Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:nie o to mi chodzilo! Ale poprostu zauwazylam, ze jak trwoga to do Justyny, a ona ma za miekkie serce czasem do kotow. Najlepiej niech ktos do niej zadzwoni jeszcze raz i jeszcze raz przedyskutujcie z nia te sprawe, bo byla troszke zaszokowana jak jej powiedzialam dzis, ze wyczytalam tu, ze bierze kotka na tymczas. Wielokrotnie na miau spotkalam sie juz z sytuacja, ze kiedy ktos napisal, ze awaryjnie moze byc DT-natychmiast przestawano szukac innego DT. Chodzilo mi tylko o to, by jeszcze raz zapytac Juste, czy nadal podtrzymuje chec przygarniecia kotka. Naprawde wypadaloby jeszcze raz zapytac, by ostatecznie sie upewnic i umowic sie, kiedy kotek do niej moze trafic. Dla niej to tez trudna decyzja, bo nieraz z nia o tym rozmawialam i wiem, jak bardzo chcialaby pomoc temu kotu, tylko potem nie osoby podrzucajace jej zwierzaki, tylko ona zostaje przez zlosliwych nazwana zbieraczka, kolekcjonerka. Skoro same wiecie, ze z adopcjami ostatnio krucho wszedzie, to tym bardziej powinnyscie pomyslec, ze lepiej sie upewnic raz jeszcze, bo podejmujac decyzje tylko na podstawie jednego jej posta wychodzi na to, ze zdecydowano za nia i postawiono ja przed faktem dokonanym. Czy ktorakolwiek z was byla w takiej sytuacji juz choc raz? Pewnie nie, ale jakbyscie byly na jej miejscu, zrozumialybyscie o co chodzi.
Tak wiec-jesli faktycznie wyczerpalyscie inne mozliwosci-porozmawiajcie z Justyna o tym, bo chyba nikt nie rozmawial z nia na ten temat z tego co wiem. Wyglada to tak: napisala ze moze byc DT wiec sprawa zalatwiona, problem z glowy, dalej szukac nie trzeba. I zamiast sie czepiac slow wyjetych z kontekstu trzeba bylo napisac od razu, jak to zrobila Liwia_ i wyjasnic sprawe.
Kociara82 pisze:jakby byl sponsor-to DT posypia sie hurtem!
CoToMa pisze:Kociara82 pisze:jakby byl sponsor-to DT posypia sie hurtem!
Chyba nie wiesz co piszesz...
mrr pisze:Może gdyby w 1. poście dać info, na czym będzie polegała opieka nad kocurkiem, jak często trzeba będzie jeździć do weta i jaki jest orientacyjny koszt leczenia, to o dt byłoby łatwiej?
Kociku!![]()
Wciąż bezimienny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 60 gości