Bystra [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 14, 2012 21:17 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

To ja o Filipie:
przyszedł do nas przed dwoma tygodniami, jest już po kastracji, odrobaczony strongholdem i zaszczepiony. Błąkał się pod jakimś sklepem w Krakowie, ewidentnie nie był dziki i chciał do ludzi. Ale wzięty na ręce wyrywał się. Dobra dusza się ulitowała i tak trafił do nas. Nie wiem, jaki będzie w stosunku do innych kotów, do cat-roomu wypuszczę go w sobotę. Mógłby być wychodzący.

A Skrzekota idzie na tymczas w sobotę, więc myśl prędko! Ona jest idealna do domu, mało wymagająca, tylko że seniorka.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 14, 2012 21:32 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

ja to bym mogła i jutro drugiego kota wziąć, nierozwiązany nadal zostaje problem babci :(

Filip wzięty na ręce się wyrywa? 8O znowu ktoś kota podmienił przed moją wizytą! bestie podstępne :lol:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro lis 14, 2012 21:36 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Maupa pisze:ja to bym mogła i jutro drugiego kota wziąć, nierozwiązany nadal zostaje problem babci :(

Filip wzięty na ręce się wyrywa? 8O znowu ktoś kota podmienił przed moją wizytą! bestie podstępne :lol:

Nie, wyrywał się wtedy na podwórku, co pozwalało przypuszczać, że nie jest całkiem domowy. W kociarni daje sie brac na ręce.
Obrazek

miszelina

Post » Śro lis 14, 2012 21:37 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

pewnie nie mieliście takiej fajnej bluzy jak ja. od mojej się nie chciał odlepić :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Śro lis 14, 2012 21:38 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Maupa pisze:pewnie nie mieliście takiej fajnej bluzy jak ja. od mojej się nie chciał odlepić :mrgreen:

Tu się nie wypowiem, bo to nie AFN go łapał :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Śro lis 14, 2012 21:40 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

a co do Skrzekoty: na jakiej karmie ona powinna być? zwykłej mokrej bytowej czy na specjalnym seniorskim wynalazku?
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Śro lis 14, 2012 21:45 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Maupa pisze:a co do Skrzekoty: na jakiej karmie ona powinna być? zwykłej mokrej bytowej czy na specjalnym seniorskim wynalazku?

Wystarczy jej zwykła mokra, byle drobno pognieciona, bo biedusia ząbków nie ma. Ona lubi tez gotowanego kurczaka w rosołku.
Obrazek

miszelina

Post » Czw lis 15, 2012 17:44 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Maupa pisze:pewnie nie mieliście takiej fajnej bluzy jak ja. od mojej się nie chciał odlepić :mrgreen:

No, no, już aż tak sobie nie pochlebiaj :wink:. Do mnie też się tulił, jak go złapałam na ręce po ucieczce z klatki :1luvu: .

A Skrzekocia jest po prostu przekochana :1luvu: :1luvu: . Szkoda, Maupa, że jej nie widziałaś na zebraniu, jak przez dwie godziny leżała u jednej z wolontariuszek na kolanach w pozycji: "jestem dzidziusiem". Bo byś chyba postawiła Babcię przed faktem dokonanym :wink: .

miszelina pisze:A Skrzekota idzie na tymczas w sobotę, więc myśl prędko! Ona jest idealna do domu, mało wymagająca, tylko że seniorka.

O, dobrze, że wiem, to może jeszcze zdążę się nią rano nacieszyć :) .
Tam dom Twój, gdzie kot Twój.

wasza asia

Od: Sob wrz 01, 2012 19:29

Post » Czw lis 15, 2012 22:36 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

dla tych, co znaja Bystra:

Obrazek
dwa trzy

dwa miesiace i inny kot. i to przy obcym ludziu - ktos musial te zdjecia robic ;) teraz zasnela, ale glaskac musze caly czas, wiec powolutku lewa reka klepie w te klawisze, zeby sie pochwalic... :1luvu:
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Pt lis 16, 2012 6:09 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Jaka ona śliczna - i udomowiona, zupełnie inaczej nić na kociarni... :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt lis 16, 2012 6:18 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Koty to jednak stworzenia domowe, nie kociarniane czy schroniskowe :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Post » Pt lis 16, 2012 9:55 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Wooooow, jaka cudna Bystra!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oby tak dalej :ok:

Pomysł na dokocenie popieram w 100%!!! Skrzekocia jest cudowna i przekochana, strasznie bym chciała, żeby znalazła domek. Filipa nie znam (chyba trzeba się wybrać na Kocimską w najbliższym czasie, bo tam tyle zmian 8O ) ale pewnie też fajny i przytulaśny!

Oby babcię udało się przekonać ;)
Obrazek

Avi

Od: Śro gru 29, 2010 17:42

Post » Pt lis 16, 2012 10:02 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Avi pisze:Wooooow, jaka cudna Bystra!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oby tak dalej :ok:

Pomysł na dokocenie popieram w 100%!!! Skrzekocia jest cudowna i przekochana, strasznie bym chciała, żeby znalazła domek. Filipa nie znam (chyba trzeba się wybrać na Kocimską w najbliższym czasie, bo tam tyle zmian 8O ) ale pewnie też fajny i przytulaśny!

Oby babcię udało się przekonać ;)

Zapraszam na dzień otwarty w przyszła sobote, 24 listopada :)
Obrazek

miszelina

Post » Pt lis 16, 2012 11:17 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Bystra się zepsuła :twisted: Straciła czujność :wink: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt lis 16, 2012 13:46 Re: Bystrzyca w wersji na cztery łapy

Jaka ona śliczna w tej pozycji... A to na pewno ta sama Bystra :) ? Jak to się robi?
Tam dom Twój, gdzie kot Twój.

wasza asia

Od: Sob wrz 01, 2012 19:29

[poprzednia][następna]