taizu pisze:Gratulacje dla dziecka - i matki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Nie dowiemy się, póki nie spróbujemy
Agn pisze:Czy ja już kiedyś nie pisałam, że mieszkam w kołchozie albo innym kibucu?
No to teraz powtórzę.![]()
Fraternizacja sąsiedztwa - to jest dopiero koszmar.
Nie przeszkadzają mi normalne, codzienne odgłosy dziecięcych zabaw pod blokiem. Ale to, co się dziś wyprawia przechodzi trochę moje wyobrażenie o mieszkaniu w bloku.
Asia_Siunia pisze:villemo5 pisze:Nie dowiemy się, póki nie spróbujemy
Ja niby mieszkam w domku ale dziś..dziś czuje się zaszczuta we własnym ogródku. U sąsiadów zlot rodzinny-pierworodny kończy 10 lat ale oczywiście imprezują dorośli z głośnym, podchmielonym "100 lat co 20 minut"...Od 16 imprezują w taki upal wiec od ponad godziny wszyscy nie mówią a krzyczą siedząc na tarasie. Tłum bachorów lata u nich z dzikim wrzaskiem, sowicie okraszanym co pół godziny rykiem najmłodszej latorośli. Dodam, że w kółko któreś z dzieci wisi na siatce niczym małpa patrząc co się u nas dzieje...Marzą mi się 2m pergole odgradzające mnie od "ich świata"...
Agnieszko - gratuluje tak zdolnego syna - oby mu się powiodło to co zamierza - kierunek przyszłościowy. Dobrze wybrał![]()
![]()
![]()
villemo5 pisze:Widocznie to aparat winien!!!
Agn pisze:
BTW. Czy ktoś wie dlaczego karty w moim aparacie po jakimś czasie generują 'błąd'? Nic im nie robię. Po każdym zrzucie fot karta jest czyszczona 'do pusta' a i tak po jakimś okresie użytkowania aparat się buntuje i krzyczy: 'błąd karty'. Z wykrzyknikiem w dodatku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 119 gości