KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 11, 2011 18:10 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Alienor pisze:Moge wziąć, a mogę nie brać - mnie to rybka. Myślałam o Julce, ale moge jej nie brać. Jakby co dajcie znać czy mam brać - jak nie, to całek jest wolny od wożenia Julki, mnie i klatki :wink:

Alienor ja Cie przepraszam :cry: ale mnie jest chyba wygodniej bo mieszkam prawie na przeciwko biblioteki, i akurat wybralam te koty bezstresowe.
Ale jak chcesz przywiesc Julke to przywiez :)
Ostatnio edytowano Pt lut 11, 2011 18:55 przez jadziaII, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt lut 11, 2011 19:08 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 14.02.-20.02.2011
14.02. pon. rano brak wie. MaraS
15.02. wt. rano brak wie. Beatka
16.02. śr. rano brak wie. MaraS
17.02. czw. rano Bogusia i Asia wie. Beatka
18.02. piat. rano brak wie. brak
19.02. sob. Martyna wie. brak
20.02. niedz. rano Dorotka wie. brak

w tym tygodniu mogę tylko 17 rano
jeżeli pasuje Basi i Asi proszę możecie się zamienić :1luvu: bo rano to nie chodliwy dyżur

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt lut 11, 2011 21:49 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

No to czekam na odpowiedź Asi i Bogusi :D ja w nastepnym tygodniu może dam radę wziąść choć jeden dyzur, ale dopiero w sobotę lub niedzielę, niestety na cały następny tydzień wyjeżdżam znów na delegację do Bielska-Białej, więc i na Dniu Kota też mnie nie będzie :( niestety pracować trzeba.
DZIŚ DOTARŁA DO MNIE DO DOMU KLATKA ŁAPKA
Postaram się ją jutro podrzucić na kociarnię.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lut 11, 2011 23:01 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Alienor pisze:Jakby ktoś miał rulonik tekturowy z ręczników do wyrzucenia to proszę nie wyrzucać tylko podać np. na dniu kota. Zrobiłam sobie z tego świetny wieszaczek na lańcuszki i bransoletki, zrobię też Ali i mogłabym zrobić takoż na bazarek... A nuż pójdzie, choć moje bazarki jakoś nie cieszą się szczególnym powodzeniem :?

Ja mam parę ruloników, muszę zanurkować w workach do segregacji - przyniosę na dzień kota .
Dziwne - ja myślałam że te rurki to by się nadały tylko dla dzikich plemion w dżungli amazońskiej - tam Indianie chodzą w takich rurkach -hmm , sami wiecie na czym...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt lut 11, 2011 23:56 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

:evil: :evil: :evil:
kolejny telefon wieczorem mnie powalił :twisted:
dzwoni pani - chciałam wykastrować kocura, pani ejst weterynarzem?
ja- nie, nie jestem ale moge pani polecić od marca kastracje za 60 zl
pani - jak to nie ? przecież kastrujecie?
ja- nie, kastrujemy tylko bezdomne.
pani - ale mnie nie stać, jestem bezrobotna.
ja- przykro mi ale trzeba zapłacić
pani- to ja go oddam do schroniska, jak pani taka jest
ja-w schronisku moze umrzeć
pani - trudno, nie bedzie mi brudził

chyba nie bedziemy pisać w matriałach reklamowych, ze kastrujemy i sterylizujemy bezdomne koty, ludzie rozumieją to doslownie, ze mamy to zrobic za darmo kotom, które mają wlascicieli ????

niech piszą do prezydenta Górskiego moze zobaczy ze jest problem

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lut 12, 2011 1:57 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

No Ewa niestety :( tak to jest :( a z nastaniem cieplejszych dni będzie coraz gorzej :?
Klatka łapka działa super :D właśnie próbowałam na swoich kotach niezłe zdziwko miały :mrgreen: zasada działania jest bardzo prosta - ma dwie opcje jedna do łapania ogólnie, a jedna do wybranych kotów czyli jak wejdzie ten co go nie chcemy złapać to się nie zamknie a jak wejdzie ten co chcemy złapać to się zamknie :D
Bradzo wszystkich proszę o informacje jak trzeba komuś coś zapłacić zrobić przelew albo w kwestiach finansowych - na dzień dzisiejszy po tygodniowym niebycie jakoś już się zorientowałam, ale moze coś mi umknęło :!: w przyszłym tygodniu z mojej strony nie będzie lepiej :(
może mi się uda tu wkleić instrukcję obsługi. I może taka propozycja na poczatek można by klatkę wypzyczyć karmicielce z ul. Stawowej tam jest około 9-10 kotów do sterylizacji i kastracji niektóre kotki podobnież w ciąży - Pani ma miejsce do przetrzymywania i jest dość samodzielna :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lut 12, 2011 8:37 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

mam dobrą wiadomość, dzięki uprzejmości For Animals mozemy zbierać 1% na Kocią Chatkę podam dzisiaj Wam numer konta i musimy zrobić szeroko zakrojoną akcję wśród krewnych i znajomych. Molestujcie kogo się da :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lut 12, 2011 9:19 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Filomen pisze:mam dobrą wiadomość, dzięki uprzejmości For Animals mozemy zbierać 1% na Kocią Chatkę podam dzisiaj Wam numer konta i musimy zrobić szeroko zakrojoną akcję wśród krewnych i znajomych. Molestujcie kogo się da :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

superaśnie :)
czekam na namary ... w tym roku ponoć sam nr krs wystarczy :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob lut 12, 2011 9:56 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

Filomen pisze::evil: :evil: :evil:
chyba nie bedziemy pisać w matriałach reklamowych, ze kastrujemy i sterylizujemy bezdomne koty, ludzie rozumieją to doslownie, ze mamy to zrobic za darmo kotom, które mają wlasciciel

Ciemnogód :twisted:
Ostatnio edytowano Sob lut 12, 2011 10:38 przez jadziaII, łącznie edytowano 1 raz

jadziaII

Post » Sob lut 12, 2011 9:58 Re: KOCIA CHATKA - 13-nastka rozpoczęta zapraszamy serdecznie

jadziaII pisze:
Filomen pisze::evil: :evil: :evil:

chyba nie bedziemy pisać w matriałach reklamowych, ze kastrujemy i sterylizujemy bezdomne koty, ludzie rozumieją to doslownie, ze mamy to zrobic za darmo kotom, które mają wlascicieli ????
Ciemnogó :evil: :twisted: d

Ciemnogród :twisted:

jadziaII

Post » Sob lut 12, 2011 9:59 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Filomen pisze:mam dobrą wiadomość, dzięki uprzejmości For Animals mozemy zbierać 1% na Kocią Chatkę podam dzisiaj Wam numer konta i musimy zrobić szeroko zakrojoną akcję wśród krewnych i znajomych. Molestujcie kogo się da :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ewa to podawaj szybko bo ludzie mnie pytaja juz sie rozliczaja

jadziaII

Post » Sob lut 12, 2011 10:45 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Z kocich spraw:
Albercik juz bez jajeczek od wczoraj :(
Rozrabia jeszce gorzej niz wczesniej nic mu to nie pomoglo :lol:
Z Belmondem we wtorek jedziemy do Almawetu na skrobanie.
Ale nie wiem czy bedzie co skrobac, bo te placki lyse co mial to juz wszystkie ladnie porosly siorstka bez zadnych mazidel, natomiast pojawil si nowy ale taki mokry jak ma Puchatka.
Zasiegnelam informacji od kociary i moze to byc od wszol ktore Belmondo mial niestety.
Czy moze ktos mial kota z wszolami i jak to wytepic, bo to podobno nie takie proste jak np. pchly.
Doradzcie

jadziaII

Post » Sob lut 12, 2011 13:40 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

To jak to w końcu jest z tym 1%??? Na jakiej zasadzie dzięki uprzejmości For Animals :?:

Tereniu ja mam rachunek za żwirek :oops: Poza tym czy wzięłaś/dałaś Iwecie zakładki?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob lut 12, 2011 14:04 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Mara S pisze:To jak to w końcu jest z tym 1%??? Na jakiej zasadzie dzięki uprzejmości For Animals :?:

Tereniu ja mam rachunek za żwirek :oops: Poza tym czy wzięłaś/dałaś Iwecie zakładki?

Niestety,Teresa nie była w Kociej Chatce przed wyjazdem i nie zabrała dla mnie , wiec jak mozesz wziąc to proszę :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lut 12, 2011 14:13 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Mogę wziąć dyżur w niedzielę 13-ego wieczór i w piątek 18ego rano. Jeśli niedziela wieczór mam być proszę o sms.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]