PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2011 18:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

villemo5 pisze:goscie jada!!!!

Jadą goście jaaaadą koło mego saaaaduuuuuu, do mnie nie zajaaaaadą, bo nie mam obiaaaaaduuuu :mrgreen:

Nadaję z Częstochowy od teściów. Dekujemy tu GuFelki na czas naszego urlopu. Jutro rano w drogę. Kierunek: kładka
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt kwi 22, 2011 19:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

AniHili pisze:
Dzyśka pisze:Ja już cały tydzień w spodenkach i koszulkach na ramiączkach śmigam, więc nie wiem, czy Kraków taki znowu wyjątkowy 8)

Wiesz, ja mam porównanie tylko z dziadowską Syberią, i po tej beznadziejnej zimie nie mogę nacieszyć się ciepłem :D
U nas 23 w cieniu :x Zaczynam umierać :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt kwi 22, 2011 19:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

shira3 pisze:
AniHili pisze:Wiesz, ja mam porównanie tylko z dziadowską Syberią, i po tej beznadziejnej zimie nie mogę nacieszyć się ciepłem :D
U nas 23 w cieniu :x Zaczynam umierać :evil:

Wszelkie słuszne temperatury przyjmę z otwartymi ręcami! :mrgreen: Jak nie chcecie, to ja wezmę :D
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt kwi 22, 2011 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

solangelica pisze:
Coalla pisze:A tu żeś, Siostro, akurat strzeliła kuglem w płot, bo ja choć ciałem zasiedziała warszawianka, to sercem i z urodzenia Krajanka ;) Bliżej mi do Kaszebów, niż do warsiawskich cfaniaków :mrgreen:

No pacz pani jakie te Kaszeby zakamuflowane a moze to stamtad opcje niemieckie pochodza a? :twisted:

Ja jestem roztargniona ostatnio ale to co zafundowalam sobie i TZowi wczoraj wieczorem to mistrzostwo swiata. Bylam u aassii w odwiedzinach i wyszlam po 22 na autobus. Obie bylysmy bardzo zmeczone ja obladowana wiec pozegnalam sie i wyszlam.
W domu zorientowalam sie ze nie mam torebki. W torebce dokumenty karta bankomatowa dowod ubezpieczenia i pieniadze na wyjazd do okulisty. Plus ksiazka mojego ojca i kalendarz bez ktorego nie egzystuje w kalendarzu wsadzone wyniki badan i rozne wazne dla mnie papiery... Przekopalam cale mieszkanie spalam 4 godziny i w nocy mi sie ta torebka snila ze pod lozkiem jest a ja sie do niej dokopac nie moge :twisted: Rano wstalam z kopa i polecialam na dol tuz po piatej gdzie wyhaczylam w kiosku znajoma pania ktora uzyczyla mi telefon zadzwonilam do dyspozytora MPK z rozpaczliwym pytaniem czy ktos cos oddal moze? Pan powiedzial ze nie i nakierowal na biuro rzeczy znalezionych. Zrozpaczona jechalam na gape (bo karta tez w torebce) do pracy nerwy mna szarpaly takie ze hej. Miedzy jednym biurem a drugim zadzwonilam na informacje banku zablokowalam karte i dowod osobisty po czym oswiecilo mnie zebym zadzwonila do aassii i spytala czy taska lezy u niej... bylam SWIECIE przekonana ze zabieralam ja i ze wysiadajac z autobusu przerzucalam ja przez mniej bolace ramie. Aassiiaa wyrwana przeze mnie ze snu sprawdzila i okazalo sie ze taska spokojnie lezy na przedpokoju u niej :twisted: Wiecie co ja musze jakies oleum na mozg przyjmowac chyba albo zaczne chodzic z asystentem....

W kazdym razie prad jest i to jest ajwazniejsze. Etiopia zapraszamy na symboliczne siadanie wielkanocne moze byc o 12.00 w formie obiadu jak masz cos do jedzenia na zasadzie zrzuty to zabierz ze soba kawe jeszcze mamy bedzie fajnie radosnie i wspolnie :) Swieta sa po to zeby nie byc samemu o.

czary za egzamin i mocne kciuki UDA SIE! mnie sie udalo to wam tez!!!!!!!!!
Wszystkich serdecznie sciskam i pozdrawiam i uciekam na zakupy bo jajka mi wyszly :)

Solangelica do usług - rasowy rodowodowy asystent się kłania :mrgreen:

Ja nie dawno wróciłam od weta bo moja Dziunia wymyśliła sobie infekcje dróg moczowych - infekcja na samym początku - ufffffff
Wolałam nie czekać aż do po Świąt bo wiem czym to u niej pachnie........

święta będą jedwabiste - bo mam prawie zerowy stan na koncie .........Kupię leki Dziuni, Nali i Tequili i będzie null ....a w lodowce mam przeciąg i światełko - ale co mi tam zrzucę co nieco i będzie git :mrgreen:
Kichał na to Michał mam to w nosie 8)
Albo gdzieś pójdę albo prześpię święta

Phi
Jak widzę jak ludzie świrują i robię zakupy jak na miesiąc to się mam ochotę postukać po głowie .......

Zaraz idę spać bo padam na pysk - ten tydzień był popieprzony ......

Aha

Kocham Was Czarowne :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt kwi 22, 2011 20:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

shira3 pisze:
pomponmama pisze:Drań jeden gwizdnął mi cycka, którego wyciągnęłam z zamrażarki

S. wczoraj po lekturze Paktu 8) najpierw zaniemówił a potem wyraził zdumienie dlaczego pomponmama trzyma cycki w zamrażarce a nie w staniku :ryk: :ryk: :ryk:

Bo pomponmama jest gorrący towarek 8O 8) Cześć Stasiu!!!

Dziewczyny przepraszam za ot, ale wiecie - reklama dźwignią handlu :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt kwi 22, 2011 20:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:
shira3 pisze:
pomponmama pisze:Drań jeden gwizdnął mi cycka, którego wyciągnęłam z zamrażarki

S. wczoraj po lekturze Paktu 8) najpierw zaniemówił a potem wyraził zdumienie dlaczego pomponmama trzyma cycki w zamrażarce a nie w staniku :ryk: :ryk: :ryk:

Bo pomponmama jest gorrący towarek 8O 8) Cześć Stasiu!!!

Dziewczyny przepraszam za ot, ale wiecie - reklama dźwignią handlu :roll:

Tak tylko retorycznie. :lol: Nie mam wątpliwości :1luvu:
Zu:S
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt kwi 22, 2011 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

jopop pisze:Czarownice kochane - czy mogę nieśmiało zaproponować nasz najnowszy nabytek do majowego głosowania? Wiem, żeście mnie wsparły już nie raz, ale nie da się ukryć, że stale mamy nowe przypadki rozpaczliwe...

Jopop z całym szacunkiem, ale kandydatów do głosowania zgłaszają wyłącznie czarownice. :mrgreen: Chcesz dołączyć do paktu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musisz przejść okrrrutną, wręcz bestialską inicjację i wpłacić składkę :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 22, 2011 20:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

shira3 pisze:
Tak tylko retorycznie. :lol: Nie mam wątpliwości :1luvu:
Zu:S

O Bossszzz!.... Staś na forum, a ja taka nieuczesana... 8O Toż źwierzynę sobie spłoszęObrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 22, 2011 21:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:
jopop pisze:Czarownice kochane - czy mogę nieśmiało zaproponować nasz najnowszy nabytek do majowego głosowania? Wiem, żeście mnie wsparły już nie raz, ale nie da się ukryć, że stale mamy nowe przypadki rozpaczliwe...

Jopop z całym szacunkiem, ale kandydatów do głosowania zgłaszają wyłącznie czarownice. :mrgreen: Chcesz dołączyć do paktu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musisz przejść okrrrutną, wręcz bestialską inicjację i wpłacić składkę :twisted:

Inicjacji się nie obawiam :twisted: Ale składkę przeznaczę jednak na leki ;) W takim razie zapomnijcie o moim wpisie, przepraszam.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob kwi 23, 2011 5:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

jopop pisze:
pomponmama pisze:

Inicjacji się nie obawiam :twisted: Ale składkę przeznaczę jednak na leki ;) W takim razie zapomnijcie o moim wpisie, przepraszam.

Ależ nie ma za co. Może jakaś czarownica zgłosi twoją kandydaturę - w końcu to szlachetny cel :mrgreen: Nie obrażaj się proszę - to co napisałam nie jest wymierzone przeciw tobie. Po prostu jeśli pozwolimy sobie na takie zgłaszanie, to za chwilę będziemy tu miały kilkadziesiąt innych osób chętnych do uzyskania pomocy i to zepsuje nasz wątek. Nie mam nic przeciwko udzieleniu pomocy waszej grupie, ale zgodnie z zasadami. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 23, 2011 6:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Wesołych Świąt Siostry!ObrazekMokrego zajączka i napalonego barana... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 23, 2011 8:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Wesołych i spokojnych Świąt!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Sob kwi 23, 2011 9:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

nauczona doświadczeniem rozmrażam drób w plastikowym pudełku, ponieważ mój Frędzel bandyta ma jak wiadomo przestępcze skłonności - i całe szczęście; za każdym razem jak wchodzę do kuchni, znajduję smutnego kotka, żeby nie powiedzieć załamanego, leżącego na pojemniku z ptakiem w środku :twisted:
:roll: to znaczy nie chcę powiedzieć, że Frędzelek trzyma tam ptaka, tylko ja tam do włożyłam. :roll: Znaczy drób mam na myśli - perliczki.
No więc przeganiam kotka z pojemnika a po chwili znowu tam włazi, sprawdzić, czy któreś z jego zaklęć otworzy sezam :roll: Zdaje się, że spędził noc na tym pojemniku :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 23, 2011 10:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pomponku jak mogłaś mu urwać ptaka zamrozić a teraz na jego oczach rozmrażać ......
Proszę natentychmiast tego ptaka rozmrozić i osadzić na odpowiednim miejscu na kocie ....

No przecie to nie ten rozmiar ..... :mrgreen:

Idę do apteki zamiast szyneczki i jajek będą tabletki ..... :ok:

Kocham Was :1luvu: :1luvu:

Ps: jestem wkurzona na Dziunie bo z chorym tyłkiem wskoczyła do rzeki ...... :evil:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob kwi 23, 2011 11:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia pisze:Pomponku jak mogłaś mu urwać ptaka zamrozić a teraz na jego oczach rozmrażać ......
Proszę natentychmiast tego ptaka rozmrozić i osadzić na odpowiednim miejscu na kocie ....

Etiopio ptak Frędzelka w tym wieku, to już jest suszony :roll: w fazie zaniku zapewne :? Poza tym o ile się orientuję, to on jest pod kotem, a nie na kocie :lol:

Etiopia pisze:Idę do apteki zamiast szyneczki i jajek będą tabletki ..... :ok:

:x smacznego.... ale jajko też sobie strzel :ok:

Etiopia pisze:Ps: jestem wkurzona na Dziunie bo z chorym tyłkiem wskoczyła do rzeki ...... :evil:

wolisz, żeby chory tyłek zostawiała na brzegu? :roll: Ja wiem, że nie powinna tego przeziębić, ale.... nie odmawiaj jej tej odrobiny frajdy 8) Teraz ciepły okład na zadek i będzie dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]