DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 21:26 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

JolaJ pisze:cytat Betta
smarti, ja sobie tylko próbuje wyobrazic ile masz na głowie i pewnie brakuje mi nieco prawdy w tych wyobrażeniach ale dla mnie , dla Iburg naprawde wazne to na czym stoimy bo wyciagneęłysmy ostatnio 2 koty ze schronu a kolejene znowu tam trafiły...
i jeszcze raz przypomne że na dt oprócz twoich podopiecznych rybnickich są 3 schorniskowe , plus 2 spod bloku ... i naprawde kiedy wyskakuje coś z dnia na dzień to nie wiem na co moge sobie pozwolić.... dlatego wazne są bieżace rozliczenia

z moich bazarków przyjdzie przelew w poniedziałek mysle, a Iburg nie wiem jak tam sie bawi z tymi ksiazkami - czy ludziska jej na konto przelewaja..choc mysle ze podała twoje konto wiec tez cos powinno juz wpłynac ale zaraz do tego dojdziemy

dziewczyny...
atakujecie biedną Smarti, a ja od kilku dni proszę na bazarkowym wątku o nr konta gdzie mogłabym przesłać kasę za książkę...
może umówmy się tak, że ja przeleję pieniądze Smarti, będzie szybciej i będzie można zapłacić w lecznicy, bo nie dość że dziewczyna dokłada do interesu to jeszcze ma nieprzyjemności

żebym nie wywołała lawiny, to tak, zdaję sobie sprawę że wszystkie robicie dużo dobrego, ale Iwonkę poznałam osobiście i -tak jak życie nauczyło stosować mnie zasadę ograniczonego zaufania- jej wierzę, jak i wierzę, a raczej mam nadzieję, że ludzkie gadanie nie przeszkodzi jej w tym co robi i dt Smarti będzie istniał nadal :1luvu:

żąrtujesz ? :) posłałam pw z kontem i czekam jak głupia na wpłate :).... chyba ze nie wysłałam jakims cudem ale to czemu czekam <hmm>.. sprawdzic juz nie mam jak bo usuwałam czesc arcihiwum... posyłam jeszcze raz... <a nie zagladałam juz na watek to fakt>

kochana..... Iburg jutro przesle pieniazki bo ma z ksiazek wiec bedziemy na czysto.... wiec prosze cie bardzo przelej naleznosc za bazarek na moje konto...chocby z tego powodu ze potrzebne mi tez pieniazki na wysyłke .... juz wysyłam pw

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Czw lut 03, 2011 21:33 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

hallo Rybniczanki, jeśli mam przywieźć Perełkę do Wawy (czyt. do smarti, a ona już dostarczy ją do ds) to musimy się jakoś dogadać.. co jak gdzie kiedy .. :roll:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Czw lut 03, 2011 21:38 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Betta pisze:
JolaJ pisze:cytat Betta
smarti, ja sobie tylko próbuje wyobrazic ile masz na głowie i pewnie brakuje mi nieco prawdy w tych wyobrażeniach ale dla mnie , dla Iburg naprawde wazne to na czym stoimy bo wyciagneęłysmy ostatnio 2 koty ze schronu a kolejene znowu tam trafiły...
i jeszcze raz przypomne że na dt oprócz twoich podopiecznych rybnickich są 3 schorniskowe , plus 2 spod bloku ... i naprawde kiedy wyskakuje coś z dnia na dzień to nie wiem na co moge sobie pozwolić.... dlatego wazne są bieżace rozliczenia

z moich bazarków przyjdzie przelew w poniedziałek mysle, a Iburg nie wiem jak tam sie bawi z tymi ksiazkami - czy ludziska jej na konto przelewaja..choc mysle ze podała twoje konto wiec tez cos powinno juz wpłynac ale zaraz do tego dojdziemy

dziewczyny...
atakujecie biedną Smarti, a ja od kilku dni proszę na bazarkowym wątku o nr konta gdzie mogłabym przesłać kasę za książkę...
może umówmy się tak, że ja przeleję pieniądze Smarti, będzie szybciej i będzie można zapłacić w lecznicy, bo nie dość że dziewczyna dokłada do interesu to jeszcze ma nieprzyjemności

żebym nie wywołała lawiny, to tak, zdaję sobie sprawę że wszystkie robicie dużo dobrego, ale Iwonkę poznałam osobiście i -tak jak życie nauczyło stosować mnie zasadę ograniczonego zaufania- jej wierzę, jak i wierzę, a raczej mam nadzieję, że ludzkie gadanie nie przeszkodzi jej w tym co robi i dt Smarti będzie istniał nadal :1luvu:

żąrtujesz ? :) posłałam pw z kontem i czekam jak głupia na wpłate :).... chyba ze nie wysłałam jakims cudem ale to czemu czekam <hmm>.. sprawdzic juz nie mam jak bo usuwałam czesc arcihiwum... posyłam jeszcze raz... <a nie zagladałam juz na watek to fakt>

kochana..... Iburg jutro przesle pieniazki bo ma z ksiazek wiec bedziemy na czysto.... wiec prosze cie bardzo przelej naleznosc za bazarek na moje konto...chocby z tego powodu ze potrzebne mi tez pieniazki na wysyłke .... juz wysyłam pw

o przepraszam...znalazłąm te wiadomosc ...wysłałam ci nr konta 27 stycznia : )

Betta

Post » Czw lut 03, 2011 21:43 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Sunshine307 pisze:hallo Rybniczanki, jeśli mam przywieźć Perełkę do Wawy (czyt. do smarti, a ona już dostarczy ją do ds) to musimy się jakoś dogadać.. co jak gdzie kiedy .. :roll:

o a ja teraz w końcu czaje że Ty sama jedziesz po buraski : ) sprawa adopcyjna Perełki zajmuje sie (tak mi sie wydawałao) zerduszko .... ale żadnych konkretów nie czytałam... od Pani Gabrysi - opiekunki perełki - wiem tyle że planowany transport na sobote (nie wiedziałam kto i skąd) no i że p. gabrysia nie wypuści kota póki sama nie porozmawia z p. Olą - chetna na adopcje.... i tu mogłabym zapytac czemu tak sie nie stało jeszcze ale nie zapytam bo nie ptrzymam odpowiedzi ... wiem tylko że p. gabrysia choć chciaa nie dostała telefonu p.Oli ...zerduszko miałą maila napisac do p.oli aby ta skontaktowała sie z p.Gabrysia.. oby zdazyła do jutra.... dziz...

sunshine, a Ty podjechałabys do rybnika po kiciulkke ? :mrgreen:

Betta

Post » Czw lut 03, 2011 21:49 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Betta pisze:o a ja teraz w końcu czaje że Ty sama jedziesz po buraski : ) sprawa adopcyjna Perełki zajmuje sie (tak mi sie wydawałao) zerduszko .... ale żadnych konkretów nie czytałam... od Pani Gabrysi - opiekunki perełki - wiem tyle że planowany transport na sobote (nie wiedziałam kto i skąd) no i że p. gabrysia nie wypuści kota póki sama nie porozmawia z p. Olą - chetna na adopcje.... i tu mogłabym zapytac czemu tak sie nie stało jeszcze ale nie zapytam bo nie ptrzymam odpowiedzi ... wiem tylko że p. gabrysia choć chciaa nie dostała telefonu p.Oli ...zerduszko miałą maila napisac do p.oli aby ta skontaktowała sie z p.Gabrysia.. oby zdazyła do jutra.... dziz...

sunshine, a Ty podjechałabys do rybnika po kiciulkke ? :mrgreen:

no wkońcu Ty jedna mnie zrozumiałaś :P
hmm oczywiście mogę Perełkę zawieźć do Wawy ale ktoś musi mi ją do Gliwic najpierw przywieźć, ponieważ gdybym jechała ja sama to niebyłoby problemu ale to jedzie mój i on prosto ze stolicy śląska chyba będzie jechał, tylko wstąpi po mnie do Gliwic.. także ktoś mi by musiał Perełkę dostarczyć przed wyjazdem..

Sunshine307

Post » Czw lut 03, 2011 21:56 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Sunshine307 pisze:hmm oczywiście mogę Perełkę zawieźć do Wawy ale ktoś musi mi ją do Gliwic najpierw przywieźć, ponieważ gdybym jechała ja sama to niebyłoby problemu ale to jedzie mój i on prosto ze stolicy śląska chyba będzie jechał, tylko wstąpi po mnie do Gliwic.. także ktoś mi by musiał Perełkę dostarczyć przed wyjazdem..

Odpisałam na pw :)

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw lut 03, 2011 22:09 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Betta...
bardzo proszę nie rób ze mnie idiotki i oszustki. Dopytywałam na forum o nr konta i bodajże 27 stycznia, bo już nie chce mi się tam wchodzić, pisałaś że bazarek trwa, więc się nie upominałam.
Skoro "czekałaś na wpłatę jak głupia" to trzeba było napisać chociażby na pw, tak jak dziś... a nie mnie teraz oczerniać.
Wzięłam udział w bazarku z własnej woli i nie życzę sobie wiecej takich insynuacji pod moim adresem.
Nie dziwię się już Iwonie że ma dość.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw lut 03, 2011 22:13 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Mój syn mógłby jutro po południu zawieźć Perełkę do Gliwic.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw lut 03, 2011 22:23 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

JolaJ pisze:Betta...
bardzo proszę nie rób ze mnie idiotki i oszustki. Dopytywałam na forum o nr konta i bodajże 27 stycznia, bo już nie chce mi się tam wchodzić, pisałaś że bazarek trwa, więc się nie upominałam.
Skoro "czekałaś na wpłatę jak głupia" to trzeba było napisać chociażby na pw, tak jak dziś... a nie mnie teraz oczerniać.
Wzięłam udział w bazarku z własnej woli i nie życzę sobie wiecej takich insynuacji pod moim adresem.
Nie dziwię się już Iwonie że ma dość.

nie wytrzymam.... nie miałąm nic złego na mysli..... gdybym uważał że czekam za długo ..... to bym napisała PW !! rzadko mi sie zdarza brak odzewu po wysłaniu pw z nr konta bo zazwyczaj od razu mi odpisuja ale tu na miau 2 osoby miały troche zwłoki ale nie upominam sie bo jestem w stanie zrozumiec ze ktoś moze miec jakies sprawy na głowie inne.... co innego gdybym ja miaa czas śledzić czy ty bywasz na forum to może by mnie to zastanawiało , ale wyobraź sonie że tego nie robiłam ... że napisałam taki zwrot...przepraszam źle dobrałam słowa.... dla mnie mój post był zupełnie swobodny bez zarzutów jakis wiec cholera nie wiem o co chodzi...

poza tym skoro nie otzrymywałas konta proszac o nie tyle razy tez mogłas napisac do PW.... i co bedziemy dyskutowac kto czego i czemu nie zrobił?

dostałas moja kolejna wiadomość z nr konta wysłana dzis o godz 21:46 czy ciagle moje wiadomości nie dochodza ?

a na bazarku.... napisałam ups - bo wtedy rzeczywiscie zapomniałam Ci wysłać i od razu zrobiłam to po napisaniu tego postu... a hasło "bazarek trwa nadal" nie było skierownae do Ciebie tylko dla reszty

prosze Cie sprawdz dokładnie swoje pw ...mam nadzieje ze znajdziesz te wiadomosc z 27 ego i jesli ją masz to nastepnym razem zanim napiszesz że robie z kogos oszusta to prosze ugryź sie w język , a jesli jej nie masz to jesli mod ma możliwosc niech wejdzie na mój profil i sprawdzi moje pw...juz mnie to wali .....

Betta

Post » Czw lut 03, 2011 22:33 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Iburg pisze:Mój syn mógłby jutro po południu zawieźć Perełkę do Gliwic.

Myślę że już nie trzeba :) zerduszko mi ją przywiezie w sobotę rano ;) jesteśmy w kontakcie w sprawie Perełki także wszystko pod kontrolą ;) ja zabiorę dla Was te 2 transportery od smarti i sobie je z Gliwic odbierzecie po moim powrocie.. dam Wam znać na pw myślę bądź na tel do zerduszko :roll:

zresztą jutro nie mogłabym jej odebrać ponieważ niema mnie do późnego wieczora w domu także.. :roll:

Sunshine307

Post » Czw lut 03, 2011 22:45 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Sz.Kocie- to je nie wiem jak robimy z Mojito?
bo skoro ta jego pani (Monika) dała ogł. to może ja,z duuużym wstrętem do niej zadzwonię lub napiszę i poproszę p przekierowanie do mnie ewent.tel.,jak myślisz?
czy uważasz że już warto dac nowe,nasze ogloszenie?

a za tą "zbieraczkę' to się jeszcze policzymy! :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lut 03, 2011 22:47 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Ja daję ich dużo więcej. I według mnie lepszych, skoro domki się zgłaszają :twisted:

Damn, liczyłam, że jej nie zauważysz :ryk:

I podsyłam Cię Państwu chętnym na Tulę, ale wszyscy są do weryfikacji. I jak coś dawaj im inne koty :mrgreen:

I jeśli chcesz, żebym pozdejmowała ogłoszenia Toma i Jerrego, to prześlij mi plik notatnika "ogloszenie" z ich folderu. To wycofam w miarę możliwości :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 03, 2011 23:00 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Przelałam kwotę 200 zł. na konto Smarti za bazarek książkowy z końskiego forum
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw lut 03, 2011 23:03 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

No właśnie,dzięki tak myślałam że to od Ciebie ta pani do luny dzwoniła-no to mamy konkurs ofert :D

Wiem na pewno że Twoje ogł są lepsze-ba, są wspaniałe!!
nie chciałam Ci tylko pracy nadawać,bo ja delikatna i nie narzucajaca sie-jestem 8) -jak Twój egzamin a'propos ?

skoro tak to już zdjęcia ślemy :D
i ja opis ślę :kotek:

Iburg-to je teraz wezmę z tego brakujace dla weta 72 zł,zostawię 60 zł na morfo Fionki,a reszta będzie do dyspozycji Waszych kiciów-na żądanie odeślę.

a jakby było jakieś dalsze leczenie Devi lub Fionki to będziemy się martwić jak będzie-póki co mam nadzieję że to koniec :D :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]