Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:tak,tylko jeśli połączysz fakty to wcale nie muszą one świadczyć o pnn a o onn.
Satyr77 pisze:smarti pisze:tak,tylko jeśli połączysz fakty to wcale nie muszą one świadczyć o pnn a o onn.
Acha rozumiem, czyli pnn diagnozujemy, onn olewamy i nawet nie diagnozujemy.
Gdzie widzisz jakąś zmianę postu? Załóż okularki.casica pisze:Tinka07 pisze:Casico, zgadłaś, bo CC Twoją kotkę załatwiła, ale Ty nawet w swoim oślepieniu tego nie zauważyłaś. Boję o każdego kota z problemami nerkowymi, które w swoje ręce dostanie CC i mam do tego zasadne podstawy. A teraz mnie możecie zbanować.
Dobranocka
Tinka
I jak zawsze, bez stosownego napisu "edit" zmieniasz swoje posty. To nie jest fair..
smarti pisze:tak,tylko jeśli połączysz fakty to wcale nie muszą one świadczyć o pnn a o onn.
Tinka07 pisze:Gdzie widzisz jakąś zmianę postu? Załóż okularki.casica pisze:Tinka07 pisze:Casico, zgadłaś, bo CC Twoją kotkę załatwiła, ale Ty nawet w swoim oślepieniu tego nie zauważyłaś. Boję o każdego kota z problemami nerkowymi, które w swoje ręce dostanie CC i mam do tego zasadne podstawy. A teraz mnie możecie zbanować.
Dobranocka
Tinka
I jak zawsze, bez stosownego napisu "edit" zmieniasz swoje posty. To nie jest fair..
Sis, mam wielką nadzieję, że to "ostrożnie dziecko", nie było skierowane do mnie.Sis pisze:Jest mowa o wetach schronowych i Carlito. Namierzyć, o kogo chodzi, nie jest trudno.
Podobnie jak zebrać screeny wpisów z podanym nickiem. Nie tylko w tym wątku.
Ostrożnie, dziecko.
Tinka07 pisze:Sis, mam wielką nadzieję, że to "ostrożnie dziecko", nie było skierowane do mnie.Sis pisze:Jest mowa o wetach schronowych i Carlito. Namierzyć, o kogo chodzi, nie jest trudno.
Podobnie jak zebrać screeny wpisów z podanym nickiem. Nie tylko w tym wątku.
Ostrożnie, dziecko.
casica pisze:smarti pisze:tak,tylko jeśli połączysz fakty to wcale nie muszą one świadczyć o pnn a o onn.
Ale z usg wiadomo, że to nie jest onn, tylko pnn.
Gdzie widzisz jakąś zmianę postu? Załóż okularki.casica pisze:I jak zawsze, bez stosownego napisu "edit" zmieniasz swoje posty. To nie jest fair..
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, Google [Bot], Marmotka, szczurbobik i 104 gości