DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2011 9:34 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

... ale nie ma leniuchowania - przechodzą szybki i intensywny kurs z praktyki domowej :ryk:

prania :ok:

Obrazek

siusiania :ok:

ObrazekObrazek
Obrazek

rozrywki :ok:

ObrazekObrazek
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Czw paź 27, 2011 9:35 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

iza71koty pisze:Mogę pożyczyć klatkę kenelową.Innej Pomocy niestety nie jestem w stanie udzielić.Kociaki są wszystkie czy tylko dwa?

.... dziękuję Ci :ok: - jak będzie konieczna to z pewnością skorzystam
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 27, 2011 9:37 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

edii pisze:Żeby je chociaż tymczasowo umieścic w jakiejś piwnicy albo suszarni. Jak tam zostaną , to na pewno długo nie pożyją.

.... właśnie dlatego nie mogłam po prostu odjechać ..... i zapakowałam je - żal mi tylko ich Mamusi , pewnie ich szuka wszędzie ... tak bez pożegnania je zabrałam :cry:
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 27, 2011 9:37 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

:cry:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw paź 27, 2011 9:40 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

bagheera pisze:Aleście mnie nastraszyły... :strach:
Ptysie rzeczywiście do schrupania... :mrgreen: :ok:
Mama na medal (niejeden, rzecz oczywista)
A babona postraszyć, że teraz takie sprawy to prokuratura!!!

Zamierzam skutecznie namierzyć tego BABSZTYLa i poinformować grzecznie o łamaniu przez nią Ustawy O Ochronie Praw Zwierząt /chyba tak to leciało/ i o TVN-ie, że panią odwiedzi ....
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 27, 2011 9:50 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Odwiedzają szpary i zakamarki .....

Obrazek

i nie zapominają o najważniejszym ..... z a b a w i e :ryk:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 27, 2011 9:53 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Ptyś i Balbinka :1luvu: są już bezpieczne - zaraz wyślę "zamówienie" na pakiet ogłoszeń o DS :ok:

Dziękujemy dziewczyny za kibicowanie nam :ok: :ok: :ok: :ok:

Żal :cry: :cry: :cry: tylko tej koteńki co w niedzielę zniknęła ... Za długo zwlekałam ......za długo :cry: :cry: :cry:
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 27, 2011 10:32 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

animalon pisze:Ptyś i Balbinka :1luvu: ostatecznie wylądowały w łazience mojej mamy - odizolowane od reszty zdrowych footerek będą zdrowiały.....
Mamo :1luvu: jesteś wielka

ObrazekObrazek

Ja Ci bardzo kibicuje z daleka,ale sercem blisko,ale się bałam!Bravo dla Ciebie za dobrą decyzję i dla mamy,która przygarnęła!Może Ci się uda złapać ich mamusię? :ok: Gorące uściski i głaski dla maluszków :1luvu: :1luvu:
Gosiara

Post » Czw paź 27, 2011 10:34 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Animalon, sorry, że Ciebie nie poznałam ale było mi bardzo miło znowu się spotkać :D
Mam w tej chwili w piwnicy klatkę-pułapkę. Mogę Ci pomóc w złapaniu Mamusi :D

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Czw paź 27, 2011 10:48 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Łapcie mamusię szybko 8)
A ja kompletnie nie wiem czemu i wbrew rozsądkowi mam jakieś dobre przeczucie co do koteńki, że trafiła w dobre ręce :kotek:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Czw paź 27, 2011 10:55 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

To nic, że Ci padał bateria, ja już czułam że jest ok. A Mamy są kochane :1luvu:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Czw paź 27, 2011 11:43 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Zaglądam i będę zaglądać.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 27, 2011 11:48 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Jahoda pisze:Animalon, sorry, że Ciebie nie poznałam ale było mi bardzo miło znowu się spotkać :D
Mam w tej chwili w piwnicy klatkę-pułapkę. Mogę Ci pomóc w złapaniu Mamusi :D

:ok:

Jeżeli chodzi o Mamusię to planuję jutro ją złapać i zawieść na sterylkę. Poproszę o pomoc karmicielkę - ona zna kotkę , kotka zna karmicielkę ... i powinno pójść gładko. Ale dzięki za swoją ofertę łapankową. Na pewno skorzystam - jak nie teraz to potem A jak się nie uda z Mamuśką to wtedy zwrócę się do ciebie o pomoc. Chociaż będę zapewne potrzebować pomocy z Dzikuskiem. Zrobię jeszcze jedno podejście na "dobrowolne" jego złapanie. Jak się nie uda to wtedy na klatkę łapkę :ok:
Ostatnio edytowano Czw paź 27, 2011 11:50 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 27, 2011 11:48 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

villemo5 pisze:Zaglądam i będę zaglądać.

Witam cię serdecznie :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 27, 2011 11:56 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

bagheera pisze:Łapcie mamusię szybko 8)
A ja kompletnie nie wiem czemu i wbrew rozsądkowi mam jakieś dobre przeczucie co do koteńki, że trafiła w dobre ręce :kotek:

...nie wiesz jak bardzo.... bardzo koteńce tego życzę ... A od swojego Weta usłyszałam podobne słowa :wink: - nie chcę sobie nawet wyobrażać innej wersji . Szkoda, że ten "ktoś" tylko zwykłej informacji nie zostawił, małej, maleńkiej karteczki o tym , że zamierza polepszyć los kotuńki. No ale cóż, chyba ja tylko zostawiam takie "smsy" dla karmicielek :ryk:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]