Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 24, 2013 9:41 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

To może przez moment miało was być dwóch? :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sty 24, 2013 9:42 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

AniHili pisze:A, to ufff :wink: Moja kumpela ma niestety takie "leżące" i teraz zaczęły się jej chrzanić/rosnąć/czy cokolwiek tam robić wszystkie naraz...skończyło się na ponad 2 tyg antybiotyku i wizytach na pogotowiu, bo dziewczyna płakała z bólu, a ketonal nie działał.

No ja mam wlasnie takie... jak zaczely sie wydostawac na wolnosc, to po drodze napotkaly korzenie siodemek. Bo leza na boku i rosna tez poziomo.

Ale udalo sie trafic do swietnego dentysty - dzisiaj boli mnie tylko policzek, z dziura wszystko ok :ok:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Czw sty 24, 2013 9:52 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

AYO.
...To może przez moment miało was być dwóch?...

Nawet o tym nie myśl. Widzialem kiedyś taki horror. Dziecko w czasie prenatalnym wchłonęło swego bliźniaka. Okropne. Brrr.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Czw sty 24, 2013 11:04 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

No masz... Przypomnieliście mi o zębach! I tym sposobem umówiłam się na rwanie ósemeczki na 5 kwietnia!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sty 24, 2013 11:11 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Może jeszcze da się odwolać?
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Czw sty 24, 2013 14:23 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

:mrgreen:

Villen, co Ty prawisz dobry człowieku ? Ty chcesz powiedzieć, że TY masz drugi raz stałe zeby ????????????????? 8O
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sty 24, 2013 14:42 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Villentretenmerth pisze:Może jeszcze da się odwolać?

:ryk:

Trzeba z tym porzadek zrobić!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sty 24, 2013 14:54 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Cześć czarownice i czarowniku :mrgreen:
Nadaję z domu od mamy :( Nie jest fajnie.Już drugi tydzień mamę noga boli :( Chociaż mam nadzieję że,wreszcie lekarz zacznie działać,bo mamy wynik z tomografu kręgosłupa.Przepuklina się ujawniła.Napisałam PW do naszej siostry ratuj żyć z prośbą o wyjaśnienie,o co chodzi z tą przepukliną.

Tutaj zima,zima i jeszcze raz zima :lol: śnieg ,mróz i słoneczko :lol:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw sty 24, 2013 14:59 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kotko doroty. Trzymam kciuki za zdrowie mamy :ok: :ok: .

A teraz ogłoszenie :!:

Ktoś z okolic Warszawy przygarnie kota
viewtopic.php?f=13&t=150191
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw sty 24, 2013 17:06 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kotko Doroty.
Mamie zdrowia czaruję ile sił.

Psiamo.
Nie kłamię. Czwarty komplet. Naprawdę. Jak rekin. Ale na piąty to już czasu braknie. Zresztą, te świetnie służą i nie ma potrzeby wymieniać. Zapiszę się w testamencie doktorom to będą mieli zagwozdkę. Uśmieję się przy sekcji i oni też. Może niekoniecznie jeszcze w tym tygodniu - najpierw koty do Mostu doprowadzić muszę.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Czw sty 24, 2013 20:45 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Villentretenmerth pisze:
Nie kłamię. Czwarty komplet. Naprawdę. Jak rekin. Ale na piąty to już czasu braknie. Zresztą, te świetnie służą i nie ma potrzeby wymieniać. Zapiszę się w testamencie doktorom to będą mieli zagwozdkę. Uśmieję się przy sekcji i oni też. Może niekoniecznie jeszcze w tym tygodniu - najpierw koty do Mostu doprowadzić muszę.

Nie rób jaj, bo studenci medycyny będą się męczyć :mrgreen: . Mój kolega trafił na starszą panią, która wszystkie możliwe narządy miała nie w tym miejscu, w którym powinny być 8O . Wyobrażasz sobie co przeżył?

Zastanawiam się ... Może Ty cztery życia masz i nawet o tym nie wiesz? :D ( nie namawiam do sprawdzania )

Ja nadal zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie stworzonej przez NITKĘ/KARINKĘ. Mamy odpowiedzieć na pytanie, czy jest w ogóle sens wybierania kandydata do konkursu krakvetowskiego, a jeśli tak to razem z dogo czy osobno.
Ankieta jest tu:
viewtopic.php?f=8&t=150109

Kto ciekawy może poczytać sobie też wątek, aczkolwiek większość postów nie dotyczy tematu.
Każdy znajdzie tam coś dla siebie: od horroru przez komedię do tragikomedii :twisted:

Temat ankiety ważny i ciekawy. Im więcej osób się wypowie, tym lepiej. Wątku czytać nie trzeba, uzasadniać swojego wyboru nie trzeba.
Obrazek

Mulesia

Post » Czw sty 24, 2013 21:31 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Mulesiu.
Ja miałem dziewięć żyć. Jak kot. Ale żyłem dość intensywnie, osiem wykorzystałem i teraz już szału nie ma. Przez ulicę przechodzę tylko na "zebrze". :wink: Do ankiety zajrzę.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Czw sty 24, 2013 21:56 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Villentretenmerth pisze:Mulesiu.
Ja miałem dziewięć żyć. Jak kot. Ale żyłem dość intensywnie, osiem wykorzystałem i teraz już szału nie ma. Przez ulicę przechodzę tylko na "zebrze". :wink: Do ankiety zajrzę.

Zaintrygowałeś mnie. Osiem wykorzystanych żyć? Czuję, że masz co opowiadać.
Zacznij pisać wspomnienia.
Fragmenty możesz wrzucać na forum od czasu do czasu :twisted: .
Ja chętnie poczytam :D .
Obrazek

Mulesia

Post » Czw sty 24, 2013 22:16 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Byłoby co, ale to nie to forum. Tu królują KOTY.
A o kotach będzie, obiecuję.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Czw sty 24, 2013 22:20 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Villentretenmerth pisze:Byłoby co, ale to nie to forum. Tu królują KOTY.

Ale i tak Cię zachęcam do pisania. Styl masz dobry, a jak się do tego doda osiem przeżytych żyć, to efekt może być ciekawy :ok: .
Obrazek

Mulesia

[poprzednia][następna]