BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 12, 2012 15:57 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

Wpadłam i lecę dalej ,ale mam złe i dobre wiadomości
1. zła bo transport na sobotę po pieski nie wypalił :cry: :evil:
2.kotka która siedzi u mnie w piwnicy ma dom który ją szukał ,dzięki ogłoszeniom Oli :ok:

maluchy bez zmian ,.
buziaki.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 12, 2012 16:05 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

Dorcia,a moje posty to u Ciebie są niewidoczne. 8O Zadałam pytanie,czy mam dobre konto,a Ty wpadłaś ,zignorowałaś starowinkę hmmm........ i wypadłaś :roll:
Miłej pracy-no :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw lip 12, 2012 20:55 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

jeden dzień człowieka tu nie ma i tyle zaległości :D ale z przyjemnością się czyta, szczególne dobrewieści.
Kociaki są przecudne, Dorciu a w porównaniu do Kropci to rzeczywiście tycie tycie maleństwa :wink:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lip 12, 2012 21:18 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

dorcia44 pisze:dr. Uznańska powiedziała że operację zrobi za 360 zł ,ale trzeba wcześniej wykonać badania krwi.

Dr Ada Uznańska?

Dorotko, Lizak ma kreatyninę prawie 3, kroplówki co drugi dzień, jeszcze jutro złapię mocz, ta jedna nerka jest chyba faktycznie genetycznie zmieniona (dziś robiłam znowu USG). Chyba słabo działa, druga robi się coraz większa. Jest niefajnie :( .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lip 12, 2012 22:04 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

Moniko ,mam cichutką nadzieje że jednak będzie wszystko ok :ok:
jestem nieprzytomna,wracałam do domu autobusem i głowa sama leciała :oops:
okropny dziś dzień .

Dyzio wciąż ma szmery w okolicy oskrzeli :roll: i nie wiem czy nie robi mu się nadżera na nosie :?
Oskar prawie już czysty ,tylko kichawa okropna.
Smoku tylko szumi oddechowo.YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy
uczą się pisać :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 13, 2012 8:43 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

welina pisze:Dorcia,a moje posty to u Ciebie są niewidoczne. 8O Zadałam pytanie,czy mam dobre konto,a Ty wpadłaś ,zignorowałaś starowinkę hmmm........ i wypadłaś :roll:
Miłej pracy-no :mrgreen:

Obrazek

welina

Post » Pt lip 13, 2012 9:27 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

welina ,to dla mojego wnuka , dociera Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 13, 2012 9:35 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

padłam wczoraj jak by mi kto jakiegoś zmulacza dał :roll: budziłam się i spałam ,rano wpuściłam Gada do domu i znów spałam ,wstałam 9.30 :oops: i jeszcze chce mi się spać :oops:
coś z pogodą czy ze mną ?
a może tylko odsypiam .
Maluchy mało dziś jadły ,spią w łóżku wtulone we mnie ,kolejni miłośnicy starszych pań :twisted:
Oskar śpi kołami o góry :lol: zaczyna na szyi ,ląduje w zgięciu ręki :wink:
Mają mnóstwo ogłoszeń ,a nadal cisza.
I tak bym nie oddała ,muszą byc zdrowe ,ale dziwi mnie to milczenie :roll:

Dyzio cały czas wydaje dziwne dzwięki ,pęcherzyk na nosie twardnieje może nie zrobi się nadżerka.Oby .

No i niech skończy się to chorowanie :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 13, 2012 9:37 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

Dorciu obserwuje bardzo ciekawe zjawisko. Od kiedy wrócilam z wyjazdu Mruniak zdecydowanie pała do mnie wiekszym uczuciem. Dzisiaj nawet wpakowała mi sie 2x na kolana a od wczoraj uklada sie do spania tak aby mnie dotykać 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt lip 13, 2012 9:50 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

Tęsknota działa cuda :D
ale że do mnie przylazła ,ogon podniosła ,obtarła się..no byłam zaszczycona :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 13, 2012 11:41 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

Cześć. Jestem dziś szczęśliwa 8O
Obym nie przechwaliła...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 13, 2012 13:15 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

dorcia44 pisze:welina ,to dla mojego wnuka , dociera Obrazek

Ale masz szeroki otwór gębowy 8O :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Pt lip 13, 2012 13:43 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

villemo5 pisze:Cześć. Jestem dziś szczęśliwa 8O
Obym nie przechwaliła...

chwalmy pana 8) cóż to się wydarzyło ? szczęście to piękne uczucie ,jeszcze pamiętam :wink:

welinko ,bo ja to potrafię paszczu wydrzeć :mrgreen:

ja zaś jest smutna ,Dyzio znów ma podwyższoną gorączkę ,drży ,okropne charkoty wydobywają się z jego pysia :cry: :cry:
Smoku ma charakterystyczny smrodek z paszczy ,taki typowy do stanu zapalnego :cry: :cry: :cry:

Oskarek też ,wszystkie dziś gorzej jedzą.

upiłam im kolejną porcje conva suport .nie było RC Weaning więc kupiłam Growtha.

Bardzo się o nich martwię :cry:

Wetka mysli o zmianie antybiotyku chociaż jak mi tłumaczy że na wirusa nie ma takowego ,to tylko aby nie zaatakował po całości
niektóre rzeczy ja wiem :twisted:

sama jem kaszankę ,ale żeby to chociaż dobrą :twisted:
dobrą to ja jadłam kiełbaskę od Limka :1luvu:

Gazu nadal nie ma :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 13, 2012 13:49 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

dorcia44 pisze:
villemo5 pisze:Cześć. Jestem dziś szczęśliwa 8O
Obym nie przechwaliła...

chwalmy pana 8) cóż to się wydarzyło ?

"Koleżankę" mi z pracy wywalili :piwa:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 13, 2012 13:54 Re: PLASKATA POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY STERYLKA I KOREKTA NOS

o ty nieczuła istoto :ryk:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]