Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 23, 2012 20:22 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Ależ super wiadomość, cieszę się ogromnie :dance: :dance2:

Widzę że wrzucanie linków do zdjęć opanowane, jak by była potrzeba, szczegółowa instrukcja do wrzucania fotek jest tutaj:
viewtopic.php?t=36202

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 24, 2012 7:06 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

A o Dexterka ktoś pyta?? Jakieś odpowiedzi na ogłoszenia są?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon wrz 24, 2012 7:39 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

nie zaglądałam przez weekend do netu, a tu takie wiadomości 8O tak mi żal było Odiego, taka mordka smutna była... ale ma dom, własny! :1luvu:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 24, 2012 9:34 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Cudne kociska, a jakie grzeczne 8O
Jeżeli chodzi o wiatry;) to Lunson jak przyjechał ze schronu straszliwe puszczał, przez tydzień około, póki się nie przyzwyczaił do nowego jedzenia. Nawet imię miał zmienić na jakieś na P. ;), a potem nagle przeszło mu.
czy nie byłoby fajnie założyć kotom nowy wątek? Ja bardzo proszę.

A jak Dexter?
Nieustające oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok:

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Pon wrz 24, 2012 11:11 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

morelowa pisze:A o Dexterka ktoś pyta?? Jakieś odpowiedzi na ogłoszenia są?

o Dextera nikt nie pyta :(
Obrazek
bardzo smutny kotek..
Obrazek
ale ma swojego przyjaciela- małego Znikotka
Obrazek
pełnia szczęścia, kotek na kolanach
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon wrz 24, 2012 11:21 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

takie cudo z Dexterka.....niech on znajdzie domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 24, 2012 14:00 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

magdaradek pisze:takie cudo z Dexterka.....niech on znajdzie domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Na pewno znajdzie!
:ok: :ok: :ok:

black_lodge

Post » Pon wrz 24, 2012 14:07 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Ogromnie mi szkoda Dextera ale nie mogę mieć trzech kotów... Zrobiłem co mogłem. :( Może i jego ktoś odnajdzie - to prześliczny i dzielny kot a internet to potężne medium. Oby. :ok:

Koniec kociej wojny o moje łóżko. http://wstaw.org/m/2012/09/24/Podzielim ... kojem..JPG http://wstaw.org/m/2012/09/24/Koniec_wojny.JPG To było proste - wystarczyło zamienić stół z fotelem. :lol:

Czasem linia podziału terenu przebiega wzdłuż mnie. ;) http://wstaw.org/m/2012/09/24/Granica.JPG

Odi jest (po pierwszym ożywieniu) jeszcze trochę wyciszony ale wszystko idzie w dobrą stronę. Dobrze dogadują się z Albertem - to już widać. Zaczął nieźle jeść (już z jednej miseczki) i kłopoty z żołądkiem ustępują. Jak się wzmocni i pozbędzie przeprowadzkowych stresów to odwiedzimy miejscową Panią Doktor Od Alberta. Policzymy pchły i takie tam... Na razie kilka dni jeszcze dam mu odpocząć.

Nie wiem czy nowy wątek Odiego i Alberta (o który tu prosicie) to dobry pomysł - Odi ma już wątek razem z Dexterem. Czy kolejny nie będzie zaśmiecaniem forum? Może niech wypowie się ktoś z Moderatorów? Jeśli nie będzie przeciwwskazań, to mogę go założyć i czasem coś skrobnąć. (kilka Albertowych opowieści już istnieje)
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pon wrz 24, 2012 14:16 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Odi wygląda jakby od zawsze spał przy Tobie :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon wrz 24, 2012 14:18 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Ech, to tak jak ja, nie mogę trzeciego kota, a serce się kraje.. Ale skoro Odiemu się udało, to i Dexterowi MUSI, musi!!

uważam, że wątek nowy Odiego i Alberta to absolutnie nie zaśmiecanie, potrzeba takich optymistycznych wysp wśród tego morza nieszczęścia :(
A i całkiem wymierne rezultaty to daje - ostatnio dowiedziałam się, że ktoś przeczytawszy wąt o moich kotach jest na dobrej drodze do dokocenia! No i na pewno wszystkie kibicujące ciotki poczytają chętnie, zwłaszcza, że fajnie piszesz :D

I jeszcze mała uwaga co do zdjęć, jeżeli mogę - imageshack oferuje zmniejszanie przy uploadzie i od razu można wklejać directlinkiem korzystając tu na forum z 'img'. Bardzo polecam, to wygodne i od razu są zdjęcia regulaminowo małe w wątku.

black_lodge

Post » Pon wrz 24, 2012 14:27 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Villen... - nowy watek ABSOLUTNIE :1luvu: :ok:
Super, że się chłopaki dogadują :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon wrz 24, 2012 14:31 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Ależ wspaniałe wieści :ok:

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pon wrz 24, 2012 14:50 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Villentretenmerth - jesteś naprawdę Kocim Aniołem. Uratowałeś to schroniskowe serduszko, a to tysiąc razy więcej niż nawet się spodziewasz!

Foty cudne, fanatastyczne opisy, skrzące się poczucie humoru.. Chce się dalszego ciągu, nie powiem :D

Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Za inne Odisia oczy, za nadzieję, za naszą radość.

Bluzka na fotelu cudowna :ryk:
I dlaczego ciągle mam ochotę nazywać Cie Villuś? :ryk:

Nieustające kciuki za drugiego chłopaka, teraz czas na działanie Domku Dexterka :ok: :ok: :ok:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 24, 2012 14:59 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Nowy wątek - koniecznie! Z przyjemnością będę podczytywać :)
(Masz kapitalną koszulkę na fotelu ;) )

Teraz trzeba tylko dla Dextera wyczarować taki cudny domek! Wierzę, że to tylko kwestia czasu! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon wrz 24, 2012 15:21 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Villen.... Tak jak dziewczyny piszą - nowy wąt o kotach to nie zaśmiecanie! A jak pozytywny, wesoły i dobrze napisany to już w ogóle radocha. Wątek 'schroniskowy' jest tymczasowy - Odi wyjechał i pewnie ktoś inny :( zajmie jego miejsce . A wszyscy chętnie - choćby od czasu do czasu - sie dowiedzą jak losy kocie sie plotą.. :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]