Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miki27 pisze:Wstręty to mógł robić parkingowy, ja juz też słyszałam teksty,że po co kotom jedzenie przynosze jak one sobie polują? Ten pan żul ma taki charakterystyczny nos, jakby mu ktos go złamał, on jest bardzo miły, chętny do rozmowy.
Wygląda na to,ze żule mają też swój wątekMałgocha pewnie masz na myśli tego co ja chodzi w takim niebieskim polarze albo w marynarce..
To co robimy z tym środkiem na robale? Kasia5000 pisze,że może to krztuszenie niekoniecznie jest od robali, ale chyba i tak trzeba byłoby cos pomyśleć nad odrobaczeniem skoro brzuszki mają takie pękate. Ten czarnulek mały ma taki brzuszek i strupki na grzbiecie.
LunaKlara pisze:Tak to byl ten ze zlamanym nosem. Kotow na PKS bylo w sumie 9 sztuk
Jarka pisze:Właśnie obejrzałam Martę, Kasię i stado pięknych kotów w TeleskopieNa razie na stronie nie ma dzisiejszego wydania, albo ja nie mogę znaleźć. Jak się ukaże, to będzie tu: http://www.tvp.pl/poznan/informacja-i-p ... a/teleskop
Etka pisze:wrzuce link na FB, ale nie otwiera mi się z racji tego musze miec wklejony bezposredni co sie otwiera do wystepow Marty i Kasi
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 761 gości