Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 14:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

jak to puchy? a ja to co - byłam o 7.48 :evil:
a ja jestem ledwo ciepła z przeziębienia, a tu jutro rano wyjazd do Katowic mam nadzieję, że wrócę cała i może tam ozdrowieję :wink:
Dorciu podeślij swój numer telefonu, bo mam stary

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt wrz 16, 2011 14:33 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt wrz 16, 2011 14:35 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Hmmmm... Zawsze czytam, ale widzę że i liste trzeba podpisać ;) Obecna!
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pt wrz 16, 2011 14:47 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

kaja888
Marcelibu
muza_51
Oki
IrenaIka

tym razem wam się upiekło :!: a już miałam transportu szukać :twisted: co prawda brakowało 2 kotecków ,ale to da się załatwić 8)

:1luvu:

IrenaIka noszę 37/5 -38 ale tylko adidasy :oops: bo jak bym w pantofelkach na drzewo wlazła :wink: no i mój kręgosłup całkiem odmówił by współpracy :cry:

Martwię się ,bo nie wiem co będzie dalej ,mam tak okropne problemy z podnoszeniem się ,jestem tak sztywna ,co niesie ze sobą taki ból :cry: kiedyś myślałam ze to zawał :oops: ale co 5 min?i pod żebrami z obu stron ? a to bóle mięśniowe kręgosłupa.i na to nie ma nic ,bo nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie ,spina człowieka do pozycji uniżonego sługi ,nie pozwala oddychać i puszcza ,
Trudno mi to opisać ,ale to ból który zapiera dech..chce się wyć.
Potem ,jak się rozchodzę jest dobrze.

no ,pożaliłam się . :oops:

Maluchy ok. Mała dziewczynka zwana brzydakiem to :1luvu: tylko mnie kochaj ,to było by dla niej najlepsze imię :wink:
szaleje z nadrzewną ,zaś ta śpi w łóżku ,wzięta na ręce mruczy ,ale w ciągu dnia ucieka ,tylko łóżko jest miejsce gdzie czuje się bezpieczna ,więc tam ja miziam .
Jutro robię ogłoszenia ,co nie znaczy że listy obecności nie będę sprawdzała :twisted: :mrgreen:

Limku ,puszeczki czekają na ciebie :!:

Magdziol dziękuję za Mixol i oby nie był potrzebny :ok:

Przechodzę fazę mleka i płatków kukurydzianych :wink: i winogron bo tanie w hiper po 2.58 :D

Sąsiadowi kupuje polędwice łososiową ,mówi że tam najmniej tłuszczu ,czy to prawda ?

Gutek ,w ostatniej chwili zdążyłaś :twisted: :D

Kaja 888 jakie pyszności to akurat cos dla mnie :pig:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt wrz 16, 2011 14:54 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Jakby Ci kotków miało zabraknąć, to zawsze mogę coś podrzucić :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt wrz 16, 2011 15:03 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

o toto ,mądrze prawisz :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 16, 2011 15:11 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:o toto ,mądrze prawisz :piwa:

Z wdzięczności za Kacperka też mogę podrzucić parę sztuk. :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt wrz 16, 2011 15:15 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

welina pisze:
dorcia44 pisze:o toto ,mądrze prawisz :piwa:

Z wdzięczności za Kacperka też mogę podrzucić parę sztuk. :mrgreen:

Następna :mrgreen:
Człowiek wyadoptuje jednego kota, to mu DS następne nasyła :twisted:

OKI

Post » Pt wrz 16, 2011 15:35 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

welinka ,a już myślałam ze nie dotrzesz do mnie ,nadrzewna czeka na ds 8) :mrgreen:

szykuje się do pracy.
OKI łapiesz dziś ? podobno bardzo zimna noc :cry:
u Izy na Działkach też 4 maluszki ,pewnie ze 2 tyg. wysterylizowała i wykastrowała dziesiątki sztuk.a wciąż przybywają nowe :cry:

taka jakaś rozbita jestem ,wiem dlaczego bo głupiej babie zachciało się drzemkę łapać. :oops: i teraz nawet kawa nie chce mnie rozruszać,po za tym druga ja już wie że jutro sobota i zaczyna strajk leniucha ,bo fajnie by było dzis już nie wychodzić :oops:
ale ja tą drugą Ja przegonię ,oj przegonie kiedyś :twisted: :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 16, 2011 15:38 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Łapię dziś na pewno. Mam nadzieję, że nie będzie problemów... Coraz zimniej się robi :(

OKI

Post » Pt wrz 16, 2011 15:39 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

powodzenia i znikam.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 16, 2011 16:59 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

a propos cioci weliny i kotów:
-Proszę proszę, nieeeee tylko nie kolejny nadrzewny kot w domuuuuu ;)
poza tym musiałoby się stać za dość tradycji, że ja bym choć trochę musiała w tym maczać palce ;)
w końcu do czarnej to kto drabinę musiał nosić o 1:30 w nocy ;)
a kto Rudego welinie przywiózł?
ja dla odmiany Dorciu mogę Ci naszego psa na wywczas na trochę przywieźć ;) jeśli chcesz oczywiście :strach:
bo mam kiepską wenę do sprzątania, a gdzie sienie ruszę to pies ;) ten sam oczywiście

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pt wrz 16, 2011 17:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:Martwię się ,bo nie wiem co będzie dalej ,mam tak okropne problemy z podnoszeniem się ,jestem tak sztywna ,co niesie ze sobą taki ból :cry: kiedyś myślałam ze to zawał :oops: ale co 5 min?i pod żebrami z obu stron ? a to bóle mięśniowe kręgosłupa.i na to nie ma nic ,bo nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie ,spina człowieka do pozycji uniżonego sługi ,nie pozwala oddychać i puszcza ,
Trudno mi to opisać ,ale to ból który zapiera dech..chce się wyć.
Potem ,jak się rozchodzę jest dobrze

Dorotko-mam tak samo poproś o receptę na Myolastan-pomaga bardzo!
No i pomaga wyciąg z chmielu-zawiera lupulinę, która równiez ma działanie rozluźniające mięśnie prążkowane!-piwo tez pomaga, ale nie proponuję, nie każdy lubi, a do pracy tez nie wypada popijać!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt wrz 16, 2011 18:55 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu przepraszam :oops: dopiero do mnie dotarło że to miały być adidasy. Przepraszam za za przeoczenie. Moze ktoś te buciki zaadoptuje :wink: ? Poproszę Twój nowy nr telefonu na PW.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pt wrz 16, 2011 21:56 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Wróciłam z pracy ,nie miło było ,brygadzistka zwolniła dziewczynę z naszego piętra....tak jakoś smutno :cry:
sprzątam i mimo że praca ta nie daje mi żadnej satysfakcji wiem że cokolwiek robię muszę to zrobić DOBRZE !i tyle,dobrze albo wcale.
Więc nawet jak chodzi komisja :roll: Prezes i Bóg wie kto jeszcze (uważam to za chore) to mnie to nie interesuje ,bo lepiej już nie zrobię.

ech ,tak mi się zrobiło okropnie.
chciała bym żeby Grzesiek wrócił i mnie przytulił i powiedział by że będzie dobrze ,nie martw się damy radę,niby tak nie wiele a nierealne. :cry:

KropkaXL dzięki ,poprosze ,tylko jeszcze musze do lekarza się wybrać.
Na razie tylko ketonal mnie trzyma ,a i to nie zawsze.
Czyli wiesz co czuję,po nocy gorzej niż przed ,najlepiej się nie kłaść co by nie musieć się podnosić :wink:

ewick ,za pieseczka ci serdeczne Bóg zapłać :mrgreen: kłaków ci u mnie dostatek...a kotecka sama doniesę :smokin:

Jek ,butki już poszły do adopcji :oops: ale umowy nie podpisywałam :lol:

uf chyba czas ,przejrzeć forum i do łóżka .
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]