Do adopcji pozostanie czarna Rebeca i kotki które są u Biamilki dwa rudaski i szylka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga marczak pisze:Zabrałam dzisiaj trzy kociaki z Oruni Dolnej.Dwa maluszki pingwinkę i pręguska oraz całego czarnego starszaka.Cała trójka ma grzybicę.
Młodsza dwójka straciła resztę rodzeństwa,okrutnie głodne i zaniedbane.Starszy kociak chodził za nami i wywracał się na plecki.Nie mogłam go tam zostawić.Reszty rodzeństwa ani wczoraj ani dzisiaj nie widziałam![]()
Domu potrzebują cztery maluchy,które znajdują się w dalszej części podwórka.Miały w miseczce chleb zamoczony w mleku.Jedno z kociąt ma chore oczko.Prosimy o dt dla nich
aga marczak pisze:aga marczak pisze:Zabrałam dzisiaj trzy kociaki z Oruni Dolnej.Dwa maluszki pingwinkę i pręguska oraz całego czarnego starszaka.Cała trójka ma grzybicę.
Młodsza dwójka straciła resztę rodzeństwa,okrutnie głodne i zaniedbane.Starszy kociak chodził za nami i wywracał się na plecki.Nie mogłam go tam zostawić.Reszty rodzeństwa ani wczoraj ani dzisiaj nie widziałam![]()
Domu potrzebują cztery maluchy,które znajdują się w dalszej części podwórka.Miały w miseczce chleb zamoczony w mleku.Jedno z kociąt ma chore oczko.Prosimy o dt dla nich
Kociaki dostały swoją szansę dzięki naszej forumowej Funan![]()
W ich imieniu bardzo,bardzo dziękuję
aga marczak pisze:Szykuje się wspólny domek dla Rudego Rudolfa i czarnej Rity rodzenstwa z Borkowskiej
Trzy u Biamili mają już domki,rudy i tri poszły razem a rudasek z czarną nóżką poszedł do drugiego kota![]()
Biamilko bardzo dziękuję![]()
![]()
aya13 pisze:Dzieki![]()
Mam nadzieje, ze te co dostały surowice beda zdrowe![]()
Ja mam sporo adopcji (jak na moja mała działanosc) bo w wakacje 8 kotków wydałam. Mam duzo zgłoszeń z domków ale z psami- nikomu ich nie przekazuje bo sama nie wydaje do psów kotków z lisiarni. Moze ktoś ma kotki co sie z psem wychowywały i taki dom akceptuje to moge podesłać jak nadal beda dzwonic do mnie.
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: AgaLidka i 211 gości