Ramol, co za imie, juz lubie tego kota

a Mela jak to Mela, nasze cudo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
stukot pisze:No a teraz troszkę o Melci.Hasa sobie jak striptizerka z gołą dupką po ogrodzie i mizia się do wszystkich kotów.Do mnie przybiega na wołanie, teraz jestem pewna, że reaguje na swoje imięWszystko pieknie sie goi, apetyt dopisuje, humorek też.Dzięki Waszym hojnym wpłatom mała nadal je Royala, uwielbia tą białą "paćkę" a mięsko w galaretce jeszcze bardziej
Ręczniczków i podkładów mamy pod dostatkiem, teraz kiedy już załatwia sie do kuwetki służą jej jako posłanka do spania.Jutro wyślę nowe zdjęcia.Coś dziwnego dzieje sie z jej uszami.Wyglądaja jakby je słońce oparzyło albo jakies uczulenie.Podobno białym kotom trzeba smarować uszka kremem z UV. Ktoś może to potwierdzić?
stukot pisze:Moje koty to kastraty a reszta podopiecznych to jeszcze przedszkolaki. Sterylizacja dopiero jak bedzie w pełni zdrowa.Będę za jakiś czas powtarzać badania krwi. Ta pupa nie wygląda zbyt atrakcyjnie
Kasia9191 pisze:no jeszcze tego by brakowało zeby maluchy były... Kamila by sie chyba załamała![]()
A wieści cudnejesli wszystko dalej pójdzie w takim tempie to Mela zaraz będzie do adopcji
a taka była słabiutka
Kasia9191 pisze:sabinka.t1 pisze:Dziś jeszcze ja dokompletowałam dwa antałki![]()
Nowe? gdzie znalazłaś?
Kasia9191 pisze:aaaa... te małe butelkowe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, fruzelina, puszatek i 171 gości