Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Dziewczyny, czy Niunia i Maciuś są bardzo ze sobą związane? Czy trafiają do kuwety oboje?
edit_f pisze:ja mam takie gupie pytanie.. zdesperowana ilością kłaków i kłaczków, myślę o pralce Beko z fukcją Pupil.. że niby sierść zbiera.. słyszał ktoś może, czy ta magia w tej pralce działa?
lutra pisze:Dziewczyny, czy Niunia i Maciuś są bardzo ze sobą związane? Czy trafiają do kuwety oboje?
wistra pisze:Tak, koty mam zaszczepione i nie wychodzące.
Pogadam z rodzicami jutro.
Dobranoc
Tweety pisze:od jutra ostre cięcia: na Olszy 4 koty do złapania i ciachnięcia, z muzeum 6 sztuk i kilka spod kościoła w Prokocimiu. To wszystko w tym tygodniu. A, i jeszcze ze Swoszowic, czwóreczka, do złapania i też zawiezienia na ciach. Kto pomoże? Bo w jednego człowieka to trochę trudno będzie a większość już w ciąży więc nie mogą czekać.
queen_ink pisze:Tweety pisze:od jutra ostre cięcia: na Olszy 4 koty do złapania i ciachnięcia, z muzeum 6 sztuk i kilka spod kościoła w Prokocimiu. To wszystko w tym tygodniu. A, i jeszcze ze Swoszowic, czwóreczka, do złapania i też zawiezienia na ciach. Kto pomoże? Bo w jednego człowieka to trochę trudno będzie a większość już w ciąży więc nie mogą czekać.
Tego koło mnie czy jakiegoś jeszcze innego?
Wczoraj na Nowosądeckiej nic nie złapaliśmy, a pan K. w tym tygodniu już nie może.
wistra pisze:Wiemy, gadałam z mamą. Nie ma szans, przynajmniej dopóki z nimi mieszkam.
A dół ciągle nie skończony, bo nie ma za co![]()
Więc przepraszam
ametyst55 pisze:http://www.organizacjepozytku.info/2/ Brak jednego głosuKto "dostąpi zaszczytu" przejścia na pierwszą stronę
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue, Szprocik i 80 gości