Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 22:00 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

Broszko, koteczka łasi sie do nog karmicielki ale gdy ta wyciaga reke daje w dlugą. probowaly ja lapac osoby ktore naprawde sobie z tym radza i nie udalo sie. karmicielka bedzie miala jedna szanse zeby ja chwycic i troche sie tego obawia ale nie wycofala sie.
Po raz nieudanej probie koteczka przez dlugi czas nie podchodzila.
Wiem, ze to trwa, nie zagladam tu czesto bo ciagle jestem na kocich interwencjach. Sprawa Bezogonki jest dla mnie wazna ale nie widzimy szansy w lapaniu na klatke ani podbierak. jak znasz jakis inny cudowny sposob lub masz wieksze doswiadczenie to zapraszamy.
Pieniadze sa na koncie nie ruszone.
Jesli zaniechamy jej lapania napisze o tym na forum i kto nie zadeklaruje inaczej (na inne kocie bidy juz zlapane pod nasza opieka) to zwrocimy.
Chyba ze ktos sobie zyczy zwrot juz teraz, jesli wplacilas datek na Bezogonke to prosze odezwij sie priv, pieniadze Fundacja odda. Wspolpracuje z nimi od dawna i jak na razie wiekszosc kasy same wkladamy, nie mamy zadnych dotacji ani NIE ZAROBIŁYŚMY ani zlotówki. Jesli masz jakies watpliwosci fundacja moze pokazac wyciag.

Prosze osoby które wpłaciły na koteczke zeby sie odezwały czy chca zwrotu pieniedzy.

Jezeli nikt nie zadeklaruje ze chce nadal czekac pieniadze przelejemy spowrotem.

Nie chemy zadnych kwasow. To byl jedyny przypadek kiedy zbieralysmy przed łapaniem poniewaz jej diagnoza i leczenie zapowiadalo sie drogo, a najwazniejszy powod to to ze koteczka nie znalazła DT, nikt nie chcial przetrzymac kotki z uszkodzonymi zwieraczami wiec musialaby byc w lecznicy przez okolo tydzien a to sporo kosztuje. Okolo 60 zl za dzien + diagnoza i lecznie.

Najdłuzej lapałam kotke ponad rok, miala raka a sa takie których nigdy sie nie udało.
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Śro paź 26, 2011 7:48 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

:ok: dla bezogonki

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt paź 28, 2011 22:06 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

Umowilam sie z karmicielka na czwartek, sprobuje rekami ja przytrzymac dopoki nie podlece z transporterem. Tylko do karmicielki sie łasi wiec w niej jedyna szansa.
:ok: :kotek:
Obrazek.

iga5

Post » Pt paź 28, 2011 22:23 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

iga5 pisze:Umowilam sie z karmicielka na czwartek, sprobuje rekami ja przytrzymac dopoki nie podlece z transporterem. Tylko do karmicielki sie łasi wiec w niej jedyna szansa.
:ok: :kotek:

Iga, kurcze, zadzialajcie zeby wreszcie udalo sie. Przeciez ona niedlugo sie okoci i znow przybedzie bid :( Poza tm zima idzie, mrozy, ona ze swoja choroba moze byc za slaba zeby przetrwac.
Musi sie Wam udac, bo bedzie za pozno....
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pt paź 28, 2011 22:28 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

co do malych kocich bid... to pilnie szukamy DT dla dwóch kociaków mieszkajacych przy szpitalu, jest tam bardzo niebezpiecznie no i juz zimno. s.24 viewtopic.php?f=1&t=129214&start=345
Obrazek.

iga5

Post » Pt paź 28, 2011 22:40 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

iga5 pisze:co do malych kocich bid... to pilnie szukamy DT dla dwóch kociaków mieszkajacych przy szpitalu, jest tam bardzo niebezpiecznie no i juz zimno. s.24 viewtopic.php?f=1&t=129214&start=345

Iga - odbiegne od tematu - ale masz fajny bazarek z kolczykami, piekne sa :love: Mozna ktores zamowic?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Sob paź 29, 2011 19:44 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

Ania i jej Nitro pisze:Iga - odbiegne od tematu - ale masz fajny bazarek z kolczykami, piekne sa :love: Mozna ktores zamowic?

Aniu do kupienia sa wszystkie oprocz par nr 1,4,5,6,9,15 i 17.
:) zapraszam :)
Obrazek.

iga5

Post » Wto lis 01, 2011 16:23 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

I co u Bezogonki slychac, nadal nici z lapanki?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Wto lis 01, 2011 17:50 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

potwierdzam że zwrot mojej wpłaty dotarł.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto lis 01, 2011 18:45 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

tak jak pisałam wczesniej łapiemy w czwartek czyli za dwa dni...
Obrazek.

iga5

Post » Czw lis 03, 2011 11:01 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

Trzymamy :ok: za łapankę :ok: :ok: :ok:

jaguska

Od: Wto wrz 13, 2011 8:36

Post » Czw lis 03, 2011 16:37 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

czekamy na czwartkowe wiesci z lapanki :ok:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Czw lis 03, 2011 17:05 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

Ania i jej Nitro pisze:czekamy na czwartkowe wiesci z lapanki :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw lis 03, 2011 22:57 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

nie udało się.
jedyny plus ze kotki nie przestraszylysmy bardziej bo od paru dni jakas wylekniona i nie podchodzila, dzis podeszla ale dała drapaka jak karmicielka probowala glasnac.

mam jeszcze jeden pomysl ale nie bede zapeszać. dziekuje ze pamietacie o koteczce, jesli ten pomysl nie wypali w przyszlym tyg to trzeba bedzie ja ostro przeglodzic zeby pomyslala o wejsciu do klatki, o podejsciu z podbierakiem na razie nie ma mowy.
musze dotrzec do wszystkich osob ktore ja dokarmiaja.
Obrazek.

iga5

Post » Czw lis 03, 2011 23:02 Re: Wrocław-Bezogonek pilnie potrzebny DT-USZKODZONE ZWIERACZE!!

To trzeba koniecznie sprawdzić kiedy po południu prawdopodobnie o17.00 pewna starsza pani ją dokarmia i czy da sobie wytłumaczyć że ta głódówka to dla kici dobra. Ja spróbuję sprawdzić czy przychodzi właśnie o tej godzinie (osobiście nigdy jej nie widziałam) ale dopiero w sobotę bo niestety teraz wracam do domu dość późno :(
Obrazek Obrazek. Obrazek Obrazek
Jeśli chcesz pomóc kotom wolno żyjącym we Wrocławiu, przekaż 1 %
KRS: 0000135274 dopisek ważny ! CEL: KOTY MIEJSKIE

Hanabi

Od: Czw wrz 22, 2011 20:56

[poprzednia][następna]