IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 05, 2011 13:12 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

dziewczyny, tak jak obiecalam, zaczynamy akcje kosmetyczna na rzecz KP.

:arrow: http://oriflamepolskaonline.com/katalog ... 11-16.html
:arrow: tu jest link do najnowszego katalogu oriflame, z zamowien od Was przeznacze polowe (dokladnie 11,5%) na rzecz KP. Zachecam do skladania zamowien. :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lis 05, 2011 16:33 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Zgrana para: Lolka i Czarosław
Obrazek
Zapanował u nas dziwny podział :lol: Hela i Tofik uwielbiają się razem bawić a Lola i Czaruś lubią razem spędzać czas
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Sob lis 05, 2011 16:34 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

sliczna kocia parka :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lis 05, 2011 19:18 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kociara82 pisze:dziewczyny, tak jak obiecalam, zaczynamy akcje kosmetyczna na rzecz KP.

:arrow: http://oriflamepolskaonline.com/katalog ... 11-16.html
:arrow: tu jest link do najnowszego katalogu oriflame, z zamowien od Was przeznacze polowe (dokladnie 11,5%) na rzecz KP. Zachecam do skladania zamowien. :)

O super !! jutro zerknę i cos zakupię :ok:

Ja wezmę posłania do prania ale oddam po długim weekendzie.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 05, 2011 21:17 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

hidi pisze:
chcialam zapytac jaki jest stan Kebaba i czy sa wiesci z domu Belmondzika- jak sie maluszkowi tam uklada?

powtarzam wczorajsze pytanie ;) jak wyczytalam- Kebababowi niewiele sie poprawia?

a jak Belmondo- moj ulubieniec- czy sa juz jakies wiesci?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lis 05, 2011 21:41 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Hidi - Kebab ma sie nienajgorzej. Są postępy, dostaje tabletki, robi sie coraz bardziej "upierdliwy" jednak wynika to z faktu że dostawał już leki w iniekcji i ma serdecznie dość. Generalnie jego stan jest stabilny i jest coraz lepiej. Nie ma powodów byś sie o Niego martwiła :wink:

Łatek ma sie bardzo dobrze. Świetnie sobie radzi z dziećmi i został juz wykastrowany. Ludzie są bardzo zadowoleni z adopcji. Oby więcej taklich ludzi :ok:
MIKUŚ

Post » Sob lis 05, 2011 21:43 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:Hidi - Kebab ma sie nienajgorzej. Są postępy, dostaje tabletki, robi sie coraz bardziej "upierdliwy" jednak wynika to z faktu że dostawał już leki w iniekcji i ma serdecznie dość. Generalnie jego stan jest stabilny i jest coraz lepiej. Nie ma powodów byś sie o Niego martwiła :wink:

Łatek ma sie bardzo dobrze. Świetnie sobie radzi z dziećmi i został juz wykastrowany. Ludzie są bardzo zadowoleni z adopcji. Oby więcej taklich ludzi :ok:

a co z rudym arabela pisala ze cos mu jest :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lis 05, 2011 21:48 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:a co z rudym arabela pisala ze cos mu jest :?:

Marta nic mu nie jest, jest nieco słabszy po odrobaczeniu. Still też po odrobaczeniu zwymiotował parę glist :roll:
MIKUŚ

Post » Sob lis 05, 2011 21:56 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Tak też sądziłam że po odrobaczeniu Still może się tak czuć ale nie przyszło mi do głowy że Roman też był odrobaczony :oops:
Czy Romek też miał robale :?: Bo Still to normalnie galerie może otworzyć pod tym kątem :roll:
A jak Edgar :?: I Blondi :?:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Post » Sob lis 05, 2011 22:07 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:Hidi -

Och jak mnie to cieszy :D Belmondzik :1luvu:
A wiadomo co u Irka :?:

Arabella26

Post » Sob lis 05, 2011 22:08 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:a co z rudym arabela pisala ze cos mu jest :?:

Marta nic mu nie jest, jest nieco słabszy po odrobaczeniu. Still też po odrobaczeniu zwymiotował parę glist :roll:

skad te cholery sie biora az tyle kotkow je ma a czarna ja tez odrobaczalas bo mowilas ze moe tez miec :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lis 05, 2011 23:16 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Czarna została odrobaczona profenderem bo jej do pyska to strach zaglądać :strach:
MIKUŚ

Post » Nie lis 06, 2011 12:53 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Idzie ktoś dzisiaj na wieczorowego do kociastych :?: Bo jak coś to ja mogę zajrzeć :D
Stęskniłam się za nimi

Arabella26

Post » Nie lis 06, 2011 13:54 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Arabella, jeśli możesz - bardzo proszę!
Miałam być ja, ale dzisiaj przyjeżdżają do mnie człowieki aż z Warszawy żeby poznać Frycka - dlatego proszę o kciuki!

A oto Frycek z Rasti - mogą tak pół dnia...

http://www.youtube.com/watch?v=LJJOntKk6Pg
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Nie lis 06, 2011 14:33 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Z chęcią się wybiorę do kociastych, noproblemo :D
:ok: :ok: :ok: dla Frycka

Arabella26

[poprzednia][następna]