Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:JaEwka pisze:WROCŁAWIANIE
Koleżanka szuka zaginione pieska z rodziny
http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId ... =376307234
szkoda że taki popularny, bo jak ktoś będxie już miał na smyczy, to sie nie odróżni, ale podpytam szkolne dzieciaki, kto tamtędy przejeżdża
Mruczeńka1981 pisze:Gibutku czy te 180 zł Luckiego zostanie wykorzystane?
krynia08 pisze:Badania nad alkoholem wykazały, ze :
Wodka z lodem = atakuje nerki !
Rum z lodem= atakuje watrobe !
Gin z lodem = atakuje mozg !
Whisky z lodem = atakuje serce!
Wyglada na to, ze ten cholerny lod szkodzi na wszystko!!!!!
Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Gibutku czy te 180 zł Luckiego zostanie wykorzystane?
No Ewelina mi coś mówiła, że jakaś faktura ma być (chyba wetowska) na to od Anibo też pytałam. Zaraz napiszę do dziewczyn i się popytam.
Gibutkowa pisze:Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Gibutku czy te 180 zł Luckiego zostanie wykorzystane?
No Ewelina mi coś mówiła, że jakaś faktura ma być (chyba wetowska) na to od Anibo też pytałam. Zaraz napiszę do dziewczyn i się popytam.
Faktura wyszła 29 lutego...Poprosiłam Anię żeby mi podała numer nadania, podejrzewam że leży we Wrocku na poczcie
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Gibutku czy te 180 zł Luckiego zostanie wykorzystane?
Faktura wyszła 29 lutego...Poprosiłam Anię żeby mi podała numer nadania, podejrzewam że leży we Wrocku na poczcie
A ja podejrzewam że ją zgubili jakby się znalazła to chyba jakiś istny cud by byłpo za tym podejrzewam, że fundacja i tak nie przyjmie faktury z datą lutową więc będzie potrzebny duplikat.
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Gibutku czy te 180 zł Luckiego zostanie wykorzystane?
A ja podejrzewam że ją zgubili jakby się znalazła to chyba jakiś istny cud by byłpo za tym podejrzewam, że fundacja i tak nie przyjmie faktury z datą lutową więc będzie potrzebny duplikat.
Może przyjąć z adnotacją że wpłynęło tego i tego dnia i trzeba zachować kopertę (podpiąć pod fakturę). Już przesłałam Mru numer nadania.
krynia08 pisze:Badania nad alkoholem wykazały, ze :
Wodka z lodem = atakuje nerki !
Rum z lodem= atakuje watrobe !
Gin z lodem = atakuje mozg !
Whisky z lodem = atakuje serce!
Wyglada na to, ze ten cholerny lod szkodzi na wszystko!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości