Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 14:36 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

dobrze że kociaki już bezpieczne, teraz trzeba zbierać pieniążki no i szukać domów, mam nadzieję że kociaki przekonają się do człowieka....

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Nie lut 06, 2011 21:53 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Kurcze, trzeba zebrać pieniążki, nie można zostawić tego na głowie jednej osoby.
Ja w tym m-cu nic nie wysupłam, ale pomyślę nad jakimś bazarkiem.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lut 06, 2011 22:08 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Fundusze sa bardzo potrzebne,
jutro kociaki jadą na przegląd wet,
nie wiadomo co z łapką jednego :(

ja tez jakiś bazarek wykombinuję :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie lut 06, 2011 22:56 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Trzeba zrobić FB, na NK wrzucić, z GL też często pomagają, rozgłaszać gdzie się da.
magdajedral

Post » Pon lut 07, 2011 10:09 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Dziękuję dziewczyny za chęć pomocy, choć wiem, że wszędzie jest krucho.
Gdyby ktoś chciał pomóc, to wyślę konto na pw.
Mam jeszcze prośbę, czy ktoś będzie chętny na zrobienie bazarku?
Mam książkę -wiersze " Mruczę, więc jestem" autorstwa F. Klimka z dedykacją dla tych co pomagają kotom i psom.
Nie wiem, czy mogę którąś z Was prosić o dołączenie tej książki na bazarek? Oczywiście wysyłką po licytacji zajmę się sama.

Ciepła, opis łapanki :wink: kotów przed wyjazdem do Krakowa powalający!!

irenaka

Od: Wto lut 01, 2011 17:56

Post » Pon lut 07, 2011 11:24 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Irenaka, jesli nikt sie jeszcze nie zglosil, to prosze wyslij mi na a.kosiniak@gmail.com
Zdjecia ksiazki, jej opis, cene wywolawcza, koszt wysylki.No i to co chcesz zeby bylo napisane w 1 poscie bazarku :-)
Poza tym pusc mi nr konta, nie wiem czy sa dwa? jedno na zwrot kosztow transportu, a drugie na koty?
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pon lut 07, 2011 11:36 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Anna_33 pisze:Irenaka, jesli nikt sie jeszcze nie zglosil, to prosze wyslij mi na a.kosiniak@gmail.com
Zdjecia ksiazki, jej opis, cene wywolawcza, koszt wysylki.No i to co chcesz zeby bylo napisane w 1 poscie bazarku :-)
Poza tym pusc mi nr konta, nie wiem czy sa dwa? jedno na zwrot kosztow transportu, a drugie na koty?

Dziękuję Aniu :1luvu: , wieczorkiem cyknę zdjęcia + opis.
A konta będą dwa, jedno moje prywatne na zwrot kosztów paliwa+ konto Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą z dopiskiem : koty z BP.
Tyle zdążyłam uzgodnić dzisiaj z Biafrą, bo jest potwornie zajęta.

irenaka

Post » Pon lut 07, 2011 16:22 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

A ja tylko wtrącę, że psiak BiPek, kolega kotów ze stacji, ma w stolicy dobry dom stały! :ok: Udalo się! :piwa:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon lut 07, 2011 16:57 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Kinya pisze:A ja tylko wtrącę, że psiak BiPek, kolega kotów ze stacji, ma w stolicy dobry dom stały! :ok: Udalo się! :piwa:

Super :)
Jakbyś przypadkiem znalazła jeszcze jakiś taki super domek to dawaj znać, mamy przytulaśnego, dużego, biszkoptowego "prawie" labradora oraz 5-cio letniego owczarka niemieckiego.....

I kciuki aby tak samo pozytywnie rozstrzygnęła się sprawa zdrówka, oswajania i domków dla Bipkowych kociaków.
magdajedral

Post » Pon lut 07, 2011 17:50 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

wlasnie nic nie wiadomo co z tymi maluchami :?:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon lut 07, 2011 20:59 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Wiadomosci na razie niewiele, bo Iza dzis miala psia interwencje. Jakis gospodarz trafil do szpitala, Iza zajela sie psami z jego stodoly.
Stwierdzenie "zajela" jest dosc lakoniczne, ale jak sie pojawi watek na dogo, to wkleimy link tutaj.
Kotek z chora lapka zostal dzis zostawiony w lecznicy, gdzie bedzie mial wszystkie konieczne badania.
Wszystkie trzy fucza, warcza i nie sa nastawione pokojowo ;-) Ale przejdzie.
Lapka nie wyglada zle, kot nie ma goraczki, je normalnie. Na pewno go to nie boli, bo opiera sie na chorej lapce, jest jakby w nadgarstku wygieta.
Jutro, pewnie pod wieczor bedzie wiecej info.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pon lut 07, 2011 21:10 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

o syczeniu prychaniu i gryzieniu cos wiem :wink: :ok:
po lapance na BP musialam dostac zastrzyl na tezec,gdyz ten z chora lapka podrapal mnie i pogryzl przez rekawiczki do krwi :roll: ..
rano nie bylo nic lepiej :roll: ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lut 07, 2011 21:53 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Anna_33 pisze:Wiadomosci na razie niewiele, bo Iza dzis miala psia interwencje. Jakis gospodarz trafil do szpitala, Iza zajela sie psami z jego stodoly.
Stwierdzenie "zajela" jest dosc lakoniczne, ale jak sie pojawi watek na dogo, to wkleimy link tutaj.
Kotek z chora lapka zostal dzis zostawiony w lecznicy, gdzie bedzie mial wszystkie konieczne badania.
Wszystkie trzy fucza, warcza i nie sa nastawione pokojowo ;-) Ale przejdzie.
Lapka nie wyglada zle, kot nie ma goraczki, je normalnie. Na pewno go to nie boli, bo opiera sie na chorej lapce, jest jakby w nadgarstku wygieta.
Jutro, pewnie pod wieczor bedzie wiecej info.

Nie mam pojęcia skąd Biafra ma tyle energii. To wręcz nieprawdopodobne, aby tak ciężką pracę wytrzymać.
Ostatnie wieści już znacie, jutro będziemy coś więcej wiedzieć.
Zapraszam jeszcze na watek kotków na dogo.
Rozdzieliłam wątek BiPka od kotków, może przestaną prychać :wink:

http://www.dogomania.pl/threads/201887- ... st16274076

irenaka

Post » Pon lut 07, 2011 21:57 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

chyba musze sie na dogo zarejestrowac :roll:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lut 07, 2011 22:01 Re: Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

no to ogromne :ok: za zdrowie kotków, oswajanie i oczywiście za zbiórkę pieniążków (może warto na FB założyć wydarzenie dla kociastych, jeśli już nie ma oczywiście- tylko trzeba będzie kogoś poprosić bo ja jestem w tym zielona :oops: )

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

[poprzednia][następna]