POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 21:12 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

:?: :!:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt kwi 15, 2011 22:31 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

jak wyżej...

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Sob kwi 16, 2011 6:57 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Coś nowego u kotek?

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Sob kwi 16, 2011 8:00 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Też zaglądam...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie kwi 17, 2011 8:29 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

bazyla pisze:Są jakieś wiadomości, czy kotki są zdrowe?? I jak reagują na inne koty, psy? Odchodzą na dalszą odległość od domu czy raczej wprost przeciwnie - trzymają się domu?

Pytam, bo chcę znajomej opowiedzieć ich historię - z nadzieją, że może dałoby się pomóc choć jednej z nich.

A, jeszcze coś mi się przypomniało - do jakiego jedzenia są przyzwyczajone? Apetyt mają?

Będę czekała na odpowiedzi, wtedy zagadam tę znajomą.

CZY KTOS RACZYL CI ODPOWIEDZIEC?
DOPIERO JAK WYDARZY SIE TRAGEDIA WSZYSTKICH BEZ WYJATKU OGARNIA CZARNA ROZPACZ :roll:
OD KOGO WLASCIWIE ZALELZY TERAZ ZYCIE TYCH KOTKOW - OD NASTROJU ALKOHOLIKA... :(
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie kwi 17, 2011 15:30 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Cindy pisze:CZY KTOS RACZYL CI ODPOWIEDZIEC?
DOPIERO JAK WYDARZY SIE TRAGEDIA WSZYSTKICH BEZ WYJATKU OGARNIA CZARNA ROZPACZ :roll:
OD KOGO WLASCIWIE ZALELZY TERAZ ZYCIE TYCH KOTKOW - OD NASTROJU ALKOHOLIKA... :(
Czy ktoś czuwa nad losem kotek? Co się z nimi dzieje? Został założony wątek, tylko coraz bardziej się zastanawiam w jakim celu? Żadnych prób przejęcia kotek, przynajmniej żadnych wiadomości na ten temat... Czy one w ogóle jeszcze żyją?
Obrazek

hanelka

Post » Nie kwi 17, 2011 15:33 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

A założycielka na forum owszem, bywa :? Kilka dni temu MOBILIZOWAŁA Agneskę... Może niech zmobilizuje samą siebie?
Ty le miała do powiedzenia na temat robienia interwencji... Twierdziła, że mamy na cito odbierać kilkanaście kotów, bo przecież DT "się znajdą"... Może niech najpierw "się znajdą" dla tych biedaków?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Nie kwi 17, 2011 20:53 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

To może ja odpowiem. Koteczki żyja. Są w tym samym miejscu cały czas. Ich dotychczasowa karmicielka odwiedza je raz na kilka dni. Przynosi jedzenie a facet ma je tylko wyłożyc do miseczek, a i tak przychodzi mu to cięzko. Niemniej jednak żyją. Dawno tam nie byłam, więc nie mogę się wypowiedzieć, w jakiej kondycji umysłowej jest ich "pan".
W 2016 wysterylizowałyśmy 109 kotów (stan na 11.07) - 2015 - 222, 2014 - 130, 2013 - 126, 2012 - 85, 2011 - 107, 2010 - 108, w sumie 887 :)

Kalinuwka

Od: Pon lis 24, 2008 18:10

Post » Nie kwi 17, 2011 20:54 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Cindy pisze:
bazyla pisze:Są jakieś wiadomości, czy kotki są zdrowe?? I jak reagują na inne koty, psy? Odchodzą na dalszą odległość od domu czy raczej wprost przeciwnie - trzymają się domu?

Pytam, bo chcę znajomej opowiedzieć ich historię - z nadzieją, że może dałoby się pomóc choć jednej z nich.

A, jeszcze coś mi się przypomniało - do jakiego jedzenia są przyzwyczajone? Apetyt mają?

doczytałam :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon kwi 18, 2011 18:28 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Kalinuwka pisze:To może ja odpowiem. Koteczki żyja. Są w tym samym miejscu cały czas. Ich dotychczasowa karmicielka odwiedza je raz na kilka dni. Przynosi jedzenie a facet ma je tylko wyłożyc do miseczek, a i tak przychodzi mu to cięzko. Niemniej jednak żyją. Dawno tam nie byłam, więc nie mogę się wypowiedzieć, w jakiej kondycji umysłowej jest ich "pan".

A ja dodam, że zrobiłam im juz dawno w necie kilka ogłoszeń, ale jakoś nikt się o nie nie bije.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Sob kwi 23, 2011 16:25 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Podnoszę nieustannie
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro kwi 27, 2011 0:02 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

też zaglądam. podniosę.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Śro kwi 27, 2011 0:16 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Cindy pisze:

Pytania są dość konkretne i chyba nie trudne. Można też odpisać, że się nie wie nic na dany temat.
Jest szansa - bo są pytania i jakaś nić zaczepienia.
Kto ma się właściwie zająć losem tych kotek :?:
Przecież gdyby miały choć DT to z ogłoszeniami łatwiej, z socjalizacją, adopcją.
Czemu tu taka cisza? :roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro kwi 27, 2011 8:24 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

Założycielko, może jak ja się wpiszę, to coś odpowiesz? :evil: Inne moje posty odnajdujesz w oka mgnieniu...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro kwi 27, 2011 20:54 Re: POWIEDZIAŁ: "ŻRYJ, K..WO, ALBO CIĘ ZABIJĘ!"DT! W-WA/ okolice

No i cisza...
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]