Świetne allegro dziękujemy

.Grażyna ta z alergią nie miała nigdy nic robione , miała rany jeździłam na zastrzyki zasuszające i żeby ja nie swędziło i tak to było .I w końcu sama się zapytałam wet . o jakieś testy bo mówię ze dłużej tak nie może być i wtedy wet powiedział że trzeba po brać krew itd .Gdybym się nie zapytała to tak bym sobie jeździła a kot się męczy , znów zaczyna robić jej się na szyi ranka a to juz moment żeby z tego była ogromna rana .Muszę zrobić jej znów golfik

Testy mam nadzieje zrobię je na na stepny miesiąc .Bo teraz leczenie dwóch ostatnich moich znajdów mnie spłukało , bo zastrzyki , odpchlenie , robiłam każdemu kotkowi po trzy testy i jednego za szczepiłam wiecie jakie to koszty a do weta jadę 30km w jedna stronę .Ale już dosyć mojego narzekania , wstawiłam wątek mojego drugiego znajdy znalazłam go 1. 04. oj było z nim wet teraz jest w szoku że kotek tak się pod ciągnął , bo jak byłam z nim pierwszy raz u wet to kotek miał anemię , żółtaczkę , kk , i jeszcze miał problemy z sikaniem krew blada .A teraz krew śliczna testy ujemne ale wątroba z guzami i do dup....., miał kiepskie zycie więc co się dziwić .Tytuł watku to -Łukaszek szuka domku , zapraszam