Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LaRosaNegra87 pisze:Lepiej nie namawiac od razu na 2, bo sie jeszcze kobitka wystraszy i zadnego nie zechce
LaRosaNegra87 pisze:Ja mam 2 ale nie wiem, czy jeszcze raz bym sie zdecydowala... strasznie szaleja, nie mozna miec elegancko w domu poki kociaki sa male i rozrabiaja, co nie zmienia faktu ze kocham je obie po rowni calym sercem
Anna61 pisze:Nie wiem czy powinnam jechać dzisiaj z Pusią bo dziewczynka coś ma czerwonawe spojówki i chyba jedno oczko zaczyna łzawić.
W piątek była zaszczepiona i cały czas jest taka niewyraźna. Teraz nawet zauważyłam odruch wymiotny u niej.
No nic, porozmawiam z Panią i zdecydujemy co dalej, bo do weta tak czy inaczej trzeba iść tylko czy Pani zechce tak od razu po lekarzach latać czy ja mam to zrobić.
mb pisze:LaRosaNegra87 pisze:Ja mam 2 ale nie wiem, czy jeszcze raz bym sie zdecydowala... strasznie szaleja, nie mozna miec elegancko w domu poki kociaki sa male i rozrabiaja, co nie zmienia faktu ze kocham je obie po rowni calym sercem
Moje są stare i też nie mogę mieć elegancko w domu
JaEwka pisze:mb pisze:LaRosaNegra87 pisze:Ja mam 2 ale nie wiem, czy jeszcze raz bym sie zdecydowala... strasznie szaleja, nie mozna miec elegancko w domu poki kociaki sa male i rozrabiaja, co nie zmienia faktu ze kocham je obie po rowni calym sercem
Moje są stare i też nie mogę mieć elegancko w domu
Ja tam wole mieć szczęśliwe wylatane koty nić elegancko w domu. Ale może to dlatego, że jakoś nie przywiązuje wagi do wystroju. Ważne aby było hm a miarę czysto
JaEwka pisze:hahaha może dlatego, że mam jeden pokój![]()
![]()
Zobaczymy jak kupie własne mieszkanie większe
Astaroth86 pisze:Wspaniale, oby Kici dobrze się tam żyło
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek i 67 gości