K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 15:14 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

dziewczyny powalczyły na ciuchowisku i ponad 200 zł przytargały :1luvu:
szkoda tylko, że faktury zaczynają się od 500 z groszami ;( dlatego każdy grosz na wagę złota. Na karmę z KV po cichu chyba możemy zacząć liczyć ale nie zapłacimy nią w lecznicach, za czynsz czy za paliwo... o przywróceniu etatu tymbardziej możemy na razie zapomnieć więc wszystko w rękach wolontariuszy ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lut 26, 2011 15:33 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

super, brawo baby! :ok:
resztki rzeczy są na kociarni, tak?
bo muszę uruchomić z powrotem bazarki z tego, co nie zeszło wczoraj/dzisiaj

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob lut 26, 2011 15:40 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:dziewczyny powalczyły na ciuchowisku i ponad 200 zł przytargały :1luvu:
szkoda tylko, że faktury zaczynają się od 500 z groszami ;( dlatego każdy grosz na wagę złota. Na karmę z KV po cichu chyba możemy zacząć liczyć ale nie zapłacimy nią w lecznicach, za czynsz czy za paliwo... o przywróceniu etatu tymbardziej możemy na razie zapomnieć więc wszystko w rękach wolontariuszy ...

W tym kontekście przypominam, że:

Grafik dyżurów w kociarni na marzec 2011:

poniedziałki wieczór - Leone
wtorki wieczór - miszelina
środy wieczór – Kocuria
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu

soboty rano - Milu
soboty wieczór – miszelina
niedziele rano – Kinga Warmijska/ Queen_ink
niedziele wieczór - Kocuria

przedpołudnia od 7 do 18 marca:

poniedziałki – Vanja (07.03. i 14.03.)
wtorki – Monika (08.03. i 15.03.)
środy – Vanja (09.03. i 16.03.)
czwartki
piątki – Kocuria (11.03. i 18.03.)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob lut 26, 2011 15:48 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Kocuria pisze:super, brawo baby! :ok:
resztki rzeczy są na kociarni, tak?
bo muszę uruchomić z powrotem bazarki z tego, co nie zeszło wczoraj/dzisiaj

większość tak, także pogrzeb tam w tych tłumokach i pudłach i może coś się uda z tego jeszcze zamienić choćby na brzęczącą kasę (szeleszczącą też nie pogardzimy :) )

Tweety

Post » Sob lut 26, 2011 16:38 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

bazarki ametystowe:
- CD: 35 + 7 = 42zł (czekam na dalsze 7zł)
- kasety: 9 + 9 = 18zł (czekam na dalsze 18zł)
- książki: 15 + 10 + 10 = 35zł (+20zł od roberta za książkę z tegoż bazarku w puszce ciuchowiskowej)

bazarek od katikot:
yves rocher - poszło za 60zł - kazałaś zachować jako zwrot kosztów leczenia zakażenia brzuszka truskawki

nie wiem, co z 'moich' (danych mi na przechowanie) rzeczy bazarkowych poszło - sprawdzę jutro i zrestartuję bazarki.

przelewam ci 42 + 18 + 35 = 95zł, zadeklarowane jest dalsze 25zł.

jak obfocę, to wystawię rękodzieła - głównie kolczyki, + jedna śliczna filcowa broszka.

Kocuria

Post » Sob lut 26, 2011 17:03 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

ma ktoś teksty do ogłoszeń Isminy, Stalki i Rysika? chciałam dodać na strony pod moją opieką, fotki mam ale nic poza tym

Tweety

Post » Sob lut 26, 2011 17:11 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=124713

Jutro będzie ogromny kolczykowy bazar [mąż ma zrobić zdjęcia, bo robi lepsze niż ja]

Z zastępstwem na Kocimskiej niestety rano odpadam, bo w zależności od tygodnia zaczynam pracę 7.15-7.45-8.00, ale jeśli nikogo nie będzie innego, to jeden czwartek dam radę wziąć. Może ktoś mógłby zamienić jakiś wieczór na ranek czwartkowy, a ja wzięłabym ten wieczór?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob lut 26, 2011 17:16 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:ma ktoś teksty do ogłoszeń Isminy, Stalki i Rysika? chciałam dodać na strony pod moją opieką, fotki mam ale nic poza tym

Ismina ma w książeczce przekreślone imię Niunia i obok wpisane Ismina. Wczoraj Pani Iza powiedziała, że ona bardzo ładnie reaguje na imię Niunia (zawołana z drugiego pokoju przybiega), natomiast w ogóle nie reaguje na imię Ismina. Może zatem reklamować ją jako Niunię? :roll:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob lut 26, 2011 17:48 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

PROSZĘ PAMIĘTAĆ O ZAMYKANIU CATROOMU NA KLUCZ!!!

dzisiaj ktoś zapomniał i Miszelina polowała na Katię i Rysika, na szczęście Katia stojąc pod drzwiami wejściowymi nie śmignęła na pole

Tweety

Post » Sob lut 26, 2011 17:53 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:PROSZĘ PAMIĘTAĆ O ZAMYKANIU CATROOMU NA KLUCZ!!!

dzisiaj ktoś zapomniał i Miszelina polowała na Katię i Rysika, na szczęście Katia stojąc pod drzwiami wejściowymi nie śmignęła na pole

To pewnie ja, przepraszam! Zwykle zamykam normalnie na klucz, musiało mi się coś pomylić :oops:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob lut 26, 2011 17:54 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

milu pisze:Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=124713

Jutro będzie ogromny kolczykowy bazar [mąż ma zrobić zdjęcia, bo robi lepsze niż ja]

Z zastępstwem na Kocimskiej niestety rano odpadam, bo w zależności od tygodnia zaczynam pracę 7.15-7.45-8.00, ale jeśli nikogo nie będzie innego, to jeden czwartek dam radę wziąć. Może ktoś mógłby zamienić jakiś wieczór na ranek czwartkowy, a ja wzięłabym ten wieczór?

milu, a nie chcesz środowego wieczora?
bo ja ten czwartek mogę wziąć, niech będzie że wstanę rano (i ostrzegam że będę rzucać metaforycznym mięsem w koty, koty na szczęście to lubią), ale jakby ktoś wziął tą środę na dwa tygodnie... 3x na kociarni w ciągu 48h to trochę sporo.

Kocuria

Post » Sob lut 26, 2011 18:04 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

milu pisze:

To pewnie ja, przepraszam! Zwykle zamykam normalnie na klucz, musiało mi się coś pomylić :oops:

Syntia boi się Katki i ona skacze i otwiera.

Lutro, kiedy Katka się przeprowadza?

Tweety

Post » Sob lut 26, 2011 18:14 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Chorowanie ma swoje plusy...
Ścina mnie z nóg i śpię...

Z dyżurami nie pomogę nie mogę moim siersciuchom zapodać kontaktu z potencjalnymi wirusami .
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob lut 26, 2011 19:30 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:
milu pisze:

Syntia boi się Katki i ona skacze i otwiera.

Lutro, kiedy Katka się przeprowadza?

Potwierdzam, Syntia otwiera drzwi, nawet jak człowiek jest w środku. 8O Dlatego sugeruję zamykanie się od wewnątrz na czas dłuższych robót, typu sprzątanie kuwet czy mycie podłogi. Udało mi się ją pogłaskać po łebku, ale natychmiast podbiegła Katia i biała zaczęła burczeć i uciekać.
A Katka i Rysik nieźle mi stracha napędziły. Dobrze, że kiedy otwarłam drzwi wejściowe, to Katia się cofnęła, a nie dała nura na pole. Rysika wydłubywałam spomiędzy toreb i siat w pierwszym pomieszczeniu. Dlaczego Syntia nie wyszła z cat-roomu, jest dla mnie zagadką 8O

Przyjechał nowy lokator, Dyzio czarny, wielki, łagodny i z lekko uszkodzonym oczkiem. Oluś jest nim baaardzo zainteresowany, Katia go osyczała, Syntia i Moneta były nastawione obojętnie. Rysik chciał się bawić. Dyzio jest luzem w cat-roomie, nie chciał jeść intestinala, którego całą torbę jego pani zostawiła. Ale chodził, rozglądał się dość swobodnie. Dzisiaj został odrobaczony. Jeśli więc będzie luźna kupka, to pewnie jego. Pieniądze od pani Dyzia są w puszce. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom.

Dzisiaj zastałam dużego pawia z karmy w cat-roomie. Obstawiam Syntię, bo wcześniej nic takiego nie miało miejsca.

Kwarantannowe ok, miski raczej puste, za to urobek w kuwetach jest :ok:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob lut 26, 2011 19:40 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Jest szansa, że Katia przeprowadzi się już jutro :) ciekawe kto zostanie samozwańczym hersztem catroomu? :wink:

Tweety

[poprzednia][następna]