Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Tosza pisze:Tweety pisze:kasumi pisze:Cieszę się z Glusia, Sowy i ze sklepu, trochę mnie nie było i takie informacje
Czy wiadomo coś w sprawie kotów ze szpitala Jana Pawła II, złapało się coś?
ta kotka nie chce się dać złapać. Natomiast ona ponoć zawsze jest taka gruba i nigdy nie miała dzieci. Może to być kocur, tak jak Księciunio na Drukarskiej. Też początkowo był kotką na ostatnich nogach ...
Ja kilka dni temu złapałam kotke na daszyńskiego-tuz przed porodem. Okazało się, że była już wysterylizowana
a nie chcesz persicy z mordowni w Olkuszu?
wasza asia pisze:Chyba wreszcie zaczął nam się sezon na adopcje. Bardzo dobrze, że Oklachoma idzie do domu- to bardzo miły kot i należało jej się. Bystra też niech będzie szczęśliwa w swoim domku z maupą
. Pożegnałam się z nią dzisiaj rano, bo już się nie zobaczymy. Obstawiam, że następna z Chocimskiej będzie Stasia albo Kubuś.
miszelina pisze:Przypominam, że Bystra, Oklahoma i Stasia też są do zaczipowania.
Maupa pisze:miszelina pisze:Przypominam, że Bystra, Oklahoma i Stasia też są do zaczipowania.
jak mnie ktoś połołinstrułuje, do kogo się po takiego czipa zgłosić i kiedy, to sama mogę Bystrą na czipowanie zabrać
a za Oklahomą będę tęsknić, chociaż ostatnio próbowała zjeść mi spodenki. niech się jej dobrze wiedzie!
Maupa pisze:właśnie! pytanie, którego jeszcze nie zadałam, a na pewno jest ważne - dostanę książeczkę zdrowia (czy jak to się zwie) kotki?
i czekam cierpliwie na jakieś informacje w sprawie czipowania, oferta pomocy absolutnie nie wygasa
Avi pisze:Witam serdecznie i melduję się jako przyszły Człowiek OklahomyMiau czytam od dawna ale teraz planuję się również udzielać - żebyście wiedzieli, jak Okunia się wiedzie w nowym domu. Osobiście już nie mogę się doczekać jak do mnie przyjedzie, nawet staram się przyspieszyć przeprowadzkę i osiatkowanie balkonu,żeby jak najszybciej mieć moją Piękną w domu
Może uda się już w przyszły poniedziałek.
Polubiłam też bardzo Milusię, tak strasznie mi jej żal, ona tak błagalnie patrzy... ją również chętnie bym wzięła, ale nie mogę...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam
wasza asia pisze:Chyba wreszcie zaczął nam się sezon na adopcje. Bardzo dobrze, że Oklachoma idzie do domu- to bardzo miły kot i należało jej się. Bystra też niech będzie szczęśliwa w swoim domku z maupą
. Pożegnałam się z nią dzisiaj rano, bo już się nie zobaczymy. Obstawiam, że następna z Chocimskiej będzie Stasia albo Kubuś. Koty wygłaskane, maluchy wybiegane. Milusia w nie najlepszym humorze: nie chce być głaskana oraz bije Oklachomę i Kamyka. Bagheera jak zwykle panicznie krzyczy na widok Kamyka. Poza tym wszystko ok. Kubuś jest cudny- jak tylko otworzyłam klatkę i przykucnęłam, żeby go pogłaskać, wylazł mi prosto na kolana
. Maluchy też są bardzo milutkie i przytulaśne: wysiedziały się dzisiaj na kolanach. Milusia, Bagheera i Oklachoma dalej ich nie lubią, ale Kamyk i Bystra ze Stasią tak: dziewczyny przytulały się dzisiaj z Mesią, a Kamyk leżał w koszyku z Delhim i nawet go lizał
. Zabrałam sobie swoją umowę z kociarni- dziękuję z bycie pośrednikiem, miszelino
.
wistra pisze:Super pomysł, ten sklep! Macie benka w dobrej cenie. Czekam na rozwój
Maupa pisze:Bystra przyjechała. czipa wbiliśmy bez problemu - siedziała mi cierpliwie na kolanach i nie próbowała uciekać. jak ją w końcu wypuściłam (ze smutkiem...), najpierw połaziła trochę i obwąchała pokój, a potem uciekła pod łóżko, które ma całe 10 cm prześwitu, więc czołga się pod nim. ale skoro jej wygodnie...
przyłapałam ją już na jedzeniu i korzystaniu z kuwety, ale jak mnie zauważyła, to szybciutko zwiała i udaje, że to wcale nie ona.
dziś wieczorem założę jej wątek, to podrzucę dla tych, którzy byliby ciekawi
dziękuję serdecznie całej fundacji za takiego świetnego kota!
Mnie jest wszystko jedno.Tweety pisze:Słuchajcie, zebranie w tę czy następną niedzielę, bo spraw się namnożyło a nie ma kiedy pogadać. W tym miesiącu każdą mam jednakowo zajętą więc i tak mi ganc pomada, która to będzie, dlatego decyzję pozostawiam Wam.
mikela pisze:czyli maluchy już zdrowe, tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 813 gości