Herz, a Gutek sika poza kuwetą? I jak tam z tym badaniem? Wstawiłam ogłoszenie Gutka na FB. Proszę fejsowe ciocie o udostępnianie apelu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Daga, bajerancki bazar![]()
Herz, a Gutek sika poza kuwetą? I jak tam z tym badaniem? Wstawiłam ogłoszenie Gutka na FB. Proszę fejsowe ciocie o udostępnianie apelu.
hidi pisze:MIKUŚ pisze:Ewa, hidi jest kontrolerem finansów na miejscu tj. składki i skarbonka, ponieważ jedna osoba musi to robić, bo mnie nie ma na miejscu.
:
dokładnie, biorę na siebie skład skarbonki i składki przekazane do mnie.
Evik- Twojej nie doliczyłam, bo nie było mnie w kociarni, więc nie mam jeszcze tych pieniędzy. Jutro będę. Aange- info o Twojej pięciokrotnie większejskładce przesłałam do Mikuś do rozliczenia na 1 stronę.
aange pisze:Kochane nie przesadzajmy z ta biegunką; chyba że Dori będzie ją mieć zanotowaną też dziś i jutro na dyżurze
Póki co małe od Wiiwii mają ustaloną dietę a jeśli Didi i Dori nie bedą miały żadnych objawów niepokojących to jutro je można wypuścić na wolierę i będą jadły to co cała reszta kotów, bo zostały zaszczepione i pora żeby się przekonać jak dogadują się z innymi kociatymi
Szkoda Gutka, szczególnie że wyglądało na to, że juz się z Rudym dogadali. Trzeba mu koniecznie chociaż inny tymczas znaleźć.
Chyba że jeszcze jedna opcja żeby spróbowała podac Rudemu Kalm Aid (jak ktoś miałby u siebie) i zobaczyć przez chociaz przez 1 dzień czy się uspokoi
Mar_tika dobrze mówi, że trzeba wytypować jeszcze 1 kota żeby razem z Walerką i Yoko był na pokojach. Osobiście dałabym Izi jako 3cią "pokojową" i dodatkowo zamiast króliczej rozłożyła kenel i dała na stałe tam Bono, żeby nie prowokował bójek na pokojach, bo wróci Gutek i dojdą DIdi i Dori więc tam zrobi się ciasno.
btw ostatnio na wolierze było nalane w na poduszkach- nie wiadomo czy to jakiś kocur jeszcze podsiusiuje czy przez te bójki jakiś kot jest tak zestresowany, ale przydało by się dojśc do tego kto leje żeby spróbować problem wyeliminować
mar_tika pisze:Dobry pomysł z tym Calmem u Eli pomógł:)
Ja nie jestem za klatkowaniem kotów.Bóg wie kiedy pójdą do adopcji nie moga siedzieć w kalatach jak są zdrowe.
Spróbujmy na razie odseparować Walerke i Yoko.Później zobaczymy jakie będą relacje z dyżurów i dołączymy do tej dwójki trzeciego problemowego kota i zobaczymy co dalej.Oby adopcje sie ruszyły:/
herzpl pisze:mar_tika pisze:Dobry pomysł z tym Calmem u Eli pomógł:)
Ja nie jestem za klatkowaniem kotów.Bóg wie kiedy pójdą do adopcji nie moga siedzieć w kalatach jak są zdrowe.
Spróbujmy na razie odseparować Walerke i Yoko.Później zobaczymy jakie będą relacje z dyżurów i dołączymy do tej dwójki trzeciego problemowego kota i zobaczymy co dalej.Oby adopcje sie ruszyły:/
a co to za lek
KalmAid Kot przywraca równowagę nastroju, sprzyja relaksacji i zmniejsza nadpobudliwość nerwową. Polecany do podawania w sytuacjach takich jak niepokój i stany lękowe (np. rozłąka z właścicielem, zmiany otoczenia, podróż), strach (np. głośne dźwięki, burze), problemy behawioralne spowodowane stresem.
Axa76 pisze:KalmAid Kot przywraca równowagę nastroju, sprzyja relaksacji i zmniejsza nadpobudliwość nerwową. Polecany do podawania w sytuacjach takich jak niepokój i stany lękowe (np. rozłąka z właścicielem, zmiany otoczenia, podróż), strach (np. głośne dźwięki, burze), problemy behawioralne spowodowane stresem.
Stąd: http://animalia.pl/produkt,21017,scanve ... -50ml.html
herzpl pisze:Axa76 pisze:KalmAid Kot przywraca równowagę nastroju, sprzyja relaksacji i zmniejsza nadpobudliwość nerwową. Polecany do podawania w sytuacjach takich jak niepokój i stany lękowe (np. rozłąka z właścicielem, zmiany otoczenia, podróż), strach (np. głośne dźwięki, burze), problemy behawioralne spowodowane stresem.
Stąd: http://animalia.pl/produkt,21017,scanve ... -50ml.html
dzieki to mam pytanie co dalej mam to dawac caly czas i wciaz mozna tak a co bedzie jak lek odstawimy zacznie znowu lac? noi najwazniejsze pytanie ile to kosztuje![]()
![]()
herzpl pisze:rudy wlasnie znowu mi podlala butyno to w tym miesiacu nie dam rady tego kupic
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 700 gości