Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Kotki dostarczone na zabiegi i przyjęte.Bardzo proszę o kciuki.
iza71koty pisze:[...]
Byłam wczoraj zdenerwowana i być może wyleciało mi to z głowy ale dopytałam dzisiaj.Zuzia dostała lek przeciwświadowy i przeciwzapalny.W uchu nie ma guza.Guz jest na brzuszku.Sa natomiast zmiany nowotworowe i wydziela sie gęsta ropna wydzielina.Do tej pory leki które Zuzia dostała od Weta nie poskutkowały na tyle aby ucho zaleczyc na dłużej.Poczatkowo był w nim polip i sądzilismy ze sprawa jest prosta.Polip o dziwo znikł po podaniu wcześniejszych leków, ale zrobiły sie nadżerki.O tyle bolące i swędzące ze kotka nie pozwalała robić nic przy uchu i każdy lek momentalnie powodował ze drapała ucho aż do krwi.
Dzisiaj Zuzia czuje sie znacznie lepiej.Juz wczoraj była poprawa.Zjadła.Spała spokojnie.Ani razu nie rozdrapała uszka.Wydzielina oczywiscie jest nadal.Potem spróbuje jej delikatnie oczyścic i zobacze jak reaguje na ten zabieg.Nie ma krwi i ran.Jest spokojniejsza.A nawet sie łasi.Ma apetyt.Dla mnie to najwazniejsze, wazniejsze niz to co konkretnie dostala.wazne aby w koncu poskutkowało , ulzyło i pozwolilo kotce funkcjonować na tyle aby mogła wrocić po kilku dniach do siebie.[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], puszatek, Zosia007 i 47 gości