Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewik85 pisze:Smutne, że ten biały wrócił, miałam nadzieję, że jest już w jakimś ciepłym domku. Pani ma słabość do czarnulek
jasia0245 pisze:ewik85 pisze:Smutne, że ten biały wrócił, miałam nadzieję, że jest już w jakimś ciepłym domku. Pani ma słabość do czarnulek
Żeby choć jedno z kociąt znalazło domek, nawet czarna Mamba to wzięłabym tego z parkingu białaska w łatki. Szkoda mi go bardzo, ale dopóki żadne nie znajdzie z tej dwójki domku to nie mogę go zabrać.Prawda mam słabość do czarnych kotek, ale teraz to i Mambę oddam a jak będę bardzo chciała to postaram się jeszcze o czarnulkę, tyle osób ogłasza różne kotki.
olafen pisze:A co z tym panem, który kilka razy dzwonił o tego białego kotka, już go nie chce? Szkoda. Mały smyk - chyba mu dobrze na tym parkingu, skoro gdy był o niego telefon, wówczas zwiał.
O nasze koty też nikt nie zabiega. W ogóle wszędzie adopcje stoją niestety.
jasia0245 pisze:Dzisiaj wspaniały dzień dla Pingwinka, poszedł do nowego domku stałego. Młody pan zabrał go mieszka kilka ulicy od mnie na Starówce w Stargardzie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cieszę się bardzo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super domek wspaniały, Ewik85 to wspaniała dziewczyna, przy jej pomocy i następne znajdą wspaniałe domki. Teraz koniecznie trzeba złapać tego co został na parkingu, on troszkę zdziczał bez rodzeństwa przez te prawie trzy tygodnie.
Nowa_Sztno pisze:jasia0245 pisze:Dzisiaj wspaniały dzień dla Pingwinka, poszedł do nowego domku stałego. Młody pan zabrał go mieszka kilka ulicy od mnie na Starówce w Stargardzie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cieszę się bardzo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super domek wspaniały, Ewik85 to wspaniała dziewczyna, przy jej pomocy i następne znajdą wspaniałe domki. Teraz koniecznie trzeba złapać tego co został na parkingu, on troszkę zdziczał bez rodzeństwa przez te prawie trzy tygodnie.
Bardzo się cieszę z adopcji i trzymam![]()
![]()
za parkingowego białego kocurka w szaro-bure łatki
ewik85 pisze:Dziś był dobry adpocyjny dzienMoje dwa kociaki poszły razem do nowego domku i pingwinek z parkingu
Dzwoniłam do tego Pana co wziął pingwinka i Pan sie smiał, że kotek jest bardzo kontaktowy bo wszedł na laptopa i wysłał kilka wiadomości do znajomych na fb
zwiedził domek, zjadł i poszedł spać
ewik85 pisze:Pani Jasiu u mojego męża w pracy jest taka dziewczyna co mieszka z mamą i ma 2 koty i chciałaby jeszcze jednego tylko mamę musi przekonać - chieliśmy ją namówić na jednego z niemowlaczków, ale skoro trafiły już do domku to dam jej zdjęcia mamby i namówię ją na nią. Może akurat by ją wzięłajak będe już coś wiedzieć to dam znać.
A jak mamba ? szukała pingwinka?
olafen pisze:http://tablica.pl/oferta/czworka-malutkich-kociakow-pilnie-szuka-domu-ID1EsTw.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości