TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. puszka już wyadoptowana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 17:46 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Smutno Dorotko, ale trzeba było to zrobić dla niej. Trzymaj się, dzielna jesteś.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw mar 24, 2011 18:40 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Smutne to bardzo:(
W ubiegłym tygodniu w środe zniknąl piwniczny Rufus. Ratowałam go od 2 tygodni, codziennie kroplówki. Nie chciałam go trzymać w klatce, bo to charakterny staruszek był. Poszedł a mnie smutno.
Nie mam złudzeń już pewnie nie wróci:(
Takie życie. Ale ciężko sie pogodzić. Jak wchodze do piwnicy to najpierw patrze na legowisko pod kaloryferem z nadzieją, że znów tam będzie. Jak zwykle. Ale to już chyba niemożliwe:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt mar 25, 2011 9:38 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorciu. Ty jej zycia nie odebrałaś Ty pomogłaś jej odejść, skróciłas cierpienie.
Teraz ona spokojna, szczęśliwa, bryka gdzies za motylkiem...
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt mar 25, 2011 10:17 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Przytulam mocno Dorciu, sama przezyłam to dwa razy................wiem co czujesz.trzymaj sie dzielnie :1luvu:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pt mar 25, 2011 10:23 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

[*] dla Czarki
Trzymaj się, Dorciu. Czasem to ostatnia rzecz, jaką możemy dla nich zrobić. :(
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt mar 25, 2011 10:28 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorotko bardzo dobrze zrobiłaś skracając jej cierpienie.Do tej pory mam wyrzuty ,że nie uśpiłam swojej Kici.WET nas oszukał,wyciągał olbrzymie pieniądze na operację,a doskonale wiedział,że jest nie do uratowania.Miała raka śledziony.Żyła jeszcze trzy miesiące,na kroplówkach w strasznych cierpieniach.Wszystkim znajomym mówię,żeby nie leczyli tam zwierząt.O pieniądze im chodziło ,a nie o zwierzaka.Młody wet.mrugnął do nas(szef stał obok) Dopiero później domyśliliśmy się o co mu chodziło.
Trzymaj się Dorciu-teraz już nic ją nie boli-śpi spokojnie.
Przytulam
Ewa

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt mar 25, 2011 11:03 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dopiero doczytałam i bardzo mi smutno :(

Ale pamiętaj Dorciu, że zrobiłaś to, bo ją bardzo kochałaś i Twoje serce wiedziało, że to już ten moment nadszedł. Śpij spokojnie malutka (*)
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt mar 25, 2011 14:14 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

SMUTNO ,BRZYDKO ,BYLE JAK ..CISZA ,ALE JAK MOŻE BYĆ CISZA W TAKIM GWARZE :roll:
Czarka ciągle chodziła ,właściwie się snuła.
Coś się skończyło .
Czarka była ostatnim łącznikiem z moją mamą.

Patrze na te swoje szczęścia i aż się boje .
Jestem jakaś taka zawieszona.

To była silna ,mocna sunia ,przeżyła swoich ludzi ,moje sunie i żyła by dalej ,ale ja już nie mogłam ,po prostu tak dłużej nie mogłam...deszcz ,kałuże po uszy ,a ona szła w środek tej kałuży i stała nie wiedząc co dalej ,gdybym jej stanęła na drodze uciekała by w popłochu .
była tak strasznie biedna i bezbronna :cry:
idę spać .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt mar 25, 2011 15:27 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Witam Pani Dorotko. A ja tak prozaicznie. Jeżeli ma Pani wymiary to proszę o telefon lub PW.
Cały czas myślę o Pani i ślę pozytywne fluidy.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt mar 25, 2011 16:09 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dobrze zrobiłaś Dorciu... Dobrze dla Czarki.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pt mar 25, 2011 17:18 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

muza_51 strasznie przepraszam :oops: ja teraz zupełnie nie nadaje się do rozmowy :oops:
jutro Tolka Demolka idzie do adopcji ,przygnębia mnie to wszystko ,chyba jestem za stara na takie emocjonalne szarpanie...a może już wszystko mam zbyt nadwątlone tymi odejściami najbliższych..
minie ,wszystko mija.
Lecę do pracy ,w takich chwilach praca jest zbawieniem.

Muszę spotkać się z wetką ,rozliczyć ,moja wetka to taki na prawdę ciepły uczuciowy człowiek ,dzięki niej to wszystko wyglądało inaczej.
Czarkę widze cały czas,krąży po mieszkaniu ....była tyle lat .

W następny weekend przywiozę dwa maluszki ,jedno bez ucha drugie nie chodziło ale już chodzi ,szczeniaki są bardzo maleńkie ,tycie po tyciej suni podrzutku ,może ktos by chciał na dt lub na ds.
sunia (mama) podobno waży ze dwa kg.
nie mogę ich nie wziąść ,obiecałam.
dziękuje że jesteście ze mną.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt mar 25, 2011 18:47 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorciu, pokaz ich zdjecia, albo daj mi na pw. Pokaże znajomym. Oni nadal szukaja malego siaka. Juz nie sa az tak zadecydowani na mopsa ale zeby piesek był maly.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt mar 25, 2011 18:48 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorciu, dopiero doczytalam, tak mi przykro :(
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob mar 26, 2011 10:12 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Witam Dorciu w piękny wiosenny,sobotni poranek :mrgreen: :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob mar 26, 2011 11:50 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

oddałam Tolcie do adopcji .
Serce ściska okropnie.
Będzie jej dobrze.

w ogródku pierzynka śniegu ,jeszcze parę dni i będę chciała kupić jakiś krzaczek różyczek i posadzić .
W domu życie wre ,dziewczynki mają siebie ,mały miały kontakt z Czarką ,bo ona raczej nieobecna była ,nie odczuwają braku seniorki.
Ja tak.

Wiem że już się wyciszam ,nie widzę tego biednego ,smutnego spojrzenia...już jest dobrze.

Gadzina poleciał na wykłady.
Psy okropnie mi się drapią i gryzą ,muszę kupić szampon Nizoral i kąpać je ,chyba to ten łupież bo co innego ? czyste są ,pcheł brak..

chyba dzisiejszy dzień będzie pod znakiem snu..
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]