Dramat. Tygrys ma już dom! Burasek kochający dzieci SZUKA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 15, 2012 19:18 Re: Dramat. Tygrys ma już dom! Burasek kochający dzieci SZUK

ech, biedny rudasek, oby los dla niego był łaskawy

a Tygrysek znów ma kocią przyjaciółkę
zaprzyjaźnił się z Lunką szybciutko :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob sie 04, 2012 15:16 Re: Dramat. Tygrys ma już dom! Burasek kochający dzieci SZUK

dla zainteresowanych :kotek:

cyt
Witam podwieczorną porą, u nas jakoś leci, Tygrysek miał badaną krew w zeszły czwartek, lekarz stwierdził, że nie jest lepiej, ale też nie gorzej, stan nie jest zły,ma dwu- i trzykrotnie przekroczone normy w dwóch z trzech składników, które badał w związku z pracą nerek. Niestety nie wiem, których, bo rozmawialiśmy przez telefon o wynikach. Powiedział, ze za miesiąc znów mam przyjść, jeśli się nic się nie będzie dziać złego. W tej chwili Tygrysek je, może nie za dużo, ale mokrego trochę zjada,
karmię go 3-4 razy dziennie mokrym,czasem gotowany filet z kurczaka, którego uwielbia, ale lekarz mówił, żeby nie za często. suchy ma cały czas w zasięgu wzroku i pyszczka. Do mokrego pokarmu dodaję Ipakitine, czasem wciskam mu saszetkę RC renal, suchy je RC renal. Wodę pije, ma miseczki w każdym pokoju, nie jest odwodniony, nie zaszywa się pod łóżkiem, nawet na noc woli spać no na krześle pod stołem, w tej chwili właśnie tam śpi. Mam nadzieję, że uda nam się przynajmniej utrzymać taki stan,
jak w tej chwili. Dalej jest szczuplutki, nie umiem go "utuczyć", ale nie wymiotuje, kupy są normalne, więc może pomału się pozbiera. Dzisiaj mija miesiąc, odkąd jest z nami, oby tych miesięcy było jak najwięcej;-)
Pozdrawiam serdecznie
Ula

Mała1

Post » Sob sie 04, 2012 19:36 Re: Dramat. Tygrys ma już dom! Burasek kochający dzieci SZUK

:ok:
A co z resztą? ryśka nie pisze więc rudzik jest nie dostępny. A co z burasiem?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 08, 2012 20:13 Re: Dramat. Tygrys ma już dom! Burasek kochający dzieci SZUK

i znów wieści Tygrysowe dla zainteresowanych

cyt mail

> Dzień dobry Pani Iwonko:-)
> Zamieściłam zdjęcie Tygryska na stronie fb Niekochanych, ale nie wiem, czy jest ono tam widoczne, w każdym razie spieszę donieść, ze Tygrysek miał dzisiaj badaną krew pod kątem nerek, no i nie jest źle, wyniki nieznacznie się poprawiły. Nie są w normie, są podwyższone, ale lekarz mówił, że leczymy pacjenta, nie wyniki, a Tygrysek ma się nie najgorzej, najważniejsze, że wyniki się nie pogorszyły! Będziemy dalej walczyć, mam nadzieję, ze będzie dobrze;-)Następne badanie (o ile będzie wszystko
> ok) gdzieś za 6 tygodni, żeby Tygryska też zbytnio nie katować tymi wyjazdami, bo dzisiaj rano była masakra z włożeniem go do kontenerka:( Tak mi go żal było...
>
> Pozdrawiam serdecznie
> Ula
>
>
>

Mała1

Post » Sob wrz 08, 2012 20:38 Re: Dramat. Tygrys ma już dom! Burasek kochający dzieci SZUK

:ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia]