Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 08, 2012 10:12 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Smutne, że ten biały wrócił, miałam nadzieję, że jest już w jakimś ciepłym domku. Pani ma słabość do czarnulek :ryk:

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Czw lis 08, 2012 14:39 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Smutne, że ten biały wrócił, miałam nadzieję, że jest już w jakimś ciepłym domku. Pani ma słabość do czarnulek :ryk:

Żeby choć jedno z kociąt znalazło domek, nawet czarna Mamba to wzięłabym tego z parkingu białaska w łatki. Szkoda mi go bardzo, ale dopóki żadne nie znajdzie z tej dwójki domku to nie mogę go zabrać. :cry: Prawda mam słabość do czarnych kotek, ale teraz to i Mambę oddam a jak będę bardzo chciała to postaram się jeszcze o czarnulkę, tyle osób ogłasza różne kotki. :lol:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw lis 08, 2012 21:59 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

jasia0245 pisze:
ewik85 pisze:Smutne, że ten biały wrócił, miałam nadzieję, że jest już w jakimś ciepłym domku. Pani ma słabość do czarnulek :ryk:

Żeby choć jedno z kociąt znalazło domek, nawet czarna Mamba to wzięłabym tego z parkingu białaska w łatki. Szkoda mi go bardzo, ale dopóki żadne nie znajdzie z tej dwójki domku to nie mogę go zabrać. :cry: Prawda mam słabość do czarnych kotek, ale teraz to i Mambę oddam a jak będę bardzo chciała to postaram się jeszcze o czarnulkę, tyle osób ogłasza różne kotki. :lol:

Białemu dzisiaj wieczorem włożyłam - wcisnęłam przez dziurę bluzę ciepłą i ciepłe portki, chociaż się w to wtuli. :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt lis 09, 2012 20:06 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

A co z tym panem, który kilka razy dzwonił o tego białego kotka, już go nie chce? Szkoda. Mały smyk - chyba mu dobrze na tym parkingu, skoro gdy był o niego telefon, wówczas zwiał. :)

O nasze koty też nikt nie zabiega. W ogóle wszędzie adopcje stoją niestety.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt lis 09, 2012 20:47 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:A co z tym panem, który kilka razy dzwonił o tego białego kotka, już go nie chce? Szkoda. Mały smyk - chyba mu dobrze na tym parkingu, skoro gdy był o niego telefon, wówczas zwiał. :)

O nasze koty też nikt nie zabiega. W ogóle wszędzie adopcje stoją niestety.

Nie wszędzie stoją te adopcje, pisze z iwoo1. Ona w ciągu 3-ch dnia znalazła co prawda dla rudzielca młodego domek stały. :roll:
Ten pan ma ponoć 4 koty ale chyba miała żona też 5 takiego jak ten nasz na parkingu.On nas tylko tak czarował, że chce jego. Ciągle się zastanawia a kotka nie bierze. :wink:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob lis 10, 2012 12:35 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Wywiesiłam ogłoszenia wraz z trzema zdjęciami kotków u 2 wetów i w MDK. W poniedziałek jeszcze wywieszę w przedszkolach i pozostałych szkołach. Zobaczę jaki będzie odzew. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob lis 10, 2012 16:52 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Dzisiaj wspaniały dzień dla Pingwinka, poszedł do nowego domku stałego. Młody pan zabrał go mieszka kilka ulicy od mnie na Starówce w Stargardzie. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Cieszę się bardzo. :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :pisanie:
Super domek wspaniały, Ewik85 to wspaniała dziewczyna, przy jej pomocy i następne znajdą wspaniałe domki. Teraz koniecznie trzeba złapać tego co został na parkingu, on troszkę zdziczał bez rodzeństwa przez te prawie trzy tygodnie. :cry:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob lis 10, 2012 17:26 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Super wieści :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob lis 10, 2012 19:50 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Dziś był dobry adpocyjny dzien :ok: Moje dwa kociaki poszły razem do nowego domku i pingwinek z parkingu :) Dzwoniłam do tego Pana co wziął pingwinka i Pan sie smiał, że kotek jest bardzo kontaktowy bo wszedł na laptopa i wysłał kilka wiadomości do znajomych na fb :P zwiedził domek, zjadł i poszedł spać :)

ewik85

Post » Sob lis 10, 2012 21:12 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

jasia0245 pisze:Dzisiaj wspaniały dzień dla Pingwinka, poszedł do nowego domku stałego. Młody pan zabrał go mieszka kilka ulicy od mnie na Starówce w Stargardzie. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Cieszę się bardzo. :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :pisanie:
Super domek wspaniały, Ewik85 to wspaniała dziewczyna, przy jej pomocy i następne znajdą wspaniałe domki. Teraz koniecznie trzeba złapać tego co został na parkingu, on troszkę zdziczał bez rodzeństwa przez te prawie trzy tygodnie. :cry:

Bardzo się cieszę z adopcji i trzymam :ok: :ok: :ok: za parkingowego białego kocurka w szaro-bure łatki :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie lis 11, 2012 9:11 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Nowa_Sztno pisze:
jasia0245 pisze:Dzisiaj wspaniały dzień dla Pingwinka, poszedł do nowego domku stałego. Młody pan zabrał go mieszka kilka ulicy od mnie na Starówce w Stargardzie. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Cieszę się bardzo. :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :pisanie:

Bardzo się cieszę z adopcji i trzymam :ok: :ok: :ok: za parkingowego białego kocurka w szaro-bure łatki :ok:

Oby udało się go złapać, bo teraz jak jest tam sam to nie ufa ludziom. 8)
Obrazek

jasia0245

Post » Nie lis 11, 2012 9:13 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Dziś był dobry adpocyjny dzien :ok: Moje dwa kociaki poszły razem do nowego domku i pingwinek z parkingu :) Dzwoniłam do tego Pana co wziął pingwinka i Pan sie smiał, że kotek jest bardzo kontaktowy bo wszedł na laptopa i wysłał kilka wiadomości do znajomych na fb :P zwiedził domek, zjadł i poszedł spać :)

Cieszę się Ewik85, że Pingwinek trafił tak niemal niespodziewanie do tego pana. :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Teraz bardzo bym chciała aby Mamba czarna też znalazła domek. Ona jest młodziutka i chce się bawić więc podchodzi do moich kotek a one nie chcą zaczepiania. Dlatego te awantury wśród kotek. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie lis 11, 2012 12:20 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Pani Jasiu u mojego męża w pracy jest taka dziewczyna co mieszka z mamą i ma 2 koty i chciałaby jeszcze jednego tylko mamę musi przekonać - chieliśmy ją namówić na jednego z niemowlaczków, ale skoro trafiły już do domku to dam jej zdjęcia mamby i namówię ją na nią. Może akurat by ją wzięła :) jak będe już coś wiedzieć to dam znać.

A jak mamba ? szukała pingwinka?

ewik85

Post » Nie lis 11, 2012 12:37 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Pani Jasiu u mojego męża w pracy jest taka dziewczyna co mieszka z mamą i ma 2 koty i chciałaby jeszcze jednego tylko mamę musi przekonać - chieliśmy ją namówić na jednego z niemowlaczków, ale skoro trafiły już do domku to dam jej zdjęcia mamby i namówię ją na nią. Może akurat by ją wzięła :) jak będe już coś wiedzieć to dam znać.

A jak mamba ? szukała pingwinka?

Chyba go szuka, bo co pewien czas pomiaukuje. Moje kotunie nie chcą z nią się bawić, tylko na nią fukają. A czy Mamba miałaby tam dobrze? Czy nie chcieli by jej tylko do łapania myszy? :lol:
Gdyby była w domku i jeszcze by ją wysterylizowali to byłaby to super oferta. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Tylko jak pozostałe te koty czy by ja zaakceptowały?
Ewik czy masz możliwość pożyczyć klatkę - łapkę na środę po południu ? Na zewnątrz już coraz chłodniej będzie, Maciuś biały nie zna klatki takiej to na pewno by wszedł do niej. Ja bym postawiła autko na tym niestrzeżonym parkingu i w środku bym pilnowała. Co Ty na to?? :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie lis 11, 2012 17:02 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:http://tablica.pl/oferta/czworka-malutkich-kociakow-pilnie-szuka-domu-ID1EsTw.html

Olu czy mogłabyś tablicę uaktualnić i na FB.
Poszukują domków tylko czarna Mamba i odnaleziony Maciek biały w łatki prążkowane.
Pingwinek od wczoraj ma swój wspaniały domek. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

[poprzednia][następna]