Carlito szuka nerkowego puebla. Proszę ZAMKNĄĆ wątek...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 19, 2011 0:16 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

tak,tylko jeśli połączysz fakty to wcale nie muszą one świadczyć o pnn a o onn.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 19, 2011 0:20 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

smarti pisze:tak,tylko jeśli połączysz fakty to wcale nie muszą one świadczyć o pnn a o onn.

Acha rozumiem, czyli pnn diagnozujemy, onn olewamy i nawet nie diagnozujemy.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Sob lut 19, 2011 0:21 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Satyr77 pisze:
smarti pisze:tak,tylko jeśli połączysz fakty to wcale nie muszą one świadczyć o pnn a o onn.

Acha rozumiem, czyli pnn diagnozujemy, onn olewamy i nawet nie diagnozujemy.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
wkoło macieju...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lut 19, 2011 0:21 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

casica pisze:
Tinka07 pisze:Casico, zgadłaś, bo CC Twoją kotkę załatwiła, ale Ty nawet w swoim oślepieniu tego nie zauważyłaś. Boję o każdego kota z problemami nerkowymi, które w swoje ręce dostanie CC i mam do tego zasadne podstawy. A teraz mnie możecie zbanować.

Dobranocka
Tinka

I jak zawsze, bez stosownego napisu "edit" zmieniasz swoje posty. To nie jest fair..
Gdzie widzisz jakąś zmianę postu? Załóż okularki.
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.

Tinka07

Od: Pt lut 09, 2007 15:31

Post » Sob lut 19, 2011 0:22 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Ale z usg wiadomo, że to nie jest onn, tylko pnn.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob lut 19, 2011 0:22 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Tinka07 pisze:
casica pisze:
Tinka07 pisze:Casico, zgadłaś, bo CC Twoją kotkę załatwiła, ale Ty nawet w swoim oślepieniu tego nie zauważyłaś. Boję o każdego kota z problemami nerkowymi, które w swoje ręce dostanie CC i mam do tego zasadne podstawy. A teraz mnie możecie zbanować.

Dobranocka
Tinka

I jak zawsze, bez stosownego napisu "edit" zmieniasz swoje posty. To nie jest fair..

Teraz już nei widać, zmieniłaś zaraz po wydeytowaniu pierwszej wersji. Twój stary numer :)

casica

Post » Sob lut 19, 2011 0:24 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

wiesz Satyr,mam już dość Twojego przeinaczania faktów i zakładania moich złych intencji..

piszesz od dziś nie zadając sobie nawet trudu aby przeczytać wątek..
czy ja Cię tu w ogóle zapraszałam??
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 19, 2011 0:25 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Sis pisze:Jest mowa o wetach schronowych i Carlito. Namierzyć, o kogo chodzi, nie jest trudno.
Podobnie jak zebrać screeny wpisów z podanym nickiem. Nie tylko w tym wątku.
Ostrożnie, dziecko.
Sis, mam wielką nadzieję, że to "ostrożnie dziecko", nie było skierowane do mnie.
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.

Tinka07

Post » Sob lut 19, 2011 0:25 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

pomyłka

Tinka07

Post » Sob lut 19, 2011 0:27 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Tinka07 pisze:
Sis pisze:Jest mowa o wetach schronowych i Carlito. Namierzyć, o kogo chodzi, nie jest trudno.
Podobnie jak zebrać screeny wpisów z podanym nickiem. Nie tylko w tym wątku.
Ostrożnie, dziecko.
Sis, mam wielką nadzieję, że to "ostrożnie dziecko", nie było skierowane do mnie.

A gdyby było? to co wtedy?
Sąd :strach:

casica

Post » Sob lut 19, 2011 0:27 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

casica pisze:

Ale z usg wiadomo, że to nie jest onn, tylko pnn.

tak, tylko że usg było robione 3 dni temu, a nie w Łodzi.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lut 19, 2011 0:28 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

casica pisze:I jak zawsze, bez stosownego napisu "edit" zmieniasz swoje posty. To nie jest fair..
Teraz już nei widać, zmieniłaś zaraz po wydeytowaniu pierwszej wersji. Twój stary numer :)[/quote]

Głupiaś Nie chce mi się poprawiać cytatu.
Ostatnio edytowano Sob lut 19, 2011 0:30 przez Tinka07, łącznie edytowano 1 raz

Tinka07

Post » Sob lut 19, 2011 0:29 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

I w ten sposób smarti pobije rekord po raz kolejny - 100 stron wątku w niecały miesiąc :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: :piwa: :piwa: czyli szykuje się 12 części dt smarti w ciągu roku :D

Marzenia11

Post » Sob lut 19, 2011 0:29 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Jestem, czytam i zastanawiam się jak długo można się kręcić w koło.
Zakładam w takim razie.
Będę cytować każdego, kto według mnie powiedział coś istotnego, mam nadzieję, że nikt pominięty nie poczuje się urażony.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lut 19, 2011 0:31 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-bardzo ładnie reaguje na leczenie.

Casico, proszę odseparuj się ode mnie.

Tinka07

[poprzednia][następna]