[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 22:34 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Maniuś już po wizycie. Bałam się jak cholera, że się chłopak zdenerwuje, że może sobie pomyśli, że go chcę gdzieś wywieść (ale karkołomne zdanie: że, że, że :mrgreen: ). Przy głaskach odkryłam u kocia guzek u nasady uszka i chyba wiecie, co pomyślałam... Na szczęście to tylko kaszak :P :P :P Maniuś ogólnie nie najgorzej, trochę zaklejony glutem ale nie do leczenia atb, na razie flegamina, inhalacje, dobre żarcie do woli (z tym nie ma problemu) i oczywiście duuużo miłości i głaskania. Sorki za brak fotek, ale nie mam aparatu w telefonie - zepsuł mi się, a szkoda mi kaski na gadżety, kiedy mam takiego żartego bachora na utrzymaniu :mrgreen: Pożyczę lustrzankę od ojca, to takie port-folio strzelimy Mańkowi, że jeszcze zostanie Tap Madl Paluch 2011 :ryk: Ale to dopiero w sobotę, jutro do roboty trza iść... :evil:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw sty 27, 2011 22:35 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Bardzo się cieszę z wyniku wizyty. Śpijcie dobrze :ok: :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 27, 2011 22:37 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Tap Madl Paluch 2011

o nie, mój Maniuś jest najpiękniejszy Paluszek :wink:
AnielkaG

Post » Czw sty 27, 2011 22:39 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła pomyślnie :)
Maniuś to juz jest tap madl! bez castingu nawet! :)
Moha, a co Maniuś lubi najbardziej? Ja wiem, że póki co to pewnie wszystko, ale może ma jakiś smakołyk ulubiony? :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw sty 27, 2011 22:40 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

AnielkaG pisze:
Tap Madl Paluch 2011

no dobra! widzę, że bez castingu się nie obejdzie!
bo jeszcze mi tu zaraz Tula, Leon, Akira, Lalunia, Marion albo inne cudo wyskoczy :roll: :ryk:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw sty 27, 2011 22:56 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Aktualnie Maniek wciąga puszki Felix-a, tylko to mi zostało, w sobotę muszę zakupić jakieś żarełko bo on na prawdę ma cudowny apetyt. Myślałam, że jak tak się głodził w schronie to w domciu będzie może trzeba go strzykawką tuczyć, a tu do miski nie można przy nim nakładać, tylko trzeba to zrobić w kuchni, bo tak łebkiem tryka, że wszystko ląduje na podłodze :P
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pt sty 28, 2011 6:48 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

nooo Maniek w domku pełnia szczęścia i do tego spory apetyt :1luvu:
a może by tak nowe fotki tego przystojnego seniorka :?: :roll:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt sty 28, 2011 7:55 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Skoro taki żarty, to może wspomóc zakupem? Jakiś Felix, Bozita, czy Animonda?

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pt sty 28, 2011 8:06 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Aktualnie Maniek wciąga puszki Felix-a, tylko to mi zostało, w sobotę muszę zakupić jakieś żarełko bo on na prawdę ma cudowny apetyt. Myślałam, że jak tak się głodził w schronie to w domciu będzie może trzeba go strzykawką tuczyć, a tu do miski nie można przy nim nakładać, tylko trzeba to zrobić w kuchni, bo tak łebkiem tryka, że wszystko ląduje na podłodze :P

"Daj, daj mi jeść! Najlepiej dużo i szybko!" :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt sty 28, 2011 9:16 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Mam to samo z Marion z Palucha ;) Ja jej nakładam w kuchni, bo ona by mnie gotowa zjeść jak bym miała przy niej nakładać. Oczywiście później miseczka jest puściutka :D Ja jej 4 razy dziennie daję jeść :) I w sumie takie troszkę więcej niż normalnie by dostawała dla swojej wagi.

Zdjęcia Maniusia będą :)?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt sty 28, 2011 18:22 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Jak się dzisiaj miewa kochany Maniuś? :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 28, 2011 22:42 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

emkamara pisze:Skoro taki żarty, to może wspomóc zakupem? Jakiś Felix, Bozita, czy Animonda?

Fajnie! :ok: :ok: Emkamara = :king:

No i się przyłączam: foty, foty, foty! :lol: :lol: :lol:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob sty 29, 2011 2:24 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

jamkasica pisze:
AnielkaG pisze:
Tap Madl Paluch 2011

no dobra! widzę, że bez castingu się nie obejdzie!
bo jeszcze mi tu zaraz Tula, Leon, Akira, Lalunia, Marion albo inne cudo wyskoczy :roll: :ryk:

Tula to wie, że jest Królową Piękna, ona w castingu startować nie musi nawet 8)
Ma najpiękniejsze złote oczyska świata.

Dzięki dziewczyny za te preparaty syśkie, coś sobie obejrzę i wybiorę pewnie.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 29, 2011 13:02 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Maniuś.Już po trzecim śniadanku :catmilk:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Sob sty 29, 2011 13:19 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

:love: :love: :love: :love: Och, Mniuś :lol:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

[poprzednia][następna]