Łukaszek tak długo czekałem i jestem w DS ;)))))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 23:14 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Super :ok: Teraz już bedzie tylko lepiej :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob wrz 24, 2011 8:13 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

proszę nr konta to dorzucę się do operacji :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob wrz 24, 2011 9:14 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

zaznaczę, jutro go pewnie poznam :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Sob wrz 24, 2011 9:52 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

zuza pisze:Lukaszkowi ;)

Hmmm..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ŁUKASZKU :wink: trzymam kciuki!!! Miłego dnia! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ależ mi wstyd...przepraszam za uparte dążenie do zmiany imienia kocurka... Najgorsze że patrzyłam i nie widziałam ze zmieniłam mu imię...chyba już średnio kojarzę... sorry.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 24, 2011 10:03 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Wyslalam dzis 250 zl na konto fundacji KOT i napisalam, ze dla Lukaszka :) - tak sie z Lidka02 umowilysmy. Jak dojda to mam nadzieje dziewczyny z fundacji potwierdza :)
Becia_73 posmyraj go za uszkiem od nas :1luvu:

Po operacji przydaloby sie poszukac mu domu :) Przez facebooka moze?
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob wrz 24, 2011 10:29 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Ło matko, dopiero się dowiedziałam, co i jak, gdzie ja byłam, jak mnie nie było? :roll:
Niedługo sie zbieram na dyżur to też Łukaszka przytulę :ok: Będzie dobrze, Łukaszku, nie martw się! :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Sob wrz 24, 2011 11:04 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Ale ludzi na wątku witam serdecznie i dziekuje za odwiedziny , Łukaszek pewnie zdziwiony gdzie on jest :) ale teraz będzie chyba tylko lepiej .Miłego dnia wszystkim :)

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob wrz 24, 2011 11:35 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Biedna ma ta lapinke! :(

Bede potwierdzac wplaty, ktore dotra na Łukaszka na nasze konto.
Wolontariuszka zrobi mu tez w przeciagu paru dni fotki to moznaby juz zaczac domu mu szukac.
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Sob wrz 24, 2011 14:02 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

:ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob wrz 24, 2011 18:21 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Łukaszek najwyraźniej uważa, że prawdziwe kocury nie noszą biżuterii, więc odinstalował sobie wenflon.

Parametry morfologii są w normie, jednak byłoby lepiej gdyby wartość hematokrytu i hemoglobiny była nieco wyższa. Pewnie będziemy jeszcze oznaczać dodatkowe parametry, np. poziom żelaza, wit. B6 i B12, żeby wiedzieć jak wspomóc organizm po przebytej niedawno anemii i po operacji.

lidka02, może masz wyniki poprzednich badań krwi - dobrze byłoby je porównać z aktualnymi

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Sob wrz 24, 2011 21:25 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

zuza pisze:Becia_73 posmyraj go za uszkiem od nas :1luvu:

Po operacji przydaloby sie poszukac mu domu :) Przez facebooka moze?

Też bardzo prosimy o delikatne wygłaskanie Łukaszka!

Łukaszek już szuka domu na FB i nawet bierzesz udział w tym wydarzeniu http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 0632409915 :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob wrz 24, 2011 21:30 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Tak, juz sie sama zorientowalam :lol: :oops:

Przydaloby sie chyba zmienic temat wydarzenia, a moze inne trzeba zrobic? Adam potrzebny od zaraz ;) :mrgreen:

zuza

Post » Sob wrz 24, 2011 21:32 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Na jaki temat - jak to zmienić co proponujesz - ja zakładałam to wydarzenie i też jestem administratorem :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob wrz 24, 2011 21:35 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

Cos o domku, ze szuka i o tym, ze po operacji? Lidko02 - moze DT tez warto szukac? Zeby nie byl po operacji na dzialce, bo ta lapka slabsza przeciez bedzie.

Jak myslicie?

zuza

Post » Sob wrz 24, 2011 21:40 Re: ŁUKASZEK ZŁAMANA ŁAPA ;( , potrzebna pomoc i transport ...

zuza pisze:Cos o domku, ze szuka i o tym, ze po operacji? Lidko02 - moze DT tez warto szukac? Zeby nie byl po operacji na dzialce, bo ta lapka slabsza przeciez bedzie.

Jak myslicie?

oczywiście że Łukaszek :wink: nie może już wrócić na działkę także z tego powodu, ze najpierw będzie operacja a potem rekonwalescenscja i gdy już będzie zdrowy to na podwórku bedzie zimna jesień a on byciem w pomieszczeniu rozhartowany i wypuszczony sie od razu przeziębi... inaczej by było gdyby było lato..

można zmienić tytuł że potrzebny jest dt po operacji, co?

Marzenia11

[poprzednia][następna]