroża z feromonami , Czort tez by musiał mieć zmienione a one są tak potwornie drogie :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 20, 2013 19:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

niestety mam teraz sporo roznych spraw do zalatwienia i nie mam czasu na robienie zdjec.

Co do ogloszenia: trzeba bylo temu czlowiekowi powiedziec, ze sie sam ma zapiac na lancuch :evil:
Co do nieodbierania z zastrzezonego: dlaczego zakladacie, ze KAZDY zastrzezony nr to bedzie jakis debil? Idac tym tokiem myslenia mozecie odebrac zwierzakowi szanse na lepsze zycie, na dobry dom. Jak ja bym zakladala z gory, ze KAZDY kto do mnie dzwoni z zastrzezonego to jakis debil to bym nie miala co pracy szukac, bo 95% telefonow, ktore odbieram w tej sprawie to numery zastrzezone wlasnie.
Wiec nie generalizujcie, tylko albo trzeba kogos takiego potraktowac tak samo chamsko, albo sie rozlaczyc nie odzywajac sie wogole.

Kociara82

Post » Śro lut 20, 2013 19:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Kurcze jak tu złapać tego dupka i uwiązać na łańcuch bez budy jeszcze, postawić miskę z woda i suchy chleb do końca życia, może by spokorniał i zmądrzał. Gdzie ta boska ręka,że takich ludzi nie zgładzi z tego swiata.

pogoda1053

Od: Sob sty 15, 2011 14:19

[poprzednia][następna]