KOTECZKA Z KOZIENIC-PO CIEZKIEJ CHOROBIE ODESZLA ZA TM (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 03, 2012 11:49 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Aga&Iskierka&Lady pisze:Dziewczyny Kochane...
Jutro kupię nową kuwetę,bo wygląda,że mam za mało ... moje 2 lalki robią do 1 :oops: myślałam,że jak sprzątam po każdej to i Kropka się dołączy ... ale ok, choć nie mam pojęcia gdzie ją wstawić ...

Kropka niestety dostaje już antybiotyk, bo gil śmierdzący bakteryjnie jak na mój i wetki nos...
Na "szczęście" nasza wetka jest "normalna" i zastrzyki dostałam do domu ...

Rozmawiałam z Panią z pachnącego ogrodu-podobno nie dawała Kropce jeść, ale wczoraj wyrzuciła ryby do kompostownika i podejrzewam,że Kropcia się sama poczęstowała, bo w domu nic... wodę pije sobie z FONTANNY, która jest w ogrodzie ...
ja się zastrzelę- u mnie ani trawki, ani fontanny, ani Rudego,z którym łazęguje ... kuweta, woda w misce, jedzenie na talerzu - świeże, nie śmierdzące i 2 syczące krittersy ... nic tylko zwiewać co rano :cry: :cry: :cry:

Ale TY jesteś w domu :1luvu: w ogrodzie Cię nie ma :wink:
Będzie wracać do Ciebie :kotek:
Obrazek

marzena81

Od: Wto gru 20, 2011 20:48

Post » Pon wrz 03, 2012 11:58 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Ech chciałam Ci wstawić zdjęcie mojej Laneczki, też biało - czarna z kropeczką na nosku, ale zapomniałam jak to się robi :mrgreen: :oops:
Obrazek

marzena81

Post » Pon wrz 03, 2012 12:19 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon wrz 03, 2012 12:23 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

wyślij mi na maila, wstawię z przyjemnością :)

a krótka instrukcja, gdybyś chciała sama ...
1- wchodzisz na stronę IMAGESHACK
2- ładujesz wybrane zdjęcie, wciskasz ENTER
3- kopiujesz KOD FORUM i wklejasz do wiadomości, którą piszesz na miau ;)
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Pon wrz 03, 2012 12:56 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

:ryk:
Tak Aga- tak też można. :wink:
Tam nie wstawiam, więc nie podałam. :mrgreen:

dana.b

Post » Pon wrz 03, 2012 18:59 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Kropka jest chora...

dzwonił mój brat... ja przed 22 będę w domu, jedziemy od razu do weta...
trzymajcie mocno kciuki,oby to była "tylko" infekcja kataralno-jakakolwiek, byle nie to, co po poczytaniu objawów chodzi mi po głowie ... :cry: :cry: :cry:
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pon wrz 03, 2012 19:01 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Dziękuję Wam :1luvu:
Wstyd straszny, ale już zapomniałam jak się ładuje... :mrgreen:
Najpierw odczytałam maila, potem wiadomość tutaj na forum, więc zdjęcia wysłałam na maila :roll:

Ps. kciuki za Kropeczkę! :ok:
Obrazek

marzena81

Post » Pon wrz 03, 2012 19:20 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

to ja wrzucam foteczki Laneczki :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

i proszę o duże :ok: dla Kropci ... siedzę tu jak na szpilkach ...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pon wrz 03, 2012 19:26 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Trzymamy z całych sił :ok: i czekamy na dobre wiadomości :!:

A Laneczka słodka i widzę, że uwielbia torby, jak mój Silverek :1luvu:

dana.b

Post » Pon wrz 03, 2012 20:01 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Dziękuję za zdjęcia Laneczki :) No powiedzcie same, czy ona nie jest przepiękna? :P :D Tak, bardzo lubi torby (to jej ulubiona, z euro 2012 ;) ) i pudełka (np. po pizzy, próbuje się w nich schować ;) )

A kciuki za Kropeczkę są tak wielkie, że większe nie mogą być :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam :1luvu:
Obrazek

marzena81

Post » Pon wrz 03, 2012 20:29 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Ja też trzymam :ok: :ok: :ok: za Kropeczkę.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto wrz 04, 2012 0:55 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

:cry: :cry: :cry:

nowa kuweta - dla Kropki - stoi porzucona w przedpokoju,żwirek leży obok...
fontanna pokojowa - dla Kropki,żeby nie szukała wody poza domem skoro z miseczek nie lubi - zamówiona ...

a Kropka ...
w szpitalu ...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gil dalej do pasa, ale to nie największy problem ...
Kropka specyficznie "pachnie" - dla mnie to zapach bakterii, dla wetki, która ją oglądała w lecznicy - to zapach kota z niewydolnymi nerkami... Kropcia odwodniona, z obniżoną temperaturą, zupełnie inna niż ta, którą zobaczyłam po raz pierwszy ...
zawsze spokojna, co wszyscy podkreślali, ale wieczorem nawet nie prosiła o wypuszczenie na dwór...
może nie powinnam Jej zabierać z tych Kozienic, sterylizować, narażać na ból i stres... może tam było Jej dobrze :?:
może to wszystko wywołało załamanie Jej organizmu - jest taka chudziutka, drobna ... ważyłam Ją dziś rano -3100g.

pobrałyśmy badania- z krwi, wszystkie możliwe,włącznie z albuminami i ich stosunkiem do ... :cry:
brzusio nakłuty - płynu brak...
w USG podobno jakiś guz w brzusiu :cry: - podobno,bo pani doktor powiedziała,że ona robi tylko tak dla siebie, nie jest w tym specjalistką, specjalista zrobi jutro z dokładnym opisem...
założony wenflon, zmieniony antybiotyk, kroplówka z glukozy plus witaminki i leki przeciwzapalne...
Kropka została w inkubatorze...
jestem w domu...
Iskruś siedzi mi na kolanach ...
Lady woła na pieszczoty ...
a mnie ktoś wyrwał serce...

jak tylko będą wyniki, coś będę wiedziała- napiszę ...

myślcie ciepło o Kropce...
teraz miało być dobrze ...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Wto wrz 04, 2012 5:30 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

O rany, Kropeczko :(.
Aga, bardzo mocno trzymam kciuki za kotunię.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto wrz 04, 2012 6:15 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Ojejku :(
Przesyłam ciepłe myśli :1luvu: :ok:
Obrazek

marzena81

Post » Wto wrz 04, 2012 7:13 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC - MA STALY DOM u Aga&Iskierka&Lady

Kropciu bądź zdrowa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

[poprzednia][następna]