jimmy_lodolamacz pisze:Lipa. To co z małym dalej będzie?
Myślę o 16 idę po niego zajrzę z nim w jedno miejsce jak tam go nie będą chcieli to ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jimmy_lodolamacz pisze:Lipa. To co z małym dalej będzie?
puszatek pisze:jak znam Lidkę to coś wymyśli, nie zostawi go przecie![]()
mojego Kocika już nie ma...............
jimmy_lodolamacz pisze:Ja rozumiem, że można być obojętnym na koty, które trzymają się z daleka, uciekają. Ale jak bida idzie do ludzi i błaga...znieczulica. Lidka a jakiś hotelik albo lecznica coby na parę dni przetrzymała kociaka? Na początek mógłbym parę złoty przelać.
lidka02 pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Lipa. To co z małym dalej będzie?
Myślę o 16 idę po niego zajrzę z nim w jedno miejsce jak tam go nie będą chcieli to ...będe w kropcę .Muszę uciekać jadę do kotów do ośrodka .Przyjadę to się odezwie Jimmy jak twój nowy kocio ....
jimmy_lodolamacz pisze:lidka02 pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Lipa. To co z małym dalej będzie?
Myślę o 16 idę po niego zajrzę z nim w jedno miejsce jak tam go nie będą chcieli to ...będe w kropcę .Muszę uciekać jadę do kotów do ośrodka .Przyjadę to się odezwie Jimmy jak twój nowy kocio ....
Bunia najprawdopodobniej ma grzybicę. Zęby też w opłakanym stanie. Czekamy tydzień na wyniki z badania skóry. Szkoda mi jej bo to babunia niby 14lat ma. Ale postawimy ją na łapki. Ma ładne umaszczenie. Taka ciemno-bura jest. Już się łasi do ojca i cały czas mruczy.
Powodzenia z małym!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości