Cudo prawdziwe..Moderator: Estraven
Cudo prawdziwe..issey32, jestem chwilowo zdezorientowana, zaraz sobie troszku forum oraz wątek konkursowy doczytam.issey32 pisze:zwycięzca ma prawo do wskazania beneficjenta
dite pisze:Nie wytrzymam.
Muszę przypudrować nosek Felusi.issey32, jestem chwilowo zdezorientowana, zaraz sobie troszku forum oraz wątek konkursowy doczytam.issey32 pisze:zwycięzca ma prawo do wskazania beneficjenta
dite pisze:Nie wytrzymam.
Muszę przypudrować nosek Felusi.

Kocurro Blondyna pozdrawia Cię Czyścioszek Felkowaty. Cmok.ewa_mrau pisze:buziole dla Miss Felusi!
Kocurro Blondyna napisał
andorko, witam na wątku i bardzo dziękuję za podpowiedź, ale stety niestety dyskopatia została wykluczona.andorka pisze:jeśli felusia ma problem z dyskopatią to może ten wątek Wam pomoże

halinka1403 pisze:Bardzo proszę dużych zwycięzców o kontakt na pw. w sprawie wyboru kolorystyki poszewek, oraz adres do wysyłki
dagmara-olga pisze:"poemat"![]()
![]()
![]()
zostanie napisany i zapisany w pdf i przesłany na mailadlatego proszę Miss i Mistera o podanie maila.
Jeśli zechcecie - sami wkleicie na forum
Wykonano:issey32 pisze:Dite, ja tylko mam nadzieję, że mnie nie udusisz, ale okazuje się, że w związku z wygraną w konkursie, to trzeba jeszcze:![]()
cyt.: z wątku: viewtopic.php?f=20&t=144808&start=480halinka1403 pisze:Bardzo proszę dużych zwycięzców o kontakt na pw. w sprawie wyboru kolorystyki poszewek, oraz adres do wysyłki
I jeszcze:dagmara-olga pisze:"poemat"![]()
![]()
![]()
zostanie napisany i zapisany w pdf i przesłany na mailadlatego proszę Miss i Mistera o podanie maila.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości