villemo5 pisze:goscie jada!!!!
Jadą goście jaaaadą koło mego saaaaduuuuuu, do mnie nie zajaaaaadą, bo nie mam obiaaaaaduuuu

Nadaję z Częstochowy od teściów. Dekujemy tu GuFelki na czas naszego urlopu. Jutro rano w drogę. Kierunek: kładka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:goscie jada!!!!
U nas 23 w cieniuAniHili pisze:Dzyśka pisze:Ja już cały tydzień w spodenkach i koszulkach na ramiączkach śmigam, więc nie wiem, czy Kraków taki znowu wyjątkowy
Wiesz, ja mam porównanie tylko z dziadowską Syberią, i po tej beznadziejnej zimie nie mogę nacieszyć się ciepłem
shira3 pisze:U nas 23 w cieniuAniHili pisze:Wiesz, ja mam porównanie tylko z dziadowską Syberią, i po tej beznadziejnej zimie nie mogę nacieszyć się ciepłemZaczynam umierać
solangelica pisze:Coalla pisze:A tu żeś, Siostro, akurat strzeliła kuglem w płot, bo ja choć ciałem zasiedziała warszawianka, to sercem i z urodzenia KrajankaBliżej mi do Kaszebów, niż do warsiawskich cfaniaków
No pacz pani jakie te Kaszeby zakamuflowane a moze to stamtad opcje niemieckie pochodza a?![]()
Ja jestem roztargniona ostatnio ale to co zafundowalam sobie i TZowi wczoraj wieczorem to mistrzostwo swiata. Bylam u aassii w odwiedzinach i wyszlam po 22 na autobus. Obie bylysmy bardzo zmeczone ja obladowana wiec pozegnalam sie i wyszlam.
W domu zorientowalam sie ze nie mam torebki. W torebce dokumenty karta bankomatowa dowod ubezpieczenia i pieniadze na wyjazd do okulisty. Plus ksiazka mojego ojca i kalendarz bez ktorego nie egzystuje w kalendarzu wsadzone wyniki badan i rozne wazne dla mnie papiery... Przekopalam cale mieszkanie spalam 4 godziny i w nocy mi sie ta torebka snila ze pod lozkiem jest a ja sie do niej dokopac nie mogeRano wstalam z kopa i polecialam na dol tuz po piatej gdzie wyhaczylam w kiosku znajoma pania ktora uzyczyla mi telefon zadzwonilam do dyspozytora MPK z rozpaczliwym pytaniem czy ktos cos oddal moze? Pan powiedzial ze nie i nakierowal na biuro rzeczy znalezionych. Zrozpaczona jechalam na gape (bo karta tez w torebce) do pracy nerwy mna szarpaly takie ze hej. Miedzy jednym biurem a drugim zadzwonilam na informacje banku zablokowalam karte i dowod osobisty po czym oswiecilo mnie zebym zadzwonila do aassii i spytala czy taska lezy u niej... bylam SWIECIE przekonana ze zabieralam ja i ze wysiadajac z autobusu przerzucalam ja przez mniej bolace ramie. Aassiiaa wyrwana przeze mnie ze snu sprawdzila i okazalo sie ze taska spokojnie lezy na przedpokoju u niej
Wiecie co ja musze jakies oleum na mozg przyjmowac chyba albo zaczne chodzic z asystentem....
W kazdym razie prad jest i to jest ajwazniejsze. Etiopia zapraszamy na symboliczne siadanie wielkanocne moze byc o 12.00 w formie obiadu jak masz cos do jedzenia na zasadzie zrzuty to zabierz ze soba kawe jeszcze mamy bedzie fajnie radosnie i wspolnieSwieta sa po to zeby nie byc samemu o.
czary za egzamin i mocne kciuki UDA SIE! mnie sie udalo to wam tez!!!!!!!!!
Wszystkich serdecznie sciskam i pozdrawiam i uciekam na zakupy bo jajka mi wyszly
shira3 pisze:pomponmama pisze:Drań jeden gwizdnął mi cycka, którego wyciągnęłam z zamrażarki
S. wczoraj po lekturze Paktunajpierw zaniemówił a potem wyraził zdumienie dlaczego pomponmama trzyma cycki w zamrażarce a nie w staniku
![]()
![]()
pomponmama pisze:shira3 pisze:pomponmama pisze:Drań jeden gwizdnął mi cycka, którego wyciągnęłam z zamrażarki
S. wczoraj po lekturze Paktunajpierw zaniemówił a potem wyraził zdumienie dlaczego pomponmama trzyma cycki w zamrażarce a nie w staniku
![]()
![]()
Bo pomponmama jest gorrący towarek![]()
Cześć Stasiu!!!
Dziewczyny przepraszam za ot, ale wiecie - reklama dźwignią handlu
jopop pisze:Czarownice kochane - czy mogę nieśmiało zaproponować nasz najnowszy nabytek do majowego głosowania? Wiem, żeście mnie wsparły już nie raz, ale nie da się ukryć, że stale mamy nowe przypadki rozpaczliwe...
pomponmama pisze:jopop pisze:Czarownice kochane - czy mogę nieśmiało zaproponować nasz najnowszy nabytek do majowego głosowania? Wiem, żeście mnie wsparły już nie raz, ale nie da się ukryć, że stale mamy nowe przypadki rozpaczliwe...
Jopop z całym szacunkiem, ale kandydatów do głosowania zgłaszają wyłącznie czarownice.Chcesz dołączyć do paktu?
![]()
![]()
Musisz przejść okrrrutną, wręcz bestialską inicjację i wpłacić składkę
jopop pisze:pomponmama pisze:jopop pisze:Czarownice kochane - czy mogę nieśmiało zaproponować nasz najnowszy nabytek do majowego głosowania? Wiem, żeście mnie wsparły już nie raz, ale nie da się ukryć, że stale mamy nowe przypadki rozpaczliwe...
Jopop z całym szacunkiem, ale kandydatów do głosowania zgłaszają wyłącznie czarownice.Chcesz dołączyć do paktu?
![]()
![]()
Musisz przejść okrrrutną, wręcz bestialską inicjację i wpłacić składkę
Inicjacji się nie obawiamAle składkę przeznaczę jednak na leki
W takim razie zapomnijcie o moim wpisie, przepraszam.
Etiopia pisze:Pomponku jak mogłaś mu urwać ptaka zamrozić a teraz na jego oczach rozmrażać ......
Proszę natentychmiast tego ptaka rozmrozić i osadzić na odpowiednim miejscu na kocie ....
Etiopia pisze:Idę do apteki zamiast szyneczki i jajek będą tabletki .....![]()
Etiopia pisze:Ps: jestem wkurzona na Dziunie bo z chorym tyłkiem wskoczyła do rzeki ......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości