mpogorzelski pisze:Przeczytałem cały wątek i melduję, że za niedługo zmieniam auto i będę bardziej mobilny. Tak więc kursy do Medicavetu, Smarti czy na Paluch to jak najbardziej ja.
no to jest nas 2

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpogorzelski pisze:Przeczytałem cały wątek i melduję, że za niedługo zmieniam auto i będę bardziej mobilny. Tak więc kursy do Medicavetu, Smarti czy na Paluch to jak najbardziej ja.
EdytaB_a pisze:mpogorzelski pisze:Przeczytałem cały wątek i melduję, że za niedługo zmieniam auto i będę bardziej mobilny. Tak więc kursy do Medicavetu, Smarti czy na Paluch to jak najbardziej ja.
no to jest nas 2
jamkasica pisze:EdytaB_a pisze:mpogorzelski pisze:Przeczytałem cały wątek i melduję, że za niedługo zmieniam auto i będę bardziej mobilny. Tak więc kursy do Medicavetu, Smarti czy na Paluch to jak najbardziej ja.
no to jest nas 2
Ale fajne wiadomości z samego ranaSzczególnie po zeszłotygodniowej wycieczce do Smarti ztm-em w mrozie
qlenka, skoro czas najwyższy to może w takim razie miałabyś ochotę pojawić się a najbliższą niedzielę? Specjalnych zamówień nie mamy- przyjmujemy wszystko i w każdych ilościachA tak serio to nerkowej i wątrobowej karmy mamy jeszcze trochę, ale przyda się każda lepsza bytówka.
EdytaB_a pisze:Ja też mam zamiar na Paluch pojawić się w niedzielę, mam ścinki i gazety
I może wyjadę z jakimś futerkiem.
meggi 2 pisze:Witam , w jednym ze szpitali załatwiłam rzeczy, ktore na pewno przydadzą się na Paluch mam na myśli koce, pościelowe itp.
Jest potrzebna osoba, która podjedzie do szpitala samochodem i to odbierze.
meggi 2 pisze:meggi 2 pisze:Witam , w jednym ze szpitali załatwiłam rzeczy, ktore na pewno przydadzą się na Paluch mam na myśli koce, pościelowe itp.
Podnosze, prosze o pomoc , nie chce wyjść w oczach dyrekcji, że zawracałam głowe bez potrzeby.
meggi 2 pisze:meggi 2 pisze:Witam , w jednym ze szpitali załatwiłam rzeczy, ktore na pewno przydadzą się na Paluch mam na myśli koce, pościelowe itp.
Podnosze, prosze o pomoc , nie chce wyjść w oczach dyrekcji, że zawracałam głowe bez potrzeby.
jamkasica pisze:Czekam na pw na szczegóły od meggi, ale nie ukrywam, że chętnie skorzystam z pomocy kogoś zmotoryzowanego, także temat jak najbardziej otwarty![]()
qlenka, myślałam, że jesteśmy w miarę umówione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 130 gości