Anika z kotami:) Nowe tymczasy: Golem i Wąsik

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 23:41 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) SARA - ALERGIA???

jejku, jaka biedna drobinka...
trzymaj się, dacie radę :ok:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie wrz 25, 2011 17:19 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) SARA - ALERGIA???

TO COŚ nadal jest w kocie :( W tym samym miejscu, w dwunastnicy. Nie ruszyło się dalej. Od wczoraj w ogóle nie sikała (i nie kupkała w ogóle też), ale na szczęście przynajmniej w lecznicy ze stresu trochę się posiusiała, jednak niewiele. Mimo to jutro rano pobierzemy jej krew na badania, a po południu będzie miała usg. Zjadła odrobinę dziś (wczoraj od popołudnia nic), ale musiałam jej proponować tysiąc rzeczy i karmić z ręki. Skusiła się na serowe kuleczki Gimpeta i jakieś gratisowe suche z zooplusa. Żadnego mięsa ani puszki nie chciała.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie wrz 25, 2011 17:23 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) SARA - ALERGIA???

Maniulku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 25, 2011 17:36 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

Przed chwilą odwiedziła kuwetę :) z pozytywnym skutkiem :)

Choć tyle dobrze...
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie wrz 25, 2011 18:46 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

a próbowaliście podać jaką parafinę, coś na przetkanie jelit?
u nas na kociarni się dopiero co kot zatkał na amen, udało się go właśnie parafiną i bodajże lactulosum wyprowadzić na prostą.

Kocuria

Post » Nie wrz 25, 2011 19:30 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

cały czas podaję...

chodzi o to, że treść pokarmowa przechodzi dalej, a to coś jak było tak jest - w tym samym miejscu.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie wrz 25, 2011 19:33 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

*anika* pisze:cały czas podaję...

chodzi o to, że treść pokarmowa przechodzi dalej, a to coś jak było tak jest - w tym samym miejscu.

no, to chociaż tyle, że nie zakorkowało jej permanentnie.
jak się czuje malutka?

Kocuria

Post » Nie wrz 25, 2011 19:34 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

Kocuria pisze:
*anika* pisze:cały czas podaję...

no, to chociaż tyle, że nie zakorkowało jej permanentnie.
jak się czuje malutka?

jeść nie chce, ale poza tym tak "w miarę", trochę smutna, ale już lepiej niż 2 dni temu się czuje.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie wrz 25, 2011 20:35 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

A tak poza tym, kilka dni temu zostałam "wynajęta" :wink: jako foto-modelka przez pewną forumowiczkę-fotografa 8) i oto efekt :D
:arrow: https://picasaweb.google.com/nie.boj.si ... cLekuOLWg#

Zdjęcia były robione w centrum Warszawy - przy jednej z fontann obok Pałacu Kultury oraz na placu Grzybowskim.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie wrz 25, 2011 21:03 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

Śliczne wszystkie :love:
I buty, które widać na jednej z fotek, też śliczne :wink:

Hmm, powinnaś wysłać linka do tego albumu pewnej jadowitej Piękności Dnia :ryk: (to tytuł mojego ulubionego filmu Bunuela z 1967 r. z C. Denevue w roli głównej), która uważa, że masz jakieś defekty i że powinnaś się odchudzać :roll:
Ale w sumie to po co wysyłać, skoro 'piękność' i tak od lat śledzi wszystkie moje posty na miau :roll: ...?
Może za to KOMUŚ INNEMU, kto docenia Twoją urodę, powinnaś wysłać :mrgreen: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 25, 2011 21:14 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

ech... wchodzę, że niby relaksacyjnie, na wątek... a tu do wesołości daleko :?
co z Maniusią się dzieje...
myślałaś o robalach? może jaka zbitka umarłych w Niej siedzi :roll:

jakby nie było, życzę szybkiego uporania się z choróbskiem :ok:

wow 8O
dla takiego efektu to i ja się nawet bym biła o sesję zdjęciową (zwykle preferuje stanie po drugiej stronie obiektywu :wink: )
szczęściara :)

PS
świetna, nowa fryzura :)
Ostatnio edytowano Nie wrz 25, 2011 21:20 przez Aia, łącznie edytowano 1 raz

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie wrz 25, 2011 21:18 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

laska, masz przepiękne oczy :1luvu:

Kocuria

Post » Nie wrz 25, 2011 22:41 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

Wielbłądzio pisze:Śliczne wszystkie :love:
I buty, które widać na jednej z fotek, też śliczne :wink:

Niedługo może dostanę więcej fotek, jak Ala obrobi i przebierze resztę :)
Tam na którymś powinno być bardziej te buty widać :mrgreen:

Wielbłądzio pisze:Może za to KOMUŚ INNEMU, kto docenia Twoją urodę, powinnaś wysłać :mrgreen: ?

Zobaczy, nie martw się ;) :smiech3:

A z resztą, on i tak WIE :mrgreen: :ryk:
Ostatnio edytowano Nie wrz 25, 2011 22:50 przez *anika*, łącznie edytowano 2 razy
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie wrz 25, 2011 22:49 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

Aia pisze:ech... wchodzę, że niby relaksacyjnie, na wątek... a tu do wesołości daleko :?
co z Maniusią się dzieje...
myślałaś o robalach? może jaka zbitka umarłych w Niej siedzi :roll:

Naszym (moim i wetki) zdaniem, to nie jest nic, co żyje/nie żyje w jelitach, bo to tak czy siak by się przesunęło - a od trzech dni w tym samym miejscu ta gula jest i się nie przesuwa. Dziś wetka też powiedziała, że nie da się tego "popchnąć dalej" palcami (próbowała) - więc to nie jest jakaś treść pokarmowa, ani robale, ani nawet chyba też sierść, bo by dała radę to ręcznie przesunąć dalej.
Jutro mam nadzieję się dowiemy więcej :roll:

Maniusia drugi raz dziś siknęła, już po wizycie w lecznicy (taa... bo dostała lek moczopędny :twisted: ). Przed chwilą też ją przyłapałam siedzącą przy misce z suchym 8) (a miała już nie jeść od 21 :oops: bo jutro 9:00-9:30 idziemy na pobranie krwi).

Ale nadal nie czuje się tak jak powinna.

Aia pisze:jakby nie było, życzę szybkiego uporania się z choróbskiem :ok:

Dziękujemy ;)

Aia pisze:wow 8O
dla takiego efektu to i ja się nawet bym biła o sesję zdjęciową (zwykle preferuje stanie po drugiej stronie obiektywu :wink: )
szczęściara :)

jakby co to Ala chyba jeszcze szuka foto-modelek :mrgreen:
jest wątek na Koci-Łapci

Aia pisze:PS
świetna, nowa fryzura :)

A dziękuję :)
Ostatnio edytowano Nie wrz 25, 2011 22:54 przez *anika*, łącznie edytowano 1 raz
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie wrz 25, 2011 22:51 Re: Anika z kotami ___ Scury! :)))) // Maniusia chora :(

Kocuria pisze:laska, masz przepiękne oczy :1luvu:

Dziękuję :oops:
♪♫♬ ♪

*anika*

[poprzednia][następna]