kociak ślepy,sparaliżowany-mama i dzieci szukaja domkow

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 18, 2013 16:02 Re: kociak ślepy,sparaliżowany-mama i dzieci szukaja domkow

jasdor pisze:No niestety :( I ich mamusia też się zasiedziała stanowczo za długo :(
Takie biedy, pewnie, że im tam dobrze i zadbane, ale każde by chciało miec już swój domek. Ślepciu też

jasdor, przeslij zdjęcia oraz tekst ślepaczka na nasz mail : pacze.sercem@gmail.com

damy ogłoszenie chłopaka na naszym fb oraz www , zawsze to większy zakres, a także trochę "przesiani "ludzie, którzy potrafią widzieć sercem i dadzą domek kotkowi wyjątkowemu
nasza strona www http://www.japaczesercem.pl/index.php?p ... ik-2013,73

nasza strona fb https://www.facebook.com/JaPaczeSercem

jeżeli potzeba pomocy w wizycie przedadopcyjnej, bo np. odległość Wam nie pozwoli, zgłoście na nasz watek, zawsze w okolicy potencjalnego domku ktos od nas powinien sie znaleźć :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Sob paź 19, 2013 8:33 Re: kociak ślepy,sparaliżowany-mama i dzieci szukaja domkow

WSZYSTKIE KOTY DAWNO SĄ W DOMACH!!!!!!!!!!
O co tu chodzi???? 8O
Doroty wczoraj nie było na forum.... ratowała kolejną bidę
proszę moderatora o zamknięcie wątku.
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Sob paź 19, 2013 8:55 Re: kociak ślepy,sparaliżowany-mama i dzieci szukaja domkow

jasdor pisze:No niestety :( I ich mamusia też się zasiedziała stanowczo za długo :(
Takie biedy, pewnie, że im tam dobrze i zadbane, ale każde by chciało miec już swój domek. Ślepciu też

Nie mam z tym wpisem nic wspólnego. Wczoraj o tej porze ratowałam kolejnego kota i nawet nie było mnie w domu.
Napisałam prośbę o wyjaśnienie o co chodzi. Nie wiem nawet ilu wpisów jeszcze nie napisałam,które mogą być "moje" :(
Wpis jest bardzo miły, ale niekoniecznie prawdziwy, bo kociaki dawno już mieszkają w swoich domach.
Klub Ślepaczkowy zareagował natychmiast :) bardzo to miłe i bardzo dziekuję :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia]