Tomcio Paluszek-we własnym domku z Rysią

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 03, 2011 19:13 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Jak najbardziej w porząsiu :D
Niespożyta energia powoduje,że turla sie po podłodze,robiąc za ściereczke do kurzu,bo jak rezydenci sa juz zmęczeni jego zabawą,to idą spać,a on mrucząc nawołuje do zabawy i w końcu sam sie bawi!
Kocio naprawdę nie sprawia żadnych kłopotów-słodki,śliczny i jeszcze nie absorbujący!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 03, 2011 19:23 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

a żadnych widoków na DS?
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw lis 03, 2011 19:24 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lis 03, 2011 19:32 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

U mnie niestety nie!-mam juz 5 kotów na rezydenturze,nie dam rady finansowo już kolejnych udźwignąć-tym bardziej,że ciągle na jakąs biedę trafiam :( :(
Tym bardziej,że mam koty już niemłode(poza Arielkiem)-to koty z problemmami-Ptyś -SUK,Pynia -rak sutka,Antosia kłopoty z trzustką ,Klara-czeste ,nawracające stany zapalne jamy ustnej i gardła,Ariel-kłopoty z nadwazliwością jelit i kłopoty z dostosowaniem do takiej gromady w domu.To wszystko generuje spore koszty,o żwirku i specjalistycznych karmach nawet nie wspominam :(
I na dodatek sama musze to wszystko ogarniać,nie mając na dodatek auta i do weta biorąc taksówki :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lis 04, 2011 6:54 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Mam nadzieję, że szybko znajdzie DS. Ja mogę myśleć o poważnie o adopcji Tomcia gdy:
1. odejdzie Sara
2. zrobię badania Mieci - FIV i tym podobne
ponadto na wakacjach zauważyłem ogromną agresję Mieci w stosunku do innych kotów, więc zanim się zdecyduję w 100% na adopcję będę musiał zebrać informacje na temat łączenia kotów. Poza tym nie wiem czy nadaję się na DS dla Tomcia i czy oddałabyś mi go.
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pt lis 04, 2011 8:50 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Dzień dobry piątkowo :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt lis 04, 2011 8:52 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 04, 2011 10:06 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Tomciu, trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt lis 04, 2011 11:03 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Dzień dobry Tomciu, słoneczko kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lis 04, 2011 11:12 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Tomciu, piateczek! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 04, 2011 17:19 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

hutek pisze:Mam nadzieję, że szybko znajdzie DS. Ja mogę myśleć o poważnie o adopcji Tomcia gdy:
1. odejdzie Sara
2. zrobię badania Mieci - FIV i tym podobne
ponadto na wakacjach zauważyłem ogromną agresję Mieci w stosunku do innych kotów, więc zanim się zdecyduję w 100% na adopcję będę musiał zebrać informacje na temat łączenia kotów. Poza tym nie wiem czy nadaję się na DS dla Tomcia i czy oddałabyś mi go.

Hutek ja to wszystko rozumiem-teraz najważniejsza jest Sara i tu nie ma zadnych watpliwości!!!!!
To jej komfort jest teraz priorytetem!
Tomcio sobie czeka ,czeka,odzewu z ogłoszeń nadal nie ma.A co do tego,czy nadajesz się na dom dla Tomcia-a dlaczego nie?-wazne jest by był kochany,zaopiekowany,by nie wychodził,bo koty wychodzące prędzej ,czy później tracą życie,lub błąkają się głodne i chore ,nie mogąc trafić do domu,albo co gorsza trafiają w ręce zwyrodnialców!
Tomcio jest kotem niedominującym,do mojego kociarstwa dołączył bardzo spokojnie,zero agresji,strachu,zaczepek-dokocenie idealne!
A łączenie obcych sobie kotów to czasem kwestia kilku dni,ważne,by nie robić tego gwałtownie.

Dziękujemy wszystkim za kciuki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lis 04, 2011 17:21 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lis 05, 2011 9:44 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Tomcio wczoraj drugi raz został odrobaczony,w poniedziałek szczepimy kotecka.
On nawet nie zauważył tego odrobaczania-tylko lekkie rozluźnienie koopy,zadnego pogorszenia samopoczucia-nic!-szaleje i biega jakby nigdy nic!-fajne kocio! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lis 05, 2011 9:58 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob lis 05, 2011 13:30 Re: Tomcio Paluszek-jak skończy się ta bajka?-DS potrzebny!!!

Tomciu! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]