Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 22:40 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

gosiu - plexi mój pomysł, pozwól że też się dołożę. :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 24, 2012 22:42 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 23.01.-29.01.2012 r.
23.01. pon. rano Beatka wie. Teresa
24.01. wt. rano Marta wie. Ewa
25.01. śr. rano Beatka wie Cookie
26.01. czw.rano Marta wie. brak
27.01. piat rano brak wie. Teresa
28.01. sob. rano Iwonka wie. Ewa
29.01. niedz. rano Dorotka wie. brak

Ja jeszcze zrobię dyżur w piątek wieczór i tak muszę wyadoptować Maurycego.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto sty 24, 2012 22:45 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Raczej powinnam móc wziąć niedzielę wieczór - tak na 90% i o ile niebo nie spadnie nam na głowy. :wink:
A w sprawie pleksi na jakie konto, chyba że na spotkaniu w lutym? Albo w KCh?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 24, 2012 22:50 Forum

8O To Maurys idzie do domku, szczegoly prosimy bo tu wielu osobom Maurys skradl serce :D TO JA PIATEK RANO PROSze coby sie dobrze pozegnac :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto sty 24, 2012 23:03 Forum

Teraz doczytalam na poprzedniej stronie o domku Maurysia i tak sie zastanawiam czy Maurys dogada sie z rezydentem on raczej despota w slodkiej skorze. Czy tam nie madala by sie bardziej Luizka lub Dakota
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto sty 24, 2012 23:12 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Popieram Dorotko :wink:
Szkoda. Gdyby to był domek bez kota, to ok. Bo to "Kot-Król" jak kiedyś powiedziałaś i powinien być tym Jedynym :1luvu:
Ja też jeszcze przypędzę do Chatki wycałować i wyściskać Misia na pożegnanie....
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Wto sty 24, 2012 23:33 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dziewczyny może ja się nie wyrażam jasno, Pani sobie upatrzyła Maurysia na to nie mam wpływu, jak pisałam adopcja jest próbna - wszysko zależy czy kociaki się dogadają, wymagania możemy mieć nie wiem jakie, ale realia są jakie są, domek świadomy kot 10 letni który u nich jest został uratowany ze śmietnika od maluszka, okna, balkony zabezpieczone, Pani pomaga bezdomnym kociakom...
Ja już niesty nie odpowiadam za to czy się koty dogadają jak nie spróbujemy to nie sprawdziwy :?
Luizki i Dakoty nie chcą bo oglądali wszystkie nasze koty na stronie, niestety nei jestem cudotwórcą w zakresie znajdowania domów kotom :|
Nie rozumię co tzn że" szkoda, gdyby to miał być domek bez kota to ok" - a czy domy walą do nas oknami i drzwiami :( ustawiają sie ludzie w kolejce do adopcji kotów.
Niestety nie umię wszystkim dogodzić.
Ostatnio edytowano Śro sty 25, 2012 0:10 przez terenia1, łącznie edytowano 2 razy

terenia1

Post » Wto sty 24, 2012 23:51 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

KRÓTKA RELACJA FINANSOWA:

WYDATKI PONIESIONE W STYCZNIU JUŻ ZAPŁACONE:
-148zł żwirek 4 worki 20 litrów 24.01.12r.
-305zł lecznica leczenie Zuzia, Biedronek, Józek 24.01.12
-907zł lecznica LUPUS 21.01.12
-180,25 zł ogłoszenia allegro 15.01.12
-1217,14 zł czynsz+opłaty kocia chatka 14.01.12
-40,50 zł księgowa14.01.12
-142zł żwirek 14.01.12
-371 LUPUS 07.01.12
-142 żwirek 07.01.12.
-475 Almavet szczepionki testy
------------------------------------
łacznie za styczeń który się jeszcze nie skończył 3.927zł
jeszcze na koniec stycznia mam do zapłacenia 2 faktury z Almavetu na prawie ponad 600zł, i pewnie do końca stycznia przyjdzie faktura od dr. Skolika za operację i utrzymanie Dawidka w lecznicy - wstępnie wiem operacja 180zł o ile dobrze pamiętam dojdzie Renia
przyjdzie faktura z Almavetu za Arletke i Józia - Józio morfologie z róznymi profilami, szpitalik, usypianie, badanie moczu itd, Arletka mniej więcej to samo - badanie krwi, szpitalik i zobaczymy co jeszcze
Zbliża się koniec miesiąca i dostaniemy pewnie ponad 1000zł z okładem fakturę za czynsz i media w kociarni

Zliczyłąm wpływy za cały styczeń na nasze konto - podam kwotę ogólnie - w tym jes 300zł ze skarbonki w kociarni i część to stałe zlecenia które wpływają na konto
łącznie w styczniu wpłynęło 2.578zł
--------------------------------------------------------------------------
PODSUMOWANIE
łacznie za styczeń który się jeszcze nie skończył WYDATKI 3.927zł
łącznie w styczniu wpłynęło 2.578zł

Chyba rachunek jest prosty dobrze że jeszcze jedziemy na oparach z 1% ale niestety i te opary niebawem się skończą, a wymagania są OGROMNE.

terenia1

Post » Śro sty 25, 2012 0:07 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Jeśli to ktokolwiek ma uwagi, wskazówki, lub moje rozliczenia które robię jeśli mi czas na to pozwala uważa za niewiarygodne, można zwrócić się do Beatki, która zbiera wszytskie faktury, zna nasze wydatki i przychody lub z księgową prowadzącą rozliczenia naszego Stowarzyszenia - można wszystko zobaczyć i sprawdzić.

terenia1

Post » Śro sty 25, 2012 0:22 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

a jak tam bazarkowanie? mamy coś na bazarkach? bo koszty są porażające :roll:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro sty 25, 2012 7:25 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

terenia1 pisze:
Poprosiłąm MarynęP o zrobienie wydarzenia na facebooku odnośnie Biedronka, Martyna zrobi to jutro i poda linka, i bardzo proszę wszystie osoby, które są zarejestrowane na facebooku o wzięcie udziału w tym wydarzeniu - oby najwięcej ludzi się o Biedronku dowiedzało.

http://www.facebook.com/events/36909179 ... 793105830/

udostepniajcie i zapraszajcie znajomych :!:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro sty 25, 2012 9:53 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dziewczyny - zbliza sie koniec miesiaca i bedzie chodzila pani spisywac liczniki /do poludnia/ gdyby byla prosze napisac, zebym nie musiala specjalnie wspinac sie na 3 pietro do biura z odczytami.
Chyba ze ktora odczyta liczniki /1 od swiatla i 2 od wody / i zaniesie karteczke.
Musi byc do konca m-ca.
Oraz wpisac do tego duzego zeszytu ktory jest miedzy szufladkami a lodowka.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Śro sty 25, 2012 9:58 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Zapomnialam wczoraj napisac co jeszcze mowil dr.Skolik, ze Dawidek miewa napady padaczki, moze to byc przemijajace a moze trwale w zaleznosci jakiego urazu doznal, co nik za bardzo nie wie :(
Wiec gdyby to mu sie stalo na czyimś dyzurze to nie przestraszyc sie, podobno samo mu przechodzi, tak mowil.
Byc moze to mu sie nie powtorzy oby.
Jak sie pojedzie na szwy to bedzie mial ksiazeczke z calym opisem urazu wczoraj dr nie mial czasu.
Dawidek dzis zastrzyki juz dostal :ok:

jadziaII

Post » Śro sty 25, 2012 10:22 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Alienor pisze:gosiu - plexi mój pomysł, pozwól że też się dołożę. :ok:

Zgoda, to proszę napisz na pw ile - a ja dam resztę.
Muszę jeszcze wpłacić na Józkowe testy i leczenie , a potem będę robić akcję na koszty ratowania Dawidka. Chciałam zrobić bazarek ale nie wiem czy mi się uda coś uzbierać bo mocno już przetrzebiłam moje czytadła, filmy też. Zostają chyba dekoracje domowe różnego rodzaju .
A może udałoby się sprzedać coś z zeszłorocznych kartek walentynkowych ? Pytanie do MartynyP .
CHYBA WSZYSCY MUSIMY PRZETRZEPAĆ SZAFY , BO Z TEGO CO PISZE TERESA TO ZA CHWILĘ BEDZIEMY ZNOWU ZADŁUŻENI NA GRUBSZĄ SUMĘ !!!

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro sty 25, 2012 10:31 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Teresa Renia tylko za rtg - to nie wiem ile bierze.
A Sabinka to wydaje mi sie ze to powinno byc w ramach tamtego zabiegu to wczorajsze rtg i wyjecie tez, a zabieg Sabinki juz zaplacony.
Wazne ze Sabinka trafila naprawde do dobrego czlowieka p.Marcin bardzo dba i przejmuje sie bardzo. Na przelomie marca/kwietnia bedzie miala sterylke to przy jednej narkozie wyjmia te srubke. Bedzie to robil osobiscie dr.Skolik tak sie umawial.

jadziaII

[poprzednia][następna]