JolaJ pisze:cytat Betta
smarti, ja sobie tylko próbuje wyobrazic ile masz na głowie i pewnie brakuje mi nieco prawdy w tych wyobrażeniach ale dla mnie , dla Iburg naprawde wazne to na czym stoimy bo wyciagneęłysmy ostatnio 2 koty ze schronu a kolejene znowu tam trafiły...
i jeszcze raz przypomne że na dt oprócz twoich podopiecznych rybnickich są 3 schorniskowe , plus 2 spod bloku ... i naprawde kiedy wyskakuje coś z dnia na dzień to nie wiem na co moge sobie pozwolić.... dlatego wazne są bieżace rozliczenia
z moich bazarków przyjdzie przelew w poniedziałek mysle, a Iburg nie wiem jak tam sie bawi z tymi ksiazkami - czy ludziska jej na konto przelewaja..choc mysle ze podała twoje konto wiec tez cos powinno juz wpłynac ale zaraz do tego dojdziemy
dziewczyny...
atakujecie biedną Smarti, a ja od kilku dni proszę na bazarkowym wątku o nr konta gdzie mogłabym przesłać kasę za książkę...
może umówmy się tak, że ja przeleję pieniądze Smarti, będzie szybciej i będzie można zapłacić w lecznicy, bo nie dość że dziewczyna dokłada do interesu to jeszcze ma nieprzyjemności
żebym nie wywołała lawiny, to tak, zdaję sobie sprawę że wszystkie robicie dużo dobrego, ale Iwonkę poznałam osobiście i -tak jak życie nauczyło stosować mnie zasadę ograniczonego zaufania- jej wierzę, jak i wierzę, a raczej mam nadzieję, że ludzkie gadanie nie przeszkodzi jej w tym co robi i dt Smarti będzie istniał nadal
żąrtujesz ?

kochana..... Iburg jutro przesle pieniazki bo ma z ksiazek wiec bedziemy na czysto.... wiec prosze cie bardzo przelej naleznosc za bazarek na moje konto...chocby z tego powodu ze potrzebne mi tez pieniazki na wysyłke .... juz wysyłam pw