kotx2 pisze:jem oliwki a koty wchodzą mi na głowę,nosy w talerzu a sioooooooo
czyli wszystko w normie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucio79 pisze:kotx jak wizyta u weta?
kotx2 pisze:pucio79 pisze:kotx jak wizyta u weta?
Figa jest alergikiem,nie wolno mi podawać jej żadnych smakołykow typu kabanosy,przekąski ,na razie mam wstrzymać się z mokrą karmą itp. na razie jest na samym suchym RC i dalej mam obserwować,stan skóry poprawił się ale...od paru dni kichała i jest podejrzenie uaktywnienia kalwicirocośtamcośtam,dostała maść na wzmocnieniea po południu myslałam ,żę kot się dusi
przy jedzeniu chyba jej cos utknęło i zaczeła świszczeć ,wyciągac szyję ,dławić się ,jakby chciała wymiotować aż jej oczka biednej wyszły i łezki się pojawiły,śmiejcie się ale jakby było trzeba zrobiłabym sztuczne oddychanie ,o rany dawno się tak nie najadłam strachu
![]()
po chwili wykrztusiła gluta smarka
i to wszystko , kichanie na razie ustało,teraz leży bidulka obok mnie
![]()
rany jak sobie przypomnę co za koszmar,najgorsze ,że nie wiedziałam co robic i jak jej pomóc
kotx2 pisze:Figa wciąż kicha,nadomiar złego Zuzia kichnęła dziś dwa razynarazie obserwujemy,podajemy pastę i czekamy ,kciuki wciąż potrzebne
w poniedziałek znów do veta
Pasibrzucha pisze:Zajrzałam na bazarek, będę tajniacko podglądaćChciałam tylko powiedzieć, że ta pseudołysinka u czarnych kotów to norma, Tasmania ma to samo - na żywo sierść gęsta, a na zdjęciach jak zakola
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 128 gości