Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2012 21:04 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

no dobrze, ale ja przelew mogę zrobić dopiero jutro wieczorem, po ile zrzutka ?
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 21:07 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:no dobrze, ale ja przelew mogę zrobić dopiero jutro wieczorem, po ile zrzutka ?

nie ma sensu robic przelewu ..jakos to rozliczymy :piwa:

no własnie po ile i kto sie dorzuca ???
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 21:08 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

i błagam, zmieńcie temat wątku, bo ten już nieaktualny ;>
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 21:10 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:i błagam, zmieńcie temat wątku, bo ten już nieaktualny ;>

Liwia tylko moze zmienic chyba:( ...a ona nie jest w kontakcie...

zmarznieta wsiadła do autka ...
ale sie napodróżuje Krówcia:)
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 21:15 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Długa podróż, ale już do celu ostatecznego :) mój małżon wcześniej nie był przekonany, jęczał że 3 koty i pies to już za dużo, ale dobre serce ma chłopak i teraz codziennie chce żebym mu pokazywała fotkę kotki :ryk:
jo.anna

Post » Śro gru 12, 2012 21:16 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:Długa podróż, ale już do celu ostatecznego :) mój małżon wcześniej nie był przekonany, jęczał że 3 koty i pies to już za dużo, ale dobre serce ma chłopak i teraz codziennie chce żebym mu pokazywała fotkę kotki :ryk:

za TŻ...i jego serce :ryk:
agula76

Post » Śro gru 12, 2012 22:32 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

W góre..

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro gru 12, 2012 22:38 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

i teraz siedzimy jak te ciołki i wymyślamy imię dla kici :P
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 9:16 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

czy ktos sie dorzuci jeszcze do biletu dla Krówki??? ja moge dołożyc sie 30 zł:(...mam taki kanał teraz z finansami po leczeniu bezdomniaczka :cry:
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 9:32 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Dorzucę 20 i Aga -odbierz telefon chcę się umówic na odbiór transporterka ;-) mam dziś dowóz do Sosnowca
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw gru 13, 2012 9:38 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Dorzucam obiecane 100 zl.

Gdzie mam wysłać??? numer konta

ja moge przelewem albo moja sąsiadka jak wroci z pracy z konta. ja tak nie umiem-z konta. może sąsiadka mnie rozpuściła...poproszę o jakiś numer, wysyłam obiecaną stuwkę

:kotek:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Czw gru 13, 2012 9:56 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

to juz mamy za duzo:) ....asia jutro musi kupic bilet wiec moze na Asi konto ???...Łamigłówka- :1luvu: jestem z Nią po rozmowie poda nr konta na pw do przelewu ...
Aniu to moze te pieniązki które miałas przeznaczyc na podróz, przeznacz na pierwsza wizyte u weta ....na pewno bedzie potrzebna...i tak to kropla w morzu

lamigłowka :1luvu: jestes kochana

jo.anna :love: :love: :love:
Ostatnio edytowano Czw gru 13, 2012 10:30 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 10:25 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Spoczko, do weta się wybieram już w piątek jak tylko odbiorę kicię :)
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 10:25 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

:1luvu:

Czekam na rozkazy

:1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Czw gru 13, 2012 11:13 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

u małlej wszystko gra
nie ma w/g mnie sensu iść z nią od razu do weta, ja bym poczekała do poniedziałku,poobserwowała w domowych warunkach
więcej wetowi powiesz na jej temat wtedy

ważna informacja
kicia stanowczo zjada tylko mokra karmę
suchego nie chce, no, ale to nie royal, tylko mieszanka whiskasa i podobnych
w klatce załatwia się idealnie do kuwety
u nas dostała imię ,,zastępcze,, Arena

agula76- o której będziesz po nią?
to dla mnie ważne, bo mam zepsute auto, młyn totalny, na wszystko za mało czasu, a jakoś muszę to poorganizować

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]