» Pon sty 30, 2012 14:13
Re: Uraz kręgosłupa! Odczaruj Czarka. Rehabilitacja - POMÓŻ !
Ja go będę odwiedzać. Wczoraj go zawiozłam i byłam zaskoczona warunkami, jakie będzie miał. Na razie klateczka została postawiona w łazience, a raczej w czymś, co przypomina rozmiarami pokój kąpielowy. Drzwi były i będą otwarte i Czarusia przyszły obwąchać dwa koty. Reszta towarzystwa była niezainteresowana, chyba ze względu na rozmiar przyziemia udostępnionego futrzakom. One mają tam kilka dużych pomieszczeń, będących przy okazji pracownią pana domu. Chyba ze trzy pokoje, wielka kuchnia i przedpokój. Widziałam też wylegującą się na kanapie kotkę po złamaniu szczęki, którą pomagała chyba w zeszłym roku łapać Agnieszka. Kotka już nie jest tak wielkim dzikusem, jak była, chociaż nie zamieniła się w miziaka.
Obniosłam Czarusia na rękach po wszystkich pomieszczeniach, a potem zaszył się w swojej klateczce. Ma też swoje miseczki i zabawki, myślę, że za kilka dni się zaaklimatyzuje.
We wszystkich pomieszczeniach jest bardzo czysto, jest to mieszkaly poziom przyziemia w sporym domu, sama bym mogła tam mieszkać.
Umówione jesteśmy na sobotę, na wspólny wyjazd do fizjoterapeutki na masaże.
Pani poznała Czarusia, bo ona dokarmiała go od maleńkości. Zajmie się nim na pewno z dużym sercem.
My się zobowiązałyśmy do sfinansowania rehabilitacji, bo na ten cel już zaczęłyśmy zbierać pieniądze.
Państwo są starsi, nie pracują, dokarmiają codziennie kilkadziesiąt kotów, mając kilkanaście własnych, wszystko z własnych funduszy, dlatego trzeba im pomóc.
Ostatnio edytowano Wto sty 31, 2012 11:53 przez
Fanszeta, łącznie edytowano 1 raz